Tamam kiz cok guzel bayiliyoruz ama gercekten hic yetenegi yok bence. Gecende ikinci sayfaya ciktiginda da aglayamiyorum. diye secmemislerdi beni sonra hulya duyar sayesinde birdaha girdim secmelere bu sefer kilo sorunum oldu onuda asinca verdim demisti gercekten aglayamiyor.
Yani sirf cok guzel alimli farkli bir tip diye unlu bence mankenlik daha cok yakisirdi.
Hande Erçel Sırf Güzelligi Sayesinde Ünlü Degilmi sizcede?
Gerçekten güzel bir kız ve kilosu da iyi aslında. Ama oyunculuğu berbat ne yazık ki. Ya zaten Türk dizilerinde oyunculuğa önem vermiyorlar ki kız güzel olsun erkek yakışıklı olsun dandik wattpad hikayelerinden de senaryo arakladın mı tamam al sana bir yaz dizisi.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iyide gayet normal bir gizelligi var aslinda. Farkli bir havasi zaten yok o olsa neysede bana gayet sokakta tonlarca olan kizlardan gibi geliyor. Bence biraz pazarlama yani zaten akrabasi hulya duyari taniyomus torpil desen var e eli yuzude duzgun instagramda irda burda gogusleri acik resim al sana oyuncu. Bundan guzelide vardir yani bya
Torpil olmazsa olmaz zaten. Güneşin kızlarına şöyle bir bakıyım dedim bu kıza hep mini veya dekolteli kıyafetler giydiriyorlardı amaç neyse işte :D flash tv oyunculuğu var işte kızda :D :D
Biraz vucut pazarlama bence bumdan guzeli cok var ama kac tanesinin torpili veya boyle pozlari var ki. Ama gercekten egitimli ve yetenekli olan birde guzel cok olsada olmasada sinemada filan oluyolar genelde veya kaliteli dizilerde. Bu kizin kaliteli bir kis dizisi veya ses getiren sinema filmi olacagini sanmiyorum
En İyi Cevaplar