Tek bir rüyada 3 kere karabasan gördüm?

Arkadaşlar selam yaklaşık 30 dakika önce hayatımda ilk defa bu kadar korkunç derecede gerçekçi bir durum yaşadım öncelikle ben genelde video izleyerek yan uyurum herzamanki gibi açtım videomu izliyorum işte bir süre sonra gözlerim kapanmaya başladı uykum gelmişti ama uyuyamıyodum yatakta döndüm durdum en son hop uykuya daldım sonra uyanmış gibi oldum (hala rüya görüyorum) ve telefonu açtım girdim tiktoğa tiktok izliyorum ama nasıl gerçekçi anlatamam size indikçe sürekli paranormal şeyler korkutucu şeyler çıkıyor herneyse bi ara telefonu kapattım sürekli paranormal şeyler çıkıyor tiktokta diye sonra evimiz 2 katlı olmasına rağmen ışığı yanan bir üst kat farkettim işte tam üst katı farkettiğimde olaylar başladı ben üst katı farkeder farketmez üstüme bir şey atladı gözlerim kapandı dilim tutuldu yaklaşık bi 2-3 dakika mücadele ettim en sonunda gitti ben titremeye başladım yatakta üçgen biçimine gelmiştim canımın acısından ve korkumdan herneyse bağırmaya çalıştım bağırılmıyor bağrıyorum ama sesim incecik çıkıyor kimse duymuyor en son ayağımı hareket ettirdim öyle uyandım dedim ondan sonra anneme seslenmek için anne diye bağırmamla üçüncüsünü yaşadım bu arada annem aşşağı katta yatıyor ben ise üst kattayım kapı açık ikimizinde neyse devam edelim işte anne diye bağırmamla böyle zombi sesi gibi bir şey çıktı ve o sesle beraber merdivenlerden bir şey üstüme koşup gene gözlerim kapandı ve en son uyandım annemi çağırmayı başardım ama uyandığımda gene sesim tiz çıkıyordu ağızım kurumuştu ve titriyordum annem geldi su getirdi falan ama ben garip şeyler görmeye devam ettim uyanıkken mesela avizemizi gülen yüz gibi gördüm birde öyle korktum en son ışığı açtım buraya yazdım yani sormak istediğin yaşadığım şeyler normal mi annem normal herkese olur dedi ama içim rahat etmedi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Tek bir rüyada 3 kere karabasan gördüm?