Ailevi sorunlardan ders çalışamıyorum, bana bir akıl verin?

Arkadaslar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve cok cok eksigim var. Kendimce oluşturduğum bir programım var ve benim her günüm saçma sapan olaylarla çöpe gidiyor ne moral kaliyor ne motivasyon. Annemin alkol sorunu var ve babamdan ayrildigindan beri psikolojik sorunlarin yani sira alkolde aliyor ve deliriyor. Ben artik cildiracagim. 5 yildir hayatim bu olaylarla berbat oldu. Alkol aliyor saldiriyor ve alkol alinca o kadar igrenc oluyor ki. Bugün tam ders calisirken baktim geldi yine sarhoş ve ben sabahtandir onunla uğraşıyorum. Zar zor yatti ama ben su an o kadar kötüyüm ki. Her yanim darp izi. Yine igrenc igrenc küfürler. İnsanın dusmanina soylemeyecegi laflar ve ben bu şekilde büyüdüm. Nasil bu kadar dusuncesiz kendime yediremiyorum. Yıllarca her seyimi mahvetti. Hevesimi istegimi kırdı. Bir program yapıyorum çalışmak istiyorum uyamiyorum bunla ugrasmaktan. Benim hayatim yıllardır bu sekilde ve berbat oldu. Cok konu var cok calismam lazim icinden çıkamıyorum kafayi yiyorum. Ne yapacağım ben? Babama gitmem olanaksiz o annemden beter. Gücüm kalmadi artik. Motive ederseniz gercekten cok iyi gelecek.
Ailevi sorunlardan ders çalışamıyorum, bana bir akıl verin?