@adhjs bacım hep bizmi gelcez soruna yorum yapsende bacım :D
Ruslardan benim kadar nefret eden yok heralde?
@adhjs bacım hep bizmi gelcez soruna yorum yapsende bacım :D
Sadece Ruslar yaşatmadı ki bunları Türklere. Geçmişe baktığında her ülkede kan olduğunu göreceksin. Öyleyse her ülkeden nefret mi etmek gerekiyor? Türkler de çok şey yaptı onlar ne olacak peki? Türküm ve dünyaya 1 milyon kez de gelsem Türk olarak doğmak isterdim. Bununla öyle gurur duyuyorum ki. Ama olaylara tek perspektifden bakmayın. Osmanlı Döneminde ülkeler bize kendi ayaklarıyla gelip vermedi o değerli ülkelerini. Tıpkı bizim ülkemizi korumak için savaştığımız gibi onlarda ülkelerini korumak için savaştılar ama biz yine de girdik ülkelerine onbinlerce askerlerini öldürdük. Ve sonrasında aynılarını bizde yaşadık. Dünya böyledir. Hep böyleydi.
illaki ama kırım türk ü olarak en başta düşmanım ruslar.!
Rusya için kendi vatanınizimi sattınız yazıklar olsun o Rus piclerini yiksin Allah inşallah sizin rusyaniza sicayim ben
ruslar kadar burnu havada onu bunu aşağılayan bir millet yok. gerçi bu ülkede burnları havada olmasn napsn,, ülkedeki erkeklern onlara yanaşmalarnı filan iyi biliyorlar,, fakat cidden millet olarak çok kaba sabalar. sarışın olarak avurpadakı slavları ya da iskandinavlar tercih etmeli. üstelik bir erkekleri kadınlarından daha çekiciki daha fenalar. yani genleri sağlam :D
ukranyalılar a ilgi göstersinler ama şu ruslara güzel diyorlar ya cinnet geçircem bir erkek olarak.!
Ayni milletler sonucta ve ruslar n adi cikmis 9za.
ukranyalılar kırım türklerine eziyet etmiyor en azından türkleri savunuyorlar.! ruslara karşı
@suskunman milli politikası Türkleri asimile ederek hayatta kalmak olan Ruslara mı?
kırım türkleri neler yaşamış bir açta öğren.! benim büyük babalarım zora ki sandallara kendini atmaya başaran insanlardan.! türkiyeye gelmişler kayıklarda hüngür hüngür ağlamışlar kırım a bakıp türkü yazmış sandalda.!
bu türkü o sandalarda yazılmış kırım ağlayarak baka baka söylemiş türküdür.! dinle herşeyi anlatıyor tabi anlayana?
https://www.youtube.com/watch?v=IHujFys1WWs
Herkesi katma bro.. Birincisi ben mizjonistim kadın düşmanı.. Hiç bir ırktan kadın dikkatimi çekmez nefretten başka. İkincisi ruslar kadar şerefsiz üçkaatci menfaatçi bir ırk yoktur.. Ayrıca dillerinin konuşma tarzına ayar olurum.. Öyle salak saçma bir dil yoktur.. Aşırı kaba sanki kusuyormuş gibi konuşuyolar.. Ruslara ölüm
Ben kızim feminist degilim ve bende gıcık oluyorum Ruslar için kadın düşmanı olmaya gerek yok iki cinsiyet eşit. Seni doğuran da kadın sonuçta
Vay be eskisehirli kardesim burdaymis
aynen kardeşim.! kırım türküyüz ruslara olan ilgiye ayar oluryorum.! kadını erkegi fark etmez sadece kankokusu geliyor burnuma
abi bana ters bu tip işler ama madem güzel hatun arıyorlar ukranyalı kızlara baksınlar onlar bin kat iyi türklere karşıda iyiler en azından.!
Cevap
19Cevap
Biz'de sevmeyenlerdeniz dostum. Türk erkeklerini anlamiyorum, Türk kizlari kadar güzel, merhametli, sefkatli, can'a yakin, ve de sevgisini en iyi sekilde gösteren kiz yoktur bu dünya'da. Bunlara karsi, tek yapmamiz gereken, gönülden sevmek, sadakat ve triplerini anlayisla karsilamak :)
rus kızlarına hayran olan tiipler cepheye mermi taşıyanların türk kızları oldugunu unutyorlar
aynen..!
Kardeş afedersin yanlış anlamada oradaki çeçenler, kırımlılar şu an bizim ülkedeki pkk ile aynı boku yiyolar yani ayrılıkçı bir grup eğer sen bu adamları bundan dolayı sevmiyosan kendi ülkeni sevmen senin iki yüzlü bir mongol olduğunu gösterir.
Pardon komünist kardeş de oradaki çeçen kırım tatarları haksızlığa uğrayan taraftır heleki ahıskalılsr en vahşi soykırımlara uğradılar biz k. rtlere soykırımın s sini yapmadık pkk da İngiliz Amerikan taşeronudur haberin olsun.
sen eger zerre bir b.. k biliyorsan.! araştırmadan atma paşam git araştır osmanlı zamanındaki kırımlıları ve kırımlılara yapılanları araştır öyle benle muhattap ol.!
Ahahahahahahahahah şaka gibisiniz ya size öğretileni görmekte üzerinize yok. Bu kafayla giderseniz doğdunuz gibi gireceksiniz toprağa ahahaha... :D
Bende de Tatarlık var. Bu ruslar zamanında Çeçenlere az çektirmedi yine aynı şekilde Kırım Tatarları da bundan payını aldı. Bende nefret ederim.
Yorumdakiler hâlâ savunuyor ya delirecem elin ruslarina kırım Türklerini satmışlar Türkiye ile Rusya savaşa girsin vallaha de billahide Türkiyenin yarısından fazlası Rusya'nın yanında dururlar. O kadar Ruslara tapar bunlar hatta Ruslara hatun deyip kendi ırkına kezban diyen biri de gördüm internette Rusları kendi ırkından çok seviyorlar ne bu Rus tapiciligi. R*slardan çok rusçular Rus milletçisi komunist bunlar osetleride de ayrı sevmem Rusya kadar da değil ama onlarda onun köpeği zaten
Bende Çinlileri sevmem bir de Almanları ama bunları genellememek lazım sonuçta herkes öyle değil bir Rus tanırsın ya da Alman atalarindan daha farklı düşüncededir
sakin ol kardes savasmıyruz ruslarla sevişiyoruz :D
rusları görmekten nefret eden bir benim demekki.! tarihinizi bir araştırın türk milleti?
rus kadını erkegi fark etmez rus gördümmü burnuma sadece kankokusu geliyor içimdden degişik öldürme şekilleri geçiyor türkiyeye geldilermi bana denk gelmesinler.!
ben kırım a gittim rusyaları bilirim ve gözlerine baka baka türk bayragı ve kırım bayragının bir oldugu tişortumu giyip gezdim moskovada götü yiyen yanaşaydı?
Ben ırka göre kimseye sevgi ya da nefret beslemem.
ben ruslara karşı öyleyim kırım kadınına rus askerleri tecavüz edip öldürdüler kocalarının önünde .! benden ne bekliyon vicdanlımı olacam onlara karşı?
Kırım olaylarını biliyorum ama dediğim gibi ne kadar uğraşsam da milliyetçi olamıyorum. Bir yere kadar... Benim bazı erkek arkadaşlarım Rus kızları ile ilişki yaşıyor. 3-4 öyle tanıdığım var.. Zararını görmedim.
valla ben ülkücüyüm.! milliyetçiyim.!
bu konuda dersenki rusların suçu ne torunlarının suçu ne dersen.! bu dedigine bende kendi tarihimden örnek veririm.! biz osmanlının borcunu ödemedikmi?
o bedelide rusların torunları odemeli.!
Ben barıştan yanayım. Osmanlı eski de kaldı.
dünya osmalının borcunu bize ödetti? buda öyle o kırım türklerinin kanlarını onlarda canlarıyla ödeyecek benim için böyle
Peki ödesinler.
Yanlış anlama ama Ruslar, Türklerden daha milliyetçi bir ülke onlarda bizi sevmiyor zaten
Ozan Ünsal sen misin reis bn ülkü ocaklarından cCc.
bu şarkıyı seviyorum sadece
Anladım yanlış yazmışsın gizlice uyardım
Osmanlıdan beri can düşmanımız kimse farkında değil ne rus aşkıymış yahu deli oluyorum.
Tek nefret eden sen değilsin. Hem Rus hem Amerika'ya karşı nedensizce kinim var. Nefret ediyorum.
Rusları seveceklerine kendi vatanlarını sevsinler
tarihi araştırsalar kırım türklerine neler yaptıklarını bir bilseler.!
araştır iyice veburdan kısa özet olarak anlat bakalım.! bilgilensinler cahiller?
Ben tiksiniyorum. Rusya sağlık bakanlığı kırmızı alarm verdi 2022 de aids milyonlarca. çoğu simdi antalyaua geldi ve taşıyıcıları n testleri net sonuclanmiyor. antalya bitti aids neden geldi turkiyeye cevabı basitttt
Bu ipneler csgoda millete illallah ettiriyor. Bende sevmem.
Bende sevmiyorum csde rusky rusky diye el veriyor ipneler
Kan koksun buram buram kan kan kan kan korkma elinde Kuran kan kan kan
Evet rusları bende sevmem düşman her zaman düşmandır
Bende tam aynı parçayı dinliyordum.
kalpler aynı tarafta ülküdaş :)
Aynen öyle kardeşim.
Babannem Rus sanki sen nefret edince Rusların sonu geliyo çakal.
valla üzgünüm babannenide görünce şeytan görmşten beter olacam ohalde gırtlagına yapışabilirim en iyisi sen her yerde söyleme ufaklık
K*rt lütfen
Rus’un adı her geçende
Gözlerime kan görünür.
😣buna yorum yapmak istemiyorum
niye?
peki sen bilirsin :)
Rus kızları candır canandır.
onlar seni çok seviyor.
Rus hatunlar güzeldir laf atmayin
Adamsın be
küçük pisyopat
Peki