20 yaşında, hayallerinden henüz birine bile doğru düzgün kavusamamış, sürekli depresyonda, mutsuz bir genç kızım. Ömrümün en güzel zamanları yaşıtlarıma göre hiç istemediğim ve zoraki durduğum bir şehirde geçiyor. Üniversite sınavına essek gibi çalışmış ama bir bok yapamamış tam bir gerizekaliyim. Müzik yeteneğim var fakat onu bile beceremiyorum. Ve biliyor musunuz ben tam bir egoistim. Herşey bana göre olmalı hep bana göre planlanmali. Çok da sinirliyim ayrıca en ufak şeylere sinirlenirim. Nedeni ne ise bilmiyorum. Çok saçma bir insanım ya gereksiz boş. Evin tek çocuğuyum şımarık yetistirilmedim ama her insan gibi şımarik yanlarım var. Annemden başka arkadaşım yok he birde kuzenim var tam bir idol. Ne yapayım a dostlar bir yol gösterin kardeşinize? Ne halt yesin bu kızcağız?
Cevabın nedir?
+1 yılBiliyor musun ben de öyleydim. Ama değiştim ve insanlar değişir. Hiçbir şey için geç değil. Bak sana kısa bir anlatıyım belki ışık tutar.
Ben hep içine kapanık ama hayal gücü güçlü olan bir çocuktum. İlk okula başladım ama sevmiyordum hiçbir şeyi. Hatta ilkokul 3. Sınıfta okumaya geçtim. Öyle öyle derken 6. Sınıfta sbs geldi. Ben kimseyle arkadaşlık kurmayan kendi halinde biriydim. ( hala öyleyim. Yalnızlik insanin kendi kendine yetmesidir. Herkes beni soğuk bilir ama yuregimde yumurta bile kirarim 😊) Herkes ders çalışıyordu. Bir çaba bir uğraş vardı. Ama ben hiç önemsemiştim. Hatta sınava bile sallayıp girdim. Ama daha sonra o sevindn insanları ailelerinin o mutluluğunu görünce bir ilham geldi. Değişmeye karar verdim. Ve değiştimde. şu an İstanbulsa çok prestijli bir lisede okul 2. liği ile bitirdim. Ve ygsde ilk ondayım. Yapamam deme. Erteleme. Yapacagım de ve yap. İnsan isterse yapamayacağı şey yoktur. Yeterki iste. Muhtaç olduğun kudret damarlarinda akan asil kanda mevcuttur. Sana inanıyorum. Bir kişinin bile sana inanması yetmez mi? Bemce yeter 😊11 Yorumla- +1 yıl
Ve bu sitede ilk emojimi sana kullandım.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat bu kadar fırtınalı yaklaşmışsa sana sende ona aynısını yap. Kendini bu kadar küçük görme çünkü seninde iyi olduğun ve seni diğerlerinden ayıran bir özelliğin var. Onu kullan. Hayat sana acımasız davranıyosa sende ona gül. En güzel gülen insan genelde çok şey yaşayıp düşen insandır. Olumsuz düşünmeyi bir kenara atıp kendini başka zevk alabileceğin yeni arkadaşlar edinebileceğin ve güzel insanlarla tanışabileceğin okulun için azimli ol. Bunları yaparken gülücüğünü eksik etme hiç bir zaman suratından gorüceksin hersey daha iyi olucak.
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum kanka. Ya siz nesiniz böyle nasıl insanlarsınız olum siz biz sizinle aynı ülke de mi yaşıyoruz aynı dünya da mı yaşıyoruz. Ne güzel temiz kelimeleriniz var sizin ya müthişsiniz. Okuduğumu on kere okuyorum sana yemin ederim mutlu oluyorum ya okudukça
- +1 yıl
Mutlu olduğunu biliyorum ya bende mutlu oldum şimdi. Bak işte mutluluk böyle birsey paylaştıkça çoğalır. Belki senden daha kötü bir dünyada yaşadım ama yukarda söylediklerimi yaparak küçükde olsa dünyamı değiştirebildim.
Ben teşekķür ederim.
Soran+1 yılYa benim ki ney ki insanlar neler yaşıyor. Yukarıda da yazdığım gibi her insan kadar simarigim dedim ya aynı öyle işte benim ki gerçekler yanında deve de diken mi kalırdı neydi öyle bir söz vardı onun gibi işte. Cansın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap soruda. Tek çocuk olman ve sana hiç bir sorumluluk yüklenmemiş olması herşeyden esirgenmen ve bu yüzden kendini kanıtlayamaman.
114 Yorumla
Soran+1 yılBu mudur gerçekten ya? Bundan ben meshul değilim ki.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılİşte seni öyle yetiştirmişlerdir. Şimdi tek çocuk olunca gerçekten aileler çok üstüne düşüo çocuğun olan karakterinide bozuolar.
Soran+1 yılYani bunun suçlusu ben değilim diyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet canım değilsin. Benim sevgilimde tek çocuk ani sinirlenmeler ondada var. Rahatı çok önemlidir. Yeteneklerinin farkında değil. Gözü kapalı büyümüş. falan işte
Soran+1 yılAynısının laciverti
Cevap sahibi+1 yılYok ya kendinize haksızlık yapıosunuz. Tek çocuklar genelde yeteneklidir dış görünüş olarakta güzeldir. Ailelerin brz bilgili olması gerek işte 😄
Soran+1 yılBabam da annemde bilgilidir aslında ya yani eğitim düzeyleri bilgileri gayet güzel ne demek istiyorsun kanda sen 😁
Cevap sahibi+1 yılFazla üstünüze düşüolar rahat bırakmıolar bişe olacak diye 😄
Soran+1 yılAynen doğru tesbit sana bir tavsiye evin tek çocuğu ve tek oğluysa kesinlikle uzak uzak eeeeen uzak dur annesi paylaşamaz onu kesinlikle ve kesinlikle nazi cazi çekilmez onun 👍
Cevap sahibi+1 yıl6 senedir beraberiz 😄 artık çok geç 😂
Cevap sahibi+1 yılAnnesiyle tanıştım ya iyi bir kadın. Cazgır falan değil öyle
Soran+1 yılOoo köprüden geçene kadar ayıya dayı kanka 😁 canım benim şaka yapıyorum inşallah bir ömür mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah canım Rabbim sanada kısmet etsin 😊
Her olana iyi tarafindan bakmaya calis bana inan ve bunu yap :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim çok teşekkür ederim deneyeceğim inan bana :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
+1 yılHayallerine ulaşmanın yaşı yoktur. Vazgeçmediğin ve inandığın sürece gerçekleşmesi imkansız olamaz. Umudunu kesersen eğer hayallerinide kesersin sonra kurdugun bütün hayaller hep hayal olarak kalır. Benimde müzik yeteneğim var ve 19 yaşındayım benim hayalim büyük bir ünlü olmak değil yaşadığım şehirdede olsa tanınmak bu hayalimden asla vazgeçmeyecem ve bunu başaracam çünkü inanıyorum. Sanada tavsiye ederim
210 Yorumla
Soran+1 yılKardeş inancım yok ki. Bir şeyleri basarabilecegime dair tek bir umudum yok. Haktır Allah umut kesilmez illa ki ama önümü göremiyorum yani.
- +1 yıl
O zaman sadece hayal kurulmadan yaşanmaz diyebilirsin. Ama asla gerçekleştirmeden olmaz diyemeyeceksin kusura bakma
Soran+1 yılAklınla bin yaşa ne iyi söyledin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ben yinede sana hayaline giden bir yol gösterecem eğer bu dediklerimi yaparsan hem şan dersine ücretsiz yapmış olursun hemde hayalin için birazda olsa çaba sarfetmiş olursun. Zaten gerçekleşmeyecek olan hayallerin çoğu inanmak ve vazgeçmekten çok çabalamaktan geçer
Takip ettiğim kanalların linkini atıcam sana tavsiyem bu kanallardan şan dersi için gerekli olan videoları 1. ciden başlayarak izle ve uygula hem zaman geçirirsin hemde eğlenceli bir aktivite olur
1. cisi
https://m.youtube.com/watch?v=fHBNuBNmiXc
2. cisi
https://m.youtube.com/watch?v=yW4Il0WDkAo
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Soran+1 yılİlk işim olacak sana söz ulan. Sen bana bu kadar vakit ayırdın ya Allah yanında olsun senin güzel yürekli insan.
- +1 yıl
Egoist değilim ama bunu yazıcam ve ne demek istediğimi eminim anlayacaksındır
-Vakit ayırdığıma değer umarım. Ve bana söz vermeden önce senden istediğim birşey var sözü önce kendine ver. Verdiğğn sözlerle seni iyi bir yerlerde görmek ve yaşadığın bu hayatın bir nebzede olsa güzelleşmesini sağlamak isterim. Çabala, inan ve asla vazgeçme. Haktır Allah umut kesilmez, umut kesilmedikçede inanç bitmez. Güzel yürekli insan :) Allah hepimizin yanında. Yar ve yardımcımız olsun inşAllah.
Soran+1 yılNe diyeyim dostum sana daha ben? Söylenecek söz mü bıraktınız ki bana. İnsanın en yakınları bile böyle güzel temiz cümleler kuramaz herhalde. Benim inşallah güzel bir yaşantım olacak bak gör sen bir yerde karşılaşırsak şayet bunu sana göstereceğim sonuçta dünya küçük hisler büyük. Çok yaşa güzel yaşa 👏
- +1 yıl
Söylemeni gerektiren hiç bir teşekkür ya da söz yoktu zaten dostum :) yeterki işlevi olsun ben sana inanıyorun sende kendine inandıktan sonra yaptığım 2. ci görüşü tersine çıkarırsın küçük düşmeyede razıyım kardeşim sen iyi olda umarım karşılaşabiliriz sorduğun bu soruya beraber bakıp neler başardığımızı görebiliriz :) eğer dertleşmek istersen soru sor orda olurum gizli olmasan takip ederdimde ben sen oldugunu anlarım :D ineşe
Soran+1 yılCidden anlar mısın ulan? 😀
- +1 yıl
Sonuna ineşe yazdım kanks belirsiz :D ama anlarım galiba sözlerini ezberledim az çok
- Diğer konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılgit salata ye ne diyim ya üzüldüm üniyi kazansan rahat edersin aslında
kuzeninle taşın kaç amerikaya obama halleder :D
yok daha ciddiyim
üniyi bir daha dene
sonraa meditasyona başla
internette duygusal hard rock dinlemeyi bırak bunlar azdırır ve söndürür13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha obamanin hallettiği işleri gördük güdük 😀
Üniyi kazanırım başkan illa ki bir bölüm gelir de turşu bölümler gelir. Ayrıca Hard Rock dinlemiyorum hiç tarzim değil. Biz neşet baba dinleriz 👍- +1 yıl
turşuda bir bölüm zaten bayan olduğundan senden iş imkanı bekmezler evine bakabilen bilinçli güzel olsun yeter derler hadi gider güvenlik görevlisi olursun memur olursun
veya bir şirkette yardımcı
muhasebeci olursun (aman olma teyzem bunla ömrümnü bitirdi kafası bu işten dolayı hep yorgun toplama çıkarma hep yapıyorlar hata yatpımı ondan kesiyorlar)
Soran+1 yılSıkıntı desene. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. müziğe devam et egoistlik iyi birşey değil ama hiç olmamasından iyidir yerinde kullan sadece yoksa insanları kendinden soğutursun. Sinir içinde destek alsan iyi olur bende çok çabuk sinirlenebiliyorum ama son zamanlarda kontrol altına aldım bir konservatuvara gitsen iyi olur aslında müziğe yeteneğin varsa
17 Yorumla
Soran+1 yılSoğutmaya gerek yok kanka ailemden başka arkadaş edinemiyorum bu hep böyleydi. Bu sinir işini de zaman geçirecek enerjimi vereceğim bir işim aktivitemin olmamayasina bağlıyorum ne kadar doğru bilemiyorum ama.
Soran+1 yılYa aile her zaman yanında olur da işte her ortamda olmaz. Arkadaş var aslına bakarsan iki sohbet edeceğin ama kafa yapıları görüşler çok farklı konuşabileceğin bir uyum yok anladın mı. Yani sıkıntı çok büyük kanka uniye başlarım zaten kesin de başlamadan değişmek istiyorum sorun bu.
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın kardeş inan ki çok haklısın yerden göğe kadar ama sana bişey diyim mi beni bugün çok mutlu ettiniz ben normal yazdım her zaman yazdığım gibi ilk kez paylaştım ama o kadar güzel hissettirdiniz ki bana düşüncelerinizi fikirlerinizi sizi çok seviyorum ya
Soran+1 yılTamamdır başkan 👍
+1 yılMüzik yeteneğim var fakat onu bile beceremiyorum. Bu cümleyi neye göre kullandınız? Enstrumanmı çalışıyorsunuz vokal mi yapıyorsunuz yoksa 2si demi
114 Yorumla
Soran+1 yılKendi çapımda söylüyorum. Lise zamanlarında söylüyordum özel günlerde falan herhangi bir enstrüman calmiyorum.
- +1 yıl
Ne güzel. Üstüne yoğunlaşın ozaman.
Soran+1 yılYaşamak zorunda olduğum şehirden ayrılamıyorum ve müzik için herhangi bir eğitim alabileceğim bir yer de yok ki. Tam zulümluk.
- +1 yıl
Hangi şehir? Ayrıca şan dersi pahalı birşey saati 200 250 isteyeni var.
Soran+1 yılSiirt?
- +1 yıl
Evet harbiden kötüymüş
Soran+1 yıl2 yıl sonra gideriz burdan ama 2 yıl ne yapayım ne yapabilirim? Ama şu an bir iyi hissettim kendimi yorumları okudukça iyi geldiniz
- +1 yıl
En azından gitar filan öğrenirsiniz. Gİtarla beraber seside geliştirirsiniz. Durum böyle yani kendinize güvenin.
Soran+1 yılSeviyorum seni iyi ki varsın kanka. Gitar değil de saz daha iyi sanki türküye en uygun o gider 😚
- +1 yıl
Türkü söylüyorsan evet saz daha iyi daha kolay ve ucuza öğrenirsin çünkü yöresel birşey.
Soran+1 yılPara sıkıntı değil onu problem yapmıyorum da kaldığım ortam sıkıntı aga kimlerle yaşıyoruz az çok tahmin edersin.
- +1 yıl
Siirti bilmem onun için önyargıdada bulunmak istemiyorum
Soran+1 yılİyidir siirt memlekettir. Ama işte burda yaşamayan büyümeyen insan zor alışır.
- +1 yıl
Anlıyorum.
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. insanları hayatı sevmeyi öğren herşeyi farklı bir gözle görmeyi öğreneceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hocam umudumuz o yönde.
Soran+1 yıl👏👍
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılAslinda sen kendini cok guzel tabimlamissin eksilerini artilarini biliyorsun hayatinida nasil guzellestiecegin sana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın amca inşallah inşallah guzellestirecegim
- +1 yıl
Sen başarirsiin hâlâ inaniyorum
+1 yılÖnce sakin olmalısın, çok duygusal anında yazmışsın bunu belli... Çok eskilerin oldugu kadar artıların da olmalı... Ama adına egoist dediğiniz kibirden bir an önce kurtul...
01 Yorumla
Soran+1 yılSakinim şu an gayet iyiyim. Zamanla kurtuluruz herhalde umuyorum
+1 yılEğer mutlu degilsen yol yakınken bölümünü bırak ya da dondur. Tekrar hazırlan
05 Yorumla
Soran+1 yılKanka 2. Senem daha tercih yapmadım
- +1 yıl
Heeee sen kendi şehrinden memnun degilsin.
Benimde kendime güvenim yoktu lisede ve aşırı anne bagımlısıydım. Dedm böyle olmaz yzdım dışarıyı ilk yıl her allahın gunu agladım. Şu an 4. snfm bu sene son inşallah ama iyiki dışarıyı yazmısım diyorum gerçekten kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreniyosun. Sana da tavsiye ederim
Soran+1 yılBende aşırı anne bağımlısıyım dururum çok ayrı kaldık ailemle zamanında ama bu bambaşka bir durum
- +1 yıl
Seninki asosyallikten tamamen onu söylimde gerisi sana kalmış😉
Soran+1 yılAy cidden ya doğru dedin bak valla
+1 yılBak sorularına çok güzel cevaplar verebilirim. Rica etsem özelden yazarmısın? Eğer ki bir yanlışımı görürsen engellersin
00 Yorumlaahhh ahhh bu zoraki şihierlerin ben taa neyse boşver hangi şehir bu arada eminim benim yaşadığım şehirden daha iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yıl56 kanka
Soran+1 yılÇok şükür halimize ne diyelim
Egoist olmasan bir şeyler önerirdim ama Çok yaşa
111 Yorumla
Soran+1 yılKenara bırakayım kanka söyle sen
Soran+1 yılYa abi iyi ki yazdın sana yemin ederim var ya kendimi çok iyi hissettim şu yorumları görünce. Oysa ciddi manada yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım eli uzatan insanlar varmış bunu öğrettin öğrettiniz bana. Ya varya bin yaşayın siz resmen okudukça içime enerji geliyor. Gencim demi gencim ya rahvan girsin anasını seveyim.
Soran+1 yılDüzgün bir bölüm gelse içim acımaz çalıştığım saatlere de o canımı fena acıtıyor ha inek gibi çalıştım geçen seneye göre daha düşük geldi ki bu sene daha kolaydı
Soran+1 yıl3. Sene de girersem artık ne çıkar ortaya bilemiyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikirlerin için. İyi hissettirdiğiniz için herşey için. Söylenecek söz bulamıyorum gerçekten ummazdim böyle insanların olduğunu. Cansın.
Soran+1 yılHahaha tavan küçükse problem değil aga
+1 yıltipik bir kız işte koca bulsun evlensin gerisini kocası düşünsün :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyorsun ki hayır ne bekliyorsun yani? Gerçek bu aman ha kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin sana söyliyim 😃
- +1 yıl
al işte hakka da girdik
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseye rağmen mutlu olmaya çalış kardeşim hayallerin olur inşllah
10 Yorumlahe knk
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de kanka
+1 yılÖl sen daha iyi ya😉😂
13 Yorumla
Soran+1 yılAy yok yani herkes bir gün ölecek ama şu an ölmek istemiyorum 😁
- +1 yıl
Canım ya kıyamam
Soran+1 yılKiymamak yerine akıl versen kanka
+1 yılolur ya
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur ya birgün gelir ya olur ya hayat bu ya olur ya benden başkasını gözün görmez olur yaaaa
+1 yılHayal kurmayi birak
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi insan hayal kurmadan yapabilir ki kanka
- +1 yıl
Ben
Soran+1 yılYalaaaaaannnnnnnnnn
- +1 yıl
:D Cocuklasma
+1 yılAynen tamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYardım etmeyi isterim
00 Yorumla Tatil yap
10 Yorumla
+1 yıllahmacun ye
04 Yorumla
Soran+1 yılYanına ayran bol salata
- +1 yıl
soğan da ye. soğansız olmaz
Soran+1 yılMis missss
- +1 yıl
upload.wikimedia.org/.../Lahmacun.jpg allahu ekber
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastasinn
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim lakin, sen iyi misin sence?
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih