Sevgilim artık eskisi gibi degil yardımmediin lütfen?

3 yıllık bir sevgilim var bu zamana kadar sarılmaktan öte gitmemişti çünkü istememiştim ve bana söz vermisyi cok seviyodu ben ayrılıyodum yalvarıyodu sevdigni hissediyodum ünide farklı yerlere düstük baya bir süre görüsemedik sonra ev tuttuk dokunmayacagına söz vermisti cok inandırmıstı yemin ederim cok güvendiğimden gittim o eve öpüştük sonra üstüme cıktı sürtündü sok oldum ittm onu beni zorla c2kti kendine tekrar cok kötü oldum agladm korktukm nereye gitcegimi napcagımı bilemedim kaldımm onunla aynı seyler devam etti bu kez tepki veremedim kendimdw degildim sanki neyse ondannsonra ayrıldık benim icim rahat etmedi o günden beri hergün aglıyprum 5 vakit namazıma devam ediyorm tövbe ediyorum ama gecmiyo onunda tavırları degisti ilgilenmiyo umrunda degilim hep ben yalvarıyorum ona muhtacmısım gibi ondan nefret ediyorum ama bu ruh halimdende nasıl kurtulcam bilmiyorum o olmadan yapamazmısım kirliymisim gibi geliyo cok vicdan azabı cekiyorum olanlar icin nasıl aklanırım nasıl kurtulurum nasıl unuturda tertemiz bir evlilik yaparım nolursunuz yardım edin bisey deyin sürekli ona yazıyorum deli gibi her dk cevap yok barısırsakta daha benden bisey bekleme tribini cekmem yeter diyo napcam ben
Sevgilim artık eskisi gibi degil yardımmediin lütfen?