Akrabalarım çevremdeki insanlar olarak girdiler ve onlarmış gibi davranmaya çalıştılar lakin onlar değildirler. Uyanmayaydım kafayı yiyecektim.😐😐
Sizinde rüyanıza girdiler mi :/
Sizinde rüyanıza girdiler mi :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cin, birde büyük yazayım C İ N ...
Teferruata bak Üç harflilerbizim dilimizde 3 harfli arapçada 4
İlla o harflerin yan yana gelip ses titreşimi yapması gerek.
3 harfli deyince düşün müyor musun?
at kılığına girdiler köyde ama gerçete oldu rüya falan değil
şimdi olay şöyle ben geçen sene köye gitmiştim dedemin mezarını ziyeret etmeye 1 haftalığına sonra bizim köyde ortalama 2 km ötede ormalık dağ var orda ise kulube gibi bir yer var ama etrafı açık ormanın içinde tek kalmaya gittim oraya orda çok anım var o yüzden etrafta ev falan yok sonra gece boş boş ateş yakarken böyle altın renginde çok güzel bir at gördüm kap karanlık ormanda parlıyordu sonra aldım silahı feneri düştüm bunun peşine ben ne kadar ileri gitsemde gideyim at hep aynı yerde duruyordu yürümüyordu ben yaklaştıkça uzaklaşıyordu ben ortalama 100 metre onu takip ettikten sonra bir anda at gözümün önünden kayboldu sonra bir anda etrafımı kara kara dumanlar sarmaya başladım anladım onların olduğunu boğuk bir sesle ibranice şeyler söylüyordu sonra korkudan dizüstü çöktüm ve sırtımı ağaca yasladım ve bana yavaş yavaş yaklaşıyordu o kara dumanlar sonra içimden ayetel kürsi felak nas dualarını okudum bu kötü şey bir anda yanmaya alev almaya başladı ve bende koşa koşa eve gittim
daha geçen ay gittim
evet annemin kılığında odamdaydı halının üstünde tepiniyordu hayvan bilincim de yerimdeydi uyumuyodum
Bilmiyorum ki olabilir de nerden anlıcaz ki ben cinim mi diyor 😂
Cevap
16Cevap
ooooo hemde nasıl girdiler gerçektede aşıma geldi zaten fazl düşnme onları sık sık falak nas oku
Ya kafanmı guzel anlamiyorum sacma sacma film izliyonuz boyle seyler grynuz kiskaniyom sizin kafanizi
Pek rüya görmüyorum... Saçma sapan şeyler izleme saçma sapan konular üzerine kafanı takma yoksa hep saçma sapan şeyler olur.
Rüyanda gördüklerin bilinçaltıdır Gerçekte görürse farklı olay.
Hayirr ben her gece duami eder oyle uyurum yav he bir kere karabasan basima geldi o kadar
Üç harfli demeyin suna sanki cin deseniz "Buyrun biri beni mi cagirmisti?" diye kafa uzatacak pencereden 😄
Benim girdiler yalan değil ama kız kılığında girdiler
Asıldılar bana ama ben bildiğin duaların hepsini okudum be uzaklaşılar
rüyana girseler bile insan kılığında onların cin olduğunu rüyadayken nasıl anlıyosun karışık deilmi durum:)
Normal davranmıyorlar mesela gece sokakta yatıyorum uyurken annen beliriyor yanımda babanı ara diyor arıyorum kimse açmıyor gözlerini buyuterk gülüyor bana oradan kalkıp koşa koşa arkadaşıma gidiyorum kapıyı çalıyorum arkadaşım arkamda beliriyor hoşgeldin nasılsın falan diye sarılıyor gecenin bir yarısı gitsem kimse böyle davrnmaz ki dalga geçer gibi bakıyorlar bana
ilginçmiş peki gerçekte hiç gördünmü onları
Evet geçen gün can diye bir arkadaşım girdi. #Dasdfghjkl
Dalga geçmiyorum. #Dasdfghjkl
Dabbe izleyip uyuduysan girerler 3 gulfu 1 elham işlerini bitirir
Bak hepimiz turkuz hocalara para bayılıyoruz muska vs vs inancını kaybeden dinden sapmak üzere çıkan kişilere çok gelirler inançlı bir yaşamın varsa tek silah duadır dua bizim en önemli kilicimizdir öyle durumlarda Allaha siginmalisin sığınan kullarını hiç bir zaman geri çevirmez
Babam gibi girdi of çok korkunçtu gördüğüm heykel evde de vardı ve kırıldı hocaya gidicem bu gidişle
Hemde çok girdi onların korkusu yüzünden 4 erkek beraber aynı yatakta uyuduk
Valla
Evet dua oku yatarken ve korkcak bsy yok bsy olmuyor ysni
Aslyn brooke olarak girdiler az daha yatak daki singeri deliyor muşum uyandım :)
cin mi demek istiyorsun
cin yazsana ozaman
Nasıl anlaşılıyor 3 harfli olduğu
Girdiler bir kez tüpçü olarak 😕
Yok yoldan geçen bir kızın kafasına at dedi bana sözde tüpçü bende sen at kolum ağrıyor dedim seni ezerim dedi bende elinden kaçtım tüpü kafama attı 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
girselerde dayak yiyip geri çıkıyorlar.
Hayir girse de ben anlamam zaten
Girseler farketmezdim
tövbe tövbeeee, uyuma sen en iyisi :D
Ben korkarım öyle şeylerden
Evet.
O kadarını hatırlamıyorum şimdi. : )
Yokk
hayır
Girdi
girdi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?