kıskançlık belirtisi falan mı? çünkü yorumlarda bile kıvırcık saçı beğenenlere fikirlerinden döndürmeye yönelik bir uğraşı göstermişsin komik olmuş bence :D
Düz saçlı olanların sayısı daha fazla kıvırcıktan her düz saçlı olanda kendini beğendiğinden düz saç şıkkına bassa olamaz mı? Tamam bir soru soruyosun anlıyorum ama illa böyle kendi görüşün kabul edilecekmiş gibi de bir baskı yapmışsın resmen yorumlarda kıvırcık daha dikkat çeker saçını yapmaya bile ihtiyacı yoktur çünkü kendiliiğinden yapılı zaten bence seninki düşünceden ötürü kıskançlığa geçmiş
Guzel olduklarini belirtme geregi bile duymadim , guzellik kattigi garanti zaten. Duz saclilardan + olarak cekici ve seksi durdugu icin sadece 2 sini belirrttim. Duz saclilar cok klasik geliyor bana
Dalgalı ve kalça altına kadar uzun saçlarımla gayet güzel ve çekiciyim , sen resmen kıskanmışsın bariz belli 😅😂😂 ne diyim Allah sana da versin aslan yelesi gibi saçlar yeşil gözler esmer bir ten 😘
O bonus ya ben resimlerdeki gibi sactan bahsettim kizil kivircik gibi. Yok ta bana hic cekici gelmiyor erkek zevkinden anlarim. erkekler bu tarz kizlarla kanka filan gozuyle bakiyolar seksi degil sanki
En İyi Cevaplar