bu kadar din var belki dünyanın yarısının haberi bile yoktur islamdan ve bize göre islama kitaba peygambere allaha inanmayanlar sartları yerine getirmeyenler cehennemlikler. Nolcak bu kadar insana? Sizcede cok sacma değil mi tek bizim dinimizin doğru olması?
Cevabın nedir?
+1 yılİslam dini zaten inancı gereği kendinden olmayan herkesi düşman bilen tek din islamda gaza ve cihad vardır BU dediklerin kuranda yazar halifeler bizzat müslüman olmayan krallıkları yagmalamaya gittiler. İslamda dinden çıkanları halifeler ölümle cezalandırdılar dinden dönen araplara karşı savaştılar. Bir İnsanın müslüman olması için aklını sıyırması gerek
Öyleki müslümanların çogu hiçbir din hakkında bilgi sahibi olmazlar ama her din hakkında yorum yapmaya kulaktan dolma bilgilerle ögrenmeye bayılırlar severler en büyük iftirayı bize ederler neymiş efendim güya 3 tanrıya iman edermişiz isa tanrının ogluymuş dermişiz :)611 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmamalisin cahil kesimler var aileleri musluman oldugu icin musluman olan kendi dini dahil hic bir din hakkinda bilgisi olmayan boyle insanlar onlar
Soran+1 yılHani islam hoşgörü diniydi? Milleti kılıçtan geçirerek zorla din kabul ettirmek nasıl bir mantıktır.
Soran+1 yılİslamın gerçekten cok sacma tarafları var.
- +1 yıl
@kraliceeari
genelleme yapmıyorum aç kitabını oku kuranı islam tarihini aç oku senin halifelerin arap yarımadasında iki din yan yana olmayacak die kanunlar çıkaran adamlardı
peygamber dediğiniz adam son nefesini verirken islam her yayılana kadar savaşın dedi - +1 yıl
Eğer dinden dönenleri öldürmeseydik İslam Peygamber efendimizin ölümünden sonra biterdi.
ARABİSTAN MÜFTTÜSÜ - +1 yıl
Boyleyse bile her seyin bir sebebi vardir ama hadi haklisin diyelim senin Şu an kustugun nefretin onlardan ne farki kaldi sadece onlara ozel bir davranis degil bu demek ki nefisle alakali
- +1 yıl
@kraliceeari
Yahudileri hristiyanları öldür diyen kafirlere cihad et diyen bir dinin kendisi öldürülmeli evet islama saygım yok kusura bak
Kusur olan İSLAMDIR Müslümanlar değil - +1 yıl
@kraliceeari
HER ŞEYİN bir sebebi var diyorsun dinden dönnen insanları öldürmek yok etmek arap yarım adasında iki din yan yana olmayacak nasıl açıklarsın?
hani sizin dininiz güya barış diniydi dinden çıkanlara karşı cihad etme amacınız neydi bırakın insanlar istediğine inansın - +1 yıl
@kraliceeari
İslam hakkında 2 gram bilgin yok konuştukça batacaksın daha fazla bana bulaşma - +1 yıl
Sana ne bulasicam senin dinin daha iyi hos goruluyse baris diniyse eger beni aydinlat dogru yolu bulayim o zaman
- +1 yıl
@kraliceeari
Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir insan herşeyi kendi araştırıp ögrenmeli kendin oku kendin araştır ögren
En İyi Cevaplar
+1 yılbunu ben de çok düşündüm ve bazen bana da çok saçma geliyo nedense
10 Yorumla
+1 yılama aslı bozulmuş dinler. zaten islam dinini hiç duymamış olanlar cennete girecek. Allah bize doğruyu bulmamız için akıl vermiş evet biz müslüman doğduk ama diğer insanlarda akıllarını kullanıp doğruyu bulabilirler. önümüzde olan dinleri görüyoruz hristiyanlık musevilik budizm hinduizm ve daha bir çok din aklını kullanan herkes bu dinlerin akla mantığa uymadığını görür. Allahta aklımızı kullanarak doğru yolu bulmamızı istiyo islam diye bir din olduğundan haberin varsa araştıracaksın diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilgisi olmayanlari bilgilendirmek biz müslümanlarin üstüne düser. Gercekten din ögrenecek kapasite degilse bir insan ya da maddiyati yetmiyorsa, ülke fakirliginden egitim yoksa ya da savas alaniysa ortalik zaten o insanlar sorumlu olmazlar. Ama dünyanin bir cok yerinde bilgi edinebilmek cok kolay. Kütüphaneler, akilli telefonlar bilgisayarlar, camiiler vb onlari kullanmak mümkün.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
+1 yılAynen o banada garip geliyor..
Simdi ben abdde dindar bir ailede hristiyan olarak dogsaydim benim sucum neydi?
Ve ailem bana baska dine gecersen yanacaksin dese eminim ki herkes gibi gecmezdim..
Ayrica hepimiz gavur kafir dedigimiz adamlarin yaptiklarini kullanip urunlerini tuketiyoruz insanlik icin faydali ne varsa gavur dediginiz adamlardan cikmis.
Bill gates ronaldo alex gibi adamlar milli gelirden fazla bagis yapiyor ama hocaya soruyorsun yinede yanacak cunku gavur diyor iste o zaman islamdan uzaklastiriyor insanlari.20 Yorumla
+1 yılÇin ve hindistanin bildigine gore dunyanin yarisindan fazlasi biliyor
Hristiyanlik yahudilik ve musevilik islan dini habercisi olarak kabul edilir ve ayetlerde cok benzemektedir, ozellikle hristiyanlar islam dinini cok iyi biliyor ama kabullenmiyor
Kafir benim bildigim islamdan cikana denir, oyle saygisiz tabirler diger dinlerdekine kullanilmaz.
Islam genis cerceveden dunyaya bakiyor ve ne kadar peygamber indigini ne kadar sayfa ayet indigini de belirtiyor.
Dunyada hapis varsa ahirette de cehennem olmali00 Yorumla
+1 yılDünya'da müslümanların dininden bir haber kim var? Kendini ıssız bir adaya kapattıysa hiçbir yerden haber almadan yaşamayı tercih ettiyse sence kim suçlu? Farklı dinde olup daha sonra müslüman olanlarda var. Hatta dünyanın diğer ucunda yaşarken dinini değiştiriyor müslüman oluyor. Sen arada mı kaldın? 76457474567 adet din var bizimkinin doğru olduğunu nasıl bileceğiz mi diyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılDünyada cok farklı yerlerde yasayan hala kabile hayatı süren dağlarda yaşayan ve o topluma ait olan tv telefondan habersiz hiç duymadıgımız inanıslara sahip olan milyarlarca insan var mesela Şu an elinin altında telefon internet olmasına rağmen bunlardan hala haberin olmayısı ve bu soruları soruyor olman asıl garip olan bence. herkesi kendi doğdugun büyüdüğün yerle bir tutamazsın. Afrikada aclıktan ölen insanlara senin tercihindi diyemezsin nasıl bilmiyosunuz diyemezsin en basiti bu.
- +1 yıl
Sen yazdıklarımı farklı yorumlamışsın. Üstelik savunmaya geçiyorsun üste çıkmaya çalışıyorsun ama üste çıkmaya çalışmanı gerektirecek bir şey yazmadım. Dünya'da neler olup bittiğini biliyorum merak etme. En basiti kuzey korede internet yasak devlet resmen halkı sömürüyor... Neyse dinimizi yeterince öğrenmiş olsan böyle sorular sormazdın. Alelacele sorulmuş üstüne düşünülmemiş bir sorudur senin sorun. Çünkü yeterince bilgin olsaydı bunları sormaya gerek duymazdın. Ateist bozuntuları gibi islam dininde erkekler 6346 tane kadınla evlenebiliyormuş edasında yazılıp çizilen beyin hücreleri eksiklerin algısında bir soru budur. İslamda birden fazla eşe sahip olmak istiyorsanız onlara adil davranabileceğinizden eminseniz birden fazla evlenin diyor. Kaç insan birden fazla eşine adil davranacak yapıya sahip de evlenebilsin? Tamam ben adil davranırım deyip evlenen ve adil davranmayan günaha girer. Bu bir örnekti umarım ya unuttuklarını hatırlatmış olur ya da dikkatini çekip araştırma merakı uyandı
Soran+1 yılBu yazdıklarının benim sorumla hala bir ilgisi yok.
- +1 yıl
Bakış açını geniş tutarsan anlayacaksın. Bir kısmı soruna cevap olacak bir kısmı görüşüme yazdıklarına...
+1 yılDoğru bir tanedir. Bu yemek değil ki damak zevkine göre hepsi güzel sayılsın. Yanlış konuda genelleme yapıyorsun bence. O zaman kurtuluş savaşında bize saldıran devletlerde haklı bebek katilleri de haklı herkes haklı. Bence sen doğru yanlış kavramını biraz araştırmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yanlısı savunmuyorum ya da islam kötü diğer dinler iyi gibi bir savımda yok dinleri eleştirmiyorum aslında burda kafama takılan su. Madem bir din indirilecekti indirilme sekli yanlıs. İnandırma sekli yanlıs. Yayılma politikası ve yayılamamıs olması yanlıs. Neden bir topluma kitap indirilip baska toplumlara savas acmamız ya inanırsın ya ölürsün dememiz gerekti ki? Yani neden bu dini yaymak için insanları kılıctan geçirdik. Yani madem tek bir din doğru olcaktı bunu bilerek herkes eşit doğmalıydı yani ortaya kitap düşmemeliydi. Tüm dünyada 4300 farklı dinin bulunması ne kadar büyük bir kaos aslında. Dinler insanlara iyilik güzellik katacagına doğru yol göstereceğine herkesi birbirine düşürecek bir olaya dönüşmüş durumda.
- +1 yıl
Senin bakış açınla neden bu kadar farklı millet var tek millet olsa bu kadar savaş olmazdı v. s. de diyebiliriz. Dinler insanları doğru yola götürmez. Doğru olan din doğru yola götürür. Bizim görevimiz de araştırıp doğru olanı bulmak. İmtihan dedikleri olay bu zaten.
Tabii ya. Dunyadaki milyarlarca insanın içinden Türkiyede doğanın ayrıcalığı ne ki? Ama doğduğu coğrafya islam dinine mensup ve cennetle odullendirilecek. Bu adalet değildir. Dinler de yalandır zaten
40 Yorumla
+1 yılHüküm Rabbimindir. Onun terazisi kıldan ince, kılıçtan keskindir. Her koyun kendi bacağından asılır. 100 gram demir suya batar ama 100 ton gemi suya batmaz. Gemi konusunda bana muhalefet olabilecek arkadaşlar; konuya fizik konusundan değilde birde manevi açıdan bakmanızı rica ederim. Saygılar...
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bunun ince bir terazisi oldugu kanısındayım ayarlaması için biz insanlardan daha büyük bir zihne beyne güce sahip oldugu için bizim düşünemeyeceğimiz bişeyler tasarlanmıstır mutlaka diye düşünmekteyim.
- +1 yıl
Rabbimin terazisi şaşmaz. Biz mutlak Rabbimize iman etmeliyiz ve diğer insanlarada dua etmeliyiz. Belki biz günahkarızdır. Bunu biz bilemeyiz. Sadece O bilir...
Ölünce hiç bir şey görmeyeceğiz, insanların korktuğu şey sonsuzluk kavramı zaten. Sonsuzluk kavramı yüzünden dinler, cennetler, cehennemler uydurulmuştur. Yapmanız gereken basit; iyi bir insan olun, karıncadan file kadar bütün hayvanları sevin ve koruyun, kalp kırmayın, kimsenin hakkını gasp etmeyin, gülümseyin, arkadaşlarınıza dostlarınıza ihtiyacı olanlara yardım edin, sevin ve sevilin. Ki bu dünya anca bu şekilde çekilir bir hale gelir.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hepsi cehenneme bu arada musluman gecinen sahte muslumanlarda olum aninda imanlarinin ellerinden alinma riski var Dini en iyi sekilde yasamak lazim ki imanimiz alinmasin son anda
00 YorumlaHayır değil bence gayet mantıklı hatta o kadar mantıklı ki insandan çok çok üstün bir mantık zaten herşey orada yazıyor ineğe mi taşa mı yoksa güneşe mi tapmak isterdin anlamadım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSorum neye tapacagım değil bu kadar insanın islamdan haberi yok okyanus asırı yerlerde cok farklı yasam tarzlarına hiç dıymadıgımız dinlere inanan pek cok insan var hatta milyarlarca diyebilirim. Bu kadar insan sırf islama inanmıyor diye bilmiyor diye ya da öyle yetişmedi diye cunku dinlerde bir cesit kültürdür nerde doğarsan oraya ayak uydurursun yani demem o ki bizim kitaba göre bu insanlar cehennemlik böyle sacmalık mı olur diyorum.
kabilede doğsan direk cehennemliksin çünkü tek suçun kabilede doğmak (mantık çalıştırınca neyin doğru neyin yanlış yanlış olduğunu anlarsın başkasının söylemesine gerek yok)
00 Yorumla
+1 yılMensup oldugun dinle bitmiyor ki cennet cehennem isi öyle dusunme
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum zaten ama kitabımız öyle düşünüyo ne yazıkki.
- +1 yıl
Kitabi okudun mu peki yoksa kulaktan dolma boyle diyenlerden duydugun mu? Cunku herkese akil irade verilmis cogumuz ailemizden gelen dinle hayatimizi devam ettiriyoruz dinimizi cok iyi bilmiyoruz yaptigin yardimlar insanlara hayvanlara vs bunlar da onemli seyler kotulukten uzak durup iyilik yapani sirf islamiyeti bilmeyen ondan uzak bir yerde doğdu diye yargilamaz sonucta yasam sartlari da farkli
kim benim dinim yanlış der ki? herkesin dini kendine doğrudur.
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun yanlıslıgı değil bizim kitaba göre müslüman olmayan islam dinine mensup olmayan gereklerini yetirine getirmeyen en basiti namaz kılmayanlar cehennem ile cezalandırılacak. E dünyanın öbür ucundaki adamın günahı ne haberi bile yoktur böyle bir dinden..
Soran+1 yılKim demiş peki bunu ben hiç duymadım da o yüzden soruyorum
+1 yılKafirin anlamı müslüman olmayan islama inanmayandır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bişey yok Hristiyanlık da Allah'ın dini önemli olan dini en doğru ve dürüstçe yaşamak oldugunu düşünüyorum Müslüman'ların kâfiri de var :)
10 Yorumla
+1 yılonlara göre de bizim ve geriye kalan 4298 tanesi gerçek din değil...
sonuçları ancak ölünce görücez ;)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey yok. Allaha iman getirmeyenler kafirdir. İslamı seçmeyenler değil
02 Yorumla- +1 yıl
Eksik ve yanlış bilgi.
- +1 yıl
@Lonelywarrior40 bakara suresini okumanı tavsiye ederim.
+1 yılDin kavramı sadece ve sadece insanları kontrol altında tutmak amaçlı çıkarılmış bir kavramdır !
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin bir doğrusu vardır. Sen o beyinle fazla düşünme cici kız...
016 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka saçma birşey sormamış mantıklı yani herkesin dini var hangisi doğru hangisi gerçek insanların kafası karışabiliyo.
Cevap sahibi+1 yıl@Albattros_ Ben zaten herkesin bir doğrusu var demişim kafanız karışıyorsa benim sorunum değil bütün dinleri araştırın size uygun olanına mensup olun o zaman.
- +1 yıl
Ya sen ne kadar gereksiz bir insansın gizliden atar gider yapmaya calısma insanlara koyun zihniyet seni insanlar senin gibi düşünmek zorunda değil bazı şeyleri sorgulamak iyidir düşünmek sana da tavsiye ederim.
Soran+1 yıl@Albattros_ teşekkür ederim benm yerime uğrastıgın için. Yani burda ben islam dinine b*k atmıyorum ve allaha inancım tam bir yaratan olduguna cok inanıyorum ama sorgulamadan da duramıyorum acıkcası müslüman mıyım orası tartısılır.
Cevap sahibi+1 yıl@Albattros_@Albattros_ Hahaha iyi güldüm (!). Bu sitede gizli kullanıcı olarak veya olmayarak istediğim görüşü yapabilirim buna kimse karışamaz. Atar gider yaptığım da yok atar gider yapsam neyse... Atar gider yapan sensin daha yaptığım yorumdaki şeyleri anlayamıyorsun bile :D. İsteyen benim gibi düşünür isteyen düşünmez tercih meselesi. Ben dinimden memnunum isteyen dinini sorgulayabilir ama buraya bu konu hakkında bir soru yazarsa da istediğim şeyi söylerim şöylediğim şeyler bkz: bazı kullanıcıları gerer. Koyun zihniyetli değilim gereksiz de değilim senin görüşündür ne de olsa kişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş.
Cevap sahibi+1 yılBen islam dinine b*k atıyorsun demedim. Allaha inancında olabilir olmaya da bilir beni ilgilendirmez herkesin kendi günahı. Ama bizim yani benim dinim saçma değil...
Cevap sahibi+1 yıl@phonique Beyinsiz sınıfına koymadım, o beyinle fazla düşünme dedim beyinsiz demek isteseydim direk yazardım zaten. Yazarken aynaya baktın herhalde.😂
Soran+1 yılİslam hoşgörü dinidir sevgi saygı barış dinidir lafta pek müslüman cici kız...
Cevap sahibi+1 yılBen senin ne kadar müslüman olup olmadığını sorgulamadım sen de benimkini sorgulayamazsın. Senin din hakkında bildiğin tek şey zor da kalınca "İslam hoşgörü dinidir saygı sevgi barış dinidir" anca bunu dersin zaten. Ama bunu bilmezsin bkz:
https://i.hizliresim.com/MJZ8lN.jpg
Soran+1 yılBende seni sorgulamadım sadece madem inançlısın ona göre davran kaşın gözün ayrı oynamasın yani.
Cevap sahibi+1 yılKaşı gözü ayrı oynayan ben değil sensin :D. Sorudan da belli (!).
Soran+1 yılDedikleriyle yaptıkları tutmayan sensin bebeyim üzgünüm.
Cevap sahibi+1 yılEvet kesin öyledir, tamam sen haklısın evet evet (!). Taklidi iman seni...
- +1 yıl
baydınız ama
Cevap sahibi+1 yıl@Albattros_ Bildirim alma seçeneğini kullanabilirsin.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYat kalk şükret müslüman doğdum diye
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye benm ne ayrıcalıgım var ki dünyanın öbür ucunda doğmus iyi insanlardan hangi yönümle ayrılıpta ay iyiki müslüman doğmusum diyim? Cok sacma. Herkes eşit herkes en az senin benim kadar insan.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİslamdan haberi olmayanlar muaf 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha işte cok komik yani din bir çeşit kültüre dönüşüyo burada. Yani nerde doğarsan oranın dinine göre şekilleniyosun mesela çinin bir dağında doğup atıyorum tao isimli bir dine mensup olarak büyüyüp sonradan aaa islam diye bişey varmıs ben ona inanıyım son din oymus demem cok ütopik olurdu. islama inanmam imkansız olurdu bu sekilde.
+1 yılmesajda ne dedıgını anlamadım
00 Yorumla
+1 yılKıçınızdan din uydurmayın münafıklar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç birine inanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence din olayı insan uydurması safsata.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraştırabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılYani herkesi elinde telefonu olan teknolojik insnalar gibi düşünme inan cok ilginc yasam sekli olan iphone markasından haberi olmayan insanlar var. Köy tarzı yerlerde hala kabile biçiminde yasayan veya cok fakirlikten cadırlarda yasayıp yiyecek yemek bulmaktan baska bir amacı olmayan okuma yazmadan habersiz coook insan var. Hiç adını bile duymadıgımız inanıslara dinlere sahipler ve onlara haksızsınız arastırın öğrenin diyemezsin işte kosullar cok farklı.. Bu sekilde yasayan milyarlarca insan varmıs.
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsini bende biliyorum ama bir şekilde duymuşlardır zaten sefalet çeken ülklerin çoğu müslüman
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma bence
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dünyada 4300 tane din varmıs peki bizim dinimize göre islama inanmayanların hepsi kafir nasıl olcak bu iş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler