ne kadar salaksınız ya türk kızı bitti şimdi bütün millete saldırıyorsunuz sporla düzelmeeycek şey yok sanki yabancılar analarının karnında six packle doğdular gayette var böyle vucudu olan erkekler kadınlarda genel olarka basende sorun var ama herkes aynı değil ayrıca sporla düzügn yemekle şekilleniyor kendinizi ezik görmeyi bırakın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunu bana hitaben söylediysen ben kendimi spora adamış biriyim burda bahsettiğim genetikler değil zaten türklerin spora olan nefreti yurtdışında da yaşadığım oldu orda anlayış çok farklı buraya gelince adapte olamadım herkes salmış kendini
belki yurtdışında olduğu gibi yaygın değil spor ama şu an küçük yaşlardaki çocukalr ve gençler spora yönelmiş durumda neredeyse her genç spor yapıyor artık ve nesil değişiyor zamanla spor yapma oranı çok daha artar ayrıca eğer sorun spor yapmaksa soruyu öyle sor genetik bir sorun varmış gibi değil
Neden biliyor musun? Haftanın 6 günü 10 saat masa arkası çalışan insanlar milyonlarla. bir de üstüne araba kullandılar mı, stress yaptılar mı tamamdır. Yabancılar 5 gün 8-9 saat çalışır, bisiklet kullanır. Stressiz hayat yaşar sağlıklı beslenir.
Eğer sporcu değilseniz ve heves için vücut yapıysanız yapmayın erkekler... Ömrünüz boyunca o beslenme düzeninde gitmek zorunda kalacaksınız.. Ben sporcuyum.. Ve sana gelirsek.. Milyonca insanın derdi tasası bitti gidecek spor salonuna.. Düşünmek istediğinizi düşünmeyin
ya su profiline bir vücüt fotografını çekte görelim kaçak göçek sorular soruyorsun sorudugun soruya bakanda victoria secret makeni filan sanacak şu saflıktan vazgeçin özünüze dönün
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
onlar kadar zayıf ve uzun boylu değilim ama bu vücudumun kötü olduğunu göstermez ayrıca vücut güzelliğinden çok spor yapmamaya dikkat çektim ama anlaşılmamış
Birilerine ozene bezene ülkeyi ne hale getirdik türk kızları neden kıllı ya da kokuyo diyen birisi yok buldugunla yetin fazlasında gözün olmasın bence bulduğunu istediğin şekle sokarsın
İnsanımı önemsiyorum kendilerine dikkat etmeleerini bakmalarını istiyorum yoksa beni ilgilendiren bir şey değil ama sağlığa spora önem verilmesi gerekiyor
hic tanimadigin bir insanin neye onem verecegi neye dikkat edecegini belirlemek senin haddine degil ya. kimse de senin goz zevkine hitap etmek zorubda degil.
şuanki üslubun bile yanlış bence tanırım veya tanımam bir insanın neden sağlıklı olmasını istemeyeyim artı bir şey belirlediğim yok ben önerimi yaparım ve asıl öneri yapmama karışan insanın haddine değil karışmak
En İyi Cevaplar