Enistem normalde burnumu yanaklarimi falan sıkardi ama ben sevdigi icin yapio der yanlis dusunmezdim bilasik yikarken belime dokunup giderdi tuhaf hissederdim garip gelirdi yani nie bole davraniyo derdim cunku yasit oldugum bir kiz kardesi var ona oyle davranmazdi ablam dusuk yaptiginda bize geldi evde kimse yoktu msjlasiodum telefonumu aldi bende telefonumu kullanirken birinin cekmesinden sinir olurum almak isterken kendine cekti asiri zayif oldugum icin kendine cekti bende eniste napion falan dedim oda kacma ben sana sarilmak istiyorum dedi cook tedirgin oldum cekilmeye calistim oda dudagimdan optu sonra napion sen die kizdim bagirdim oda ozur dilerim bidaha olmuycak aramizda kalsin dedi bende tamam dedim ama ben karsima cikmaya utanir die dusunurken o enistem hic bisi olmamis gibi davranio yanagimi sıkıo koluma dokunuyo asiri rahatsiz oluyorum ablam iki gun once dusuk yapti zaten bu olay olali iki gun oldu fazla gecmeden anneme soylemelimiyim babam oldü ondanda cesaret alabilir ama ablam ne der iki yillik evli sevio o serefsiz bana bole davraniosa baska kadinlarada bakar sizce napmaliyim fazla vakit gecmeden?
Güncellemeler
+1 yıl
Cok saolun anneme anlattim ablamida yakinda kurtarcaz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer