7 yaşında knight online ile başlamıştım bu serüvene 3 yıl devam ettim sonra oyun sıkmıştı 78lvl de bırakmıştım wolf team furyası vardı bende ona katılmıştım 2 yıl da öyle geçti 1 yılımıda pointblank e harcadım sonra silkroad ı gördüm oyun güzeldi de hiç arkadaşım yoktu yani oynamanın bir mantığı gelmedi neyse.. sonra yıl 2007 Rappelz diye bir oyun var ona başladık yanında pet var süs değil seninle bir savaşıyor dediler yok artık dedim ve başladım gecem gündüzüm rappelz olmuştu sonra 162 lvl de 2013 senesinde bu oyuna çok zorda olsa veda etmiştim oyuna gelen saçma yenilikler ve oyunda ki artık o raidcall muhabbetlerinin kalmadığını gördüm zaten muhabbet sohbet kalmayınca artık oynamanında bir mantığı yoktu. 3-4 kişi kalmıştık çok samimi olduğumuz rappelz deki abilerimiz aion oynayın orda tanıdıklarımız var size yardımcı olur dediler cidden de çok yardımcı oldular çok saolsunlar bizim için sabahlara kadar uğraştılar ama oyun pek sarmadı gereksiz gibi geldi ve sonra bir lol furyası 30dk sürüyor bir oyun lol oynuyalım lol... iyi hadi başladık lol e aradan 3 yıl geçti hala daha oynuyorum ama o MMORPG tadını vermiyor be ben o PVP leri PVE de boss kesmek için yapılan zahmetleri bir iteme + basmak için verilen uğraşları çok ama çok daha özledim yani bu ne 30dk oynuyorsun sonra kazanıyorsun? ne oldu elinde ne kaldı hiç. ama RPG ler öylemi sen ne yaparsan yap o emek sende kalıyor bir yere gitmiyor nerde o eski MMORPG ler nerede?
Güncellemeler
+1 yıl
konu güncel :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar