AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Akıl, bilim, ışık seveceksen Fatih Sultan Mehmedi sev Mimar Sinanı sev daha bir çok sevebileceğin osmanlı evlatları var gidip elin yunanlısını seviyosun
güncellemeleri okumamışsın, soruyu bile okumadan anlamadan yazmışsın.
Türküm Ve Atatürk'ü Seviyorum..
Seviyorum sayıyorum iyi ozellikleri de vardr bir lider bir asker ama bazı seylerin onune koyacak kadar göstermelik sevggim yok
Gururla imzasını taşıdığım Atam, iyi ki bu topraklardan geçtin. Keşke biraz daha yaşayabilseydin dememek elde değil. İzindeyiz.
Bir selanikli hemşerisi olarak Atatürk hayranıyım keşke karşılıklı bir rakı içebilseydik kendisiyle 😊
Vay toprağıma bak be :D Bu sitede hemşerim yok derken seni buldum sevindim valla :D neresinden Selanik'in :D
Türk olan her insan atatürk ü sevmek zorunda en kötü saygı duymak zorundasındır sevmeyenlerin takmayanların ülkesiyle ilgi sıkıntıları vardır benim için bu
Kopyala yapıltır Hahahaaa
Sevmiyorum zorunda da değilim nasıl sen sevmiyor zorunda değilsen ben de seviyor zorunda değilim
Kardeşim, insan evladı kardeşim benim ne kopyala yapıştır? hayır bu soruda bile mi suç atıyonuz mk. kendi fikirlerimi yazmışım şurda.
sevmiyorum diyecek cesareti gösterenin alnından öprerim zira onu sevmek farz değil sünnet değil ayet değil hadis değil ama eğer sevmezseniz en ağır ithamlara ve aşağlanmalara maruz kalırsınız
ozaman laiklikten yararlanma. ok? medeniyetten nasibini alma. nankör.
@diyar034 Sen sevince ıykkk niye seviyosun demiyoruz ama ne hikmetse biz sevmeyince hakaret yağdırıyorsunuz işte farkımız bu siz zorla sevdirmeye çalışırken biz sizi zorlamayız bişeye 😉
kesinlikle. atatürk demek akıl demek, bilim demek, rasyonalite demek, aydınlık demek.
gerici ve bağnaz yobazlara inat sevdadır Atatürk
Bizim evde buzdolabının üstünde asılıdır resmi annem ona dede diye seslenir. 2. dedemiz gibi o kdrki benimsemişiz. Zaman sadece bir sayıdır dostum...
Başbuğ un izinde Turan yolunda seve seve canımızı vermeye hazırız..
Seviyorum. Sevmeyenlerin saygi duymasi gerektigini dusunuyorum.
çaresiz kaldığında Atatürk gibi düşün
çaresiz kaldığında Allah'a sığın...
@phpecho sen aç kaldığında mutfağa gidip ekmek yeme dua et gökten iner. şu işi saçmalaştırmayın , her şey de allah allah. dini inanç yürektedir bu işler başka şeyler
sevilmez mi? şu zamanlarda en ihtiyaç duyduğumuz anlarda keşke başımızda iş bilen bir adam olarak dimdik yanımızda dursa.
Herhangi bir siyasi Görüşüm yok, bu adam neden sevilmesine ki
bilimi, özgürlüğü seviyorum ama atatürkü sevmiyorum
O zaman bilim ve özgürlük ne demek kavrayamamışsın.
nolabilir ama kavrasam da sevmeyeceğimden emşnim
@egopotion helal be güzel kardeşim
Türk askeri kurtaracak vatanı
birtane pust türklerin atası ünvanını alacak
türk askeri Allah Allah diye kafirleri dev edecek
birtane daha soyunu bilinmeyen pust islam gerici diye Allahın dinini ysaklayıp alimleri asacak
bir şunu düşünün
bir ingilizlere mahküm olsaydık ne olurdu.
ezanı susturup
osmanlı alfabesini kaldırıp
alimleri asıp
sarık cübbeyi yasaklayıp şapka giydirmez miydi
türk analarının bacılarının üstündeki tesettürü açıp tecavüz etmezlermiydi
şimdi burdan bak
kendi vatanımızı kurtardı ecdadımız
birtane pust bizi biz olmaktan çıkardı...
ve buna türklerin atası diye tapıyorlar...
kusura bakmayın
benim ecdadıma tecavüz eden adamı sevmem sevemem sevdirmem de...
ve bunları bildikleri halde
bizlere gerici ahmak diyen ve daha kendinden haberdar olmayan insanlara acıyorum..
@ebbaykara Türk askeri savaşırken başında baban vardı dimi ahmak seni. Bir boktan haberiniz yok.
Ataturk bir baskadir benim icin
Idealleriyle, parlak zekasiyla her zaman onderimizdir seviyorum tabi ki
diyarbakırlıyım, kürdün hasıyım ve bu ülkeye atatürk gibi bir liderin asla gelmeyeceğinin farkındayım.
Hiçte sevmem
Denizli liyim
Ama İzmir de çok sevilir yunan en fazla İzmir de kalmış sanırım ondan
Ataturku'u sevmiyene turk demem
Fatih sultan mehmet'ide
Turk bayragi altiinda yasayip turku sevmiyen varsa neyse sinirlenmicemm
Sevmeyen biri toprağına adim atmsin o halde sevmeyenler annesinde kardeşine tecavüz edilmesini mi istiyordu o dönemde ismi ahmet mehmet yerine yorgo olsun isteyen itler
Sevmiyorum diyenlere şöyle bir baktığımda ya Arapperestler, ya da bölücüler.
Onun dışında her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı zaten sever.
ATA-TÜRKÜM Yaptıgın Paylasıma Söylenecek Tek Söz Helal Olsun Eline Sağlık
ben ataturku severım ama tek bırseyı sevmem seriatı kaldırmasını
sevmiyorum ama saygı duyuyorum yaptğı her şeyin farkındayım
seviyorum keşke onun gibi bir dehayı tanıyabilseydim
Atatürk'ü sevmelerinin sebebi sırf dini yıkıp zinayi getirdiği için. Hele de kızların sevme sebebi günümüzde yaptıkları zinanin eseri olduğu için sorsan çoğu doğum tarihini bille bilmez.
Evet seviyorum ve anlıyorum seni fakat bunu çoğu insana anlatmak mümkün değil
Karşılıklı saygı olsa hani bir söz var görüşüne saygın yoksa görüşü olduğu için o kişiye saygın olsun.
Atatürkü putlaştıranları sevmıyorum ufakcık cocugun aklına atatürkü sokmak cok mantıksız sanki dini ırkı atatürk
Ne evet ne hayır. O benim karakterim ile alakalı. Benim için başarılı bir devlet adamı ve askerden ötesi değil. İnsanlara belli bir çizgiden bakarım. Atam sen kalk ben yatam modunda değilim
sevmiyorsan bile saygı duyacaksın :) hem neden sevilmesin ki
Isik mis akilmis ozgurlukmus iyice ilahlastrn adami affren size affren
Atatürk ü sevmeyen kısım genelde islama cok değer veren sınıf vaktınde islama bıraz zarar verilmiş din geriye çekilmiş bu yüzden sevmiyolar bide itilaf devletlerinin vatandaşları belki sevmeyebilir ama ben seviyorum
Neye inanacagımı. bilmiyorum bir şöyle bir vöyle hakkında adam gibi bilgi yok yok cok kadın düşkunuymuş yok cok.
ağzı olan konuşuyor atatürkü sevmeyenler böyle doğru olmayan bilgiler ile halkı yanlış yönlendiriyolar.
@missloretta evet iyimi kötümü tam ve net bilgimiz yok malesef
Nö. Dinci mollaların ağızlarından çıkan fetvalarına kurbanolacaktınız
@faruk478 o he lerine acıyorum ama neys
bende sana çok acıyorum ama seni bu şekil yetiştiren sistem utansın
@faruk478 utanması gereken sensin.
hadi canım sende
@faruk478 seni yetiştiren sistem hiçbir bok değil bunu bilde hadi bye
yok biz dinci mollalardan değil atatürkden inönüden akıl alıyoruz :) ha ha ha
sistem senin robotlaştırdı
sende o dinci mollardansın tabi ki kendini savunacaksın.
@faruk478 Atatürk' ten akıl alıyoruz diyipde iyi bişeymiş gibi gülmek... Sistem sizin Allah katında hiçbir değeri olmayan kişilere tapmanızı sağladı 🙏
@faruk478 O kullanmayi beceremedigin aklinla biseyleri yanlis anlamişsin Ne ataturkcu nede akpliyim elhamdulillah muslumanim buna saygi suymayi becerip tartisamiyosun ugrasmaya deyecek gibi bir isan degilsin önyargilarindan sen bir kurtul belki o zaman tartisacak sevideye oluruz
HEMENDE OLTAYA GELİYOR sazan gibi düşüyorsun düz mantıklı aklını kullanamayan tartışma meraklısı boş bir insansın ufkunda çok çok dar maalesef aşırıda önyargılısının ama bize önyargılı diyerek ithamda bulunuyorsun bırak bu klavye ağızlarını
bu vatanın kurucusu. konuştuğun dil bile onun çalışmalarıyla ortaya çıkmışken.
sevmeyenler sadece siyaset için yalakalık yapanlardır
Dine düşman olanların ahirette küfredeceği çok kişi var.
"aziz atatürk bu millet yaptıklarınızı iyi kötü unutmayacaktır"
N. ERBAKAN
sözünü benimser sevmememe rağmen ileri geri yorum yapmam
Bu vatan topraklarında yaşamamımızın payı büyük, saygım var
Bu ülkedeki gelmiş geçmiş en zeki, en adam gibi adamdır Atatürk❤
Atatürkü cok seviyorm ama bazilari gbi Atatürke tapmiyorm
Ataturkle ne alip veremediginiz var isteyen nefret etsin banane
sevmemek elde mi
atatürkü olmayan müslüman devletlerinin haline bakın bir hele
Katılıyorum
Atatürk'ü sevmeyen kör cahillerden başladı olamaz
Elbette seviyorum. Dediklerine katiliyorum
o değil de seni eksileyen o 5 zavallı kız acaba bugün bu rahatlığa sosyal medyaya sokakta özgürce dolaşmaya acaba hangi kişi ve idare ile kavuşacaklar mış çok merak ediyorum? ...
Umrumda degil @tombik_ozan
senin gibilerde bizim umurumuz da değilsiniz... acınacak haldesiniz
bir önce ki yorum yanlış yere gelmiş senle alakası yok pardon
Kemalist değilim, sadece sever saygı duyarım.
Kemalist olacaksın diye bir şey yok herkes için böyle. Dediğin gibi bence herkes saygı duymalı. Maalesef duymayanları gördükçe yazdıklarını okudukça cinnet geçiriyorum. Ve o kadar cahil açıklamaları var ki...
Dini neden karıştırıp kotuluyorsun Atatürk 'ü biraz arastirsaydin senin gibi saygısız cümleler kurmayacagini o ağzı salyali dediğin insanlara ne kadar saygılı olduğunu fark ederdin. Zavalli.
Atatürkün hep iyi taraflarını görüyorsunuz. Sevmiyorum. Sevene saygı duyuyorum.
Sevmiyorum reel bir insan olarak mason sabetyacı siyonistleri sevemem atatürk de onların eseridir ingiliz valisi
Atatürkü kücük kıza putlaştırıyorsun
Sahabe Peygamberimizin önünde egilmezken
Saygı duyarım kızdığım yerler elbette var ama insandır olur der geçerim şahsen kimse onu. Gibi bu ülkeye sahip çıkamaz
Sevmeyenlerin nasıl bir zihniyet içerisinde olduklarını merak ediyorum. Ben tabiiki çok seviyorum ve saygı duyuyorum.
Bu arada dini de kötülemeyi ihmal etmemişsin iste siz ve sizin gibi zihniyetler yuzunden sevilmiyor ilahlaştırıyorsunuz
Atatürk... söyleyecek kelime bile bulamıyorum keşke bir defa olsun görebilseydim
sevdim, seviyorum ve dünya durana can bedenden çıkana dek seveceğim ve bağlı kalacağım.
Babam gibi onun için ölürüm allah bize verdiği kurtarıcı önder
Atatürk'e en büyük zararı içkiciler veriyor.
zaten nefret edenlr bunların yüzünden ediyor.
Sevmiyorum. Tapmıyorum. Tek Rabb'im Allah Azze ve Celle.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes herkese saygı duymak zorundadır. Sevmiyorum ama sonuç olarak ona da her bireye olduğu gibi saygım var
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!