Kadın vücudu sanatın kendisi. Estetiğin büyülü hâli. Kusursuz bir cazibe. O hatlar, o ten. Kadın bedeni sevilmez mi? Sağlıklı her insan bence kadın vücudunun eşsiz güzelliği konusunda hemfikirdir.
Fakat bu işin bir de abazalık boyutu var. Memeye popoya ayağa takan, dikizlemeyi ve röntgenciliği meslek edinen, kadını sanat değil de obje olarak gören mantalite var.
İkisi çoğu zaman karıştırılabiliyor. Ve bunları ayırt etmek gerçekten zor olabiliyor.
Sizce aradaki fark nedir?(mest olmamak elde değil)
Güncellemeler
+1 yıl
peki?
Kadın vücuduna beğeni ve hayranlık beslemekle abazalık ve sapıklık arasında nasıl bir fark var?
Bir kız olarak erkek Vücuduna kıyasla kadın Vücudunu daha estetik buluyorum ben de. Fakat erkekler Tarafından işin şu sanat kısmıyla ilgili yapılan üstteki yorum 12-13 yaşındaki Çocuktan örnek vermesiyle nokta atışı yapılmış. Zira Allah'ın yarattığı her şey de var sanat yalnızca kadın bedenin de sınırlı değil.
Bir bakıma doğru aslında Çellonun bile şekli kadın vücudundan esinlenilmiş sanat ile ters düşmesi olanaksız fakat her fit olan kendine bakan cins estetik bir güzelliktedir :/ diye düşünüyorum
Erkeksin gene hormonların tavan yapmış bırak şimdi sanat ayağını o yüzden gözüne güzel gözüküyor zaten. Nasıl bir kıza da erkeğin vücudu estetik geliyorsa ya da estetiğe önem veriyorsa.
Ne alakası var 10-13 yaşında sanata meraklı bir çocuk diyelim, bu çocuk doğuştan yetenekli. Sen bu çocuğun ağzından şu kadınların vücudu da Maşallah sanat sanat mı diyor? Her şey iç güdüsel olarak sana öyle gözüküyor hemende bilmişlik yapıp birşeylerden pay çıkarmanız yok mu, her gün yeni bir adet.
Kadina bakina " sunu yataga atip soyle yapsam boyle yapsam" diyenler bence sapik ruhlu. Kadina bakip " ne kadar guzel, sempatik hos bir bayan" demek ise cok farkli.
Biz yillarca kadin vucudu ve erkek vucudunu konustuk esimle. Esim kadin vucudunun sevilesi, hayran olunasi olacagini savunur. Ben de aynisi kadin icinde gecer derim. Kadinda erkek vucuduna bakip etkilenir. Ama medya, reklamlar, hersey bize kadini sunmus. Yeni yeni farkedersiiz erkek vucududa simdilerde on plana cikiyor. Yakin gelecekde erkeklerde fiziksel olarak yaris icinde olacaklar
Abaza bir insan (sapık da diye biliriz) kadın vücuduna bakıp ona dokunmak ve daha ilerisini düşünür. Kadın vücudunu sanat olarak gören insan oturup saatlerce izleyebilir, üzerine şiirler yazabilir. Tek düşüncesi okşamak olmaz, daha ötesini ister.
Sağlıklı bir insanım. Her şeyden önce cinsiyeti "kadın" olan bir insanım. Kadın bedeninin gözümde hiçbir çekiciliği yok. Aksine erkek bedeni her şeyden daha hoş.
Her onune gelene yavsamak abazaliktir ya da sadece goguslere bakan mesela onun disinda duzgun biri gelip vucudun cok guzel dese sapik diye nitelendirmem
En İyi Cevaplar