+1 yıl%23 atatürkü sevmeyenlerin anasını sokak ortasında s*ikmediler ondan sevmiyolar atatürkü adam biliyordu türk halkından türk cahil yobaz halkından bir bok olmucagını ama yine de türk milleti akılldır çalışkandır dedi benim canım atam bu cahil türk yobaz halkıü için dğmezdi keşke başka ülkeyi kurtarsaydın bu ülke bok içinde gebersin gitsin ama şunu unutmayın türkiyede hala namuslu şerefli atasına yurduna sahip çıükan insanlar var korkun bizden!
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevmiyorum. Sevmek zorunda da değilim.
Bir Almana neden Bismark'ı sevmiyorsun,
Bir Amerikalıya neden Washington'u sevmiyorsun denilmiyorsa, bana da neden bunu sevmiyorsun denemez. Peygamber mi ki sevme mecburiyetim olsun?
Not; salca olma, git fikrini ötede ifade et...20 Yorumla
+1 yılDüşünce özgürlüğümü kullanarak; sevmiyorum. Seven sever, sevmiyorum sevmek zorunda değilim
80 Yorumla
+1 yılSevmiyorum, sevmek zorunda değilim.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılseviyorum ya da sevmiyorum demek yanlış bence çünkü sevenler taparcasına seviyor sevmeyenler ölümüne düşmanı gibi nefret ediyor ama ortada değişmez bir gerçek var o çok başarılı bir asker başarılı bir komutandı yok inancı şöyleydi böyleydi karakteri şuydu buydu orası beni çok bağlamıyor
30 Yorumla
+1 yılBirgün vazgeçersem kanım kurusun!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤91 Yorumla- +1 yıl
@Sexycancerboy11 şu beyinsizi alın şurdan.
+1 yıls32.postimg.org/l6q1cld6t/G_kt_rk_Atat_rk.jpg
Yüce Başbuğumuza Saygımız Sonsuz.90 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü sevmeyenler genelde dindarlar ekmekleriyle oynadı diye insanları sömürmesinler diye halifeliği falan kaldırdı ya kuran yaktırmış sözde adam hafız kaç bin kitap okumuş sevmeyin siz zaten devletiyle dinini ayıramayan mal milletiz biz
516 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmiyorum ve evet dini sebeplerden dolayı. Ama inanmaması değil, hakaret etmesi
- +1 yıl
sorun
- +1 yıl
Kimse inanmıyo diyemez kurtuluş savaşı sırasında bir sözü vardı kabenin yıkılması gündemdeydi savaşı bırakıp ordumla karşınızda olurum dedi ulan ülke olarak taraf tutmaya o kadar meraklıyız ki ya sağ olucak ya sol ya Atatürk olucak ya hz. Muhammed (s. a. v) ulan o senin peygamberin o senin liderin
- +1 yıl
Kardşim bırak şu cahil türk yobaz halkını atatürk boşuna kurtardı bunların kıçını hepiniz geberin pis türkler
- +1 yıl
@BayClapton haklısın kardeş galiba artık sıkıldım ben bu ülkeden gidicem yakında inşallah sabahları evlerine füzeler atılırkende recep tayyip derler
- +1 yıl
Ben küfür ettim mi? Hayır
Ben Akpli miyim sordunuz mu? Hayır
- +1 yıl
@Avokadondurma sen akplisin eveett
- +1 yıl
Bilader sıkıldım şu ülkenin pis insanlarından yobazlarından caihillerinden böyle bir ülke yok bu kadar aptal ve slak bir ülke yok dünyada kıçların kurtaran adama bile laf edip sevmiyorlar türk milleti kadar hain yobaz lanet pislik şerefsiz ahlaksız bir millet yoktur türk olmak istemiyorum türklügümdende nefret ediyorm
- +1 yıl
Alakam bile yok. Ne Akpsi saçma sapan konuşma. Her Atatürk'ü sevmeyen Akpyi mi seviyor?
- +1 yıl
@BayClapton Türk değil ki onlar arap bozması insanlar ya da karadenizli rum bozması insanlar Türklüğünle gurur duy!
- +1 yıl
@Avokadondurma niye chpye mi oy veriyosun her seçimde
- +1 yıl
Hiç bir partiye vermiyorum. Hepsi aynı.
- +1 yıl
@Avokadondurma Evet o konuda haklısın bak ben chpye oy vermedim hiçbir zaman çünkü chp de yalancı şerefsiz insanlar başa geçti chp dede hepsi aynı bok ama bu attürkü sevmemeni gerektirmez sizin belanızı versin allah
- +1 yıl
@BayClapton @avakadondurma neyse tartışmayalım uzar gider bela falan da okumak yanlış düşünce özgürlüğüne saygı gösteriyorum
- +1 yıl
Bu özgürlük olamaz! atatürkü sevmiyorum demeleri bile atatürkün verdiği hakla demeleri çok komik :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSevmek zorundaymışım gibi davrandıkları için sevmiyorum.
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilmez mi o? Kandır o candır. Nur içinde yatırsın RAbbim dedeciğimi
50 Yorumla
+1 yılLa yapmayın söyle seyler sonra türkler birbirlerini yiyor jhahsajkas
10 Yorumla
+1 yılSevmeyenler için suriye ve iran gibi ülkeler kurmuş allah oraya taşınabilirsin.
858 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Ülke kimsenin üzerine değil. Bizde bu vatanın çocuklarıyız ve kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat saygı duymak zorunda. Nasıl ki biz size saygı duyuyorsak sizde duyacaksınız. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var.
- +1 yıl
Döşöncööö özgörlööö sizin ağzınızda böyle görünüyor. Atasını sevmeyenin ülkesine saygısı olmaz bnce
- +1 yıl
@pabucumunajanı Boşver ya :D Duymasınlar saygı sorun değilki :D
Görmezden gel :D - +1 yıl
Sen de sabah akşam dine kin kusup duruyorsun heryerde. Yaratanını sevmeyenin de yeryüzünde yeri yok, nefes alma, git Çok yaşa afedersin de
- +1 yıl
Çok yaşa ne ya. Geb. r
- +1 yıl
Benim atam Mustafa Kemal değildir. Benim atam Osmanlı padişahlarıdır. Ülkeme saygımın olup olmadığını sen karar veremezsin. Senin haddin değil.
- +1 yıl
Görmezden gele gele düşüncelerimize saygı duymamaya başladılar. @Avokadondurma
- +1 yıl
Küfür etmesinler yeter diyorum artık. Boşverelim
- +1 yıl
Nefret kusmuyorum sorularıma bakabilirsin sadece görüş yapıyorum ve ben müslüman olmadığın için sen beni bununla yargılayamazsın.
- +1 yıl
Ben senin yorumlarını sık sık görüyorum. İnanmayabilirsin, ama nefret kusuyorsun. Hatta bu yüzden sürekli gözüme çarpıyorsun.
- +1 yıl
Sen beni az önce Mustafa Kemal'i sevmediğim için yargılıyordun?
- +1 yıl
Engelle o zaman
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
:) Az önceki arkadaşa beni müslüman olmadığım için yargılayamazsın dedin. Ee bende sevmiyorum beni niye yargılıyorsun? Hadi cevap ver.
- +1 yıl
Çünkü müslümanlık dinine karşı minnet borcum yok ve müslüman olup peygamberi sevmiyorum demek türküm Türkiye de yaşıyorum atatürk ü sevmiyorum demek gibidir..
- +1 yıl
Mustafa Kemal bu ülkeyi tek başına kurmadı veya tek başına kurtarmadı. Yaptığı güzel şeylerde var saygı duyuyorum. Tıpkı senin de yapman gereken gibi. Müslüman olmaman düşünce, din özgürlüğüdür ve kimse seni bu sebepten yargılayamaz. Tıpkı seninde beni yargılayamayacağın gibi. Ama sen kalkar bana saygısızlık yaparsan aynı tepkiyi benden görmezsin. Çünkü benim dinim benim ailem bana kötülüğe iyilikle cevap vermemi öğretti. Ön yargılarından arınmanı öneririm.
- +1 yıl
@pabucumunajanı Bu vatanın kim sayesinde çocuğusun onu da düşündün mü?
- +1 yıl
Önce Allah daha sonra milletin askerleri sayesinde. Bu vatanı tek bir kişi kurtarmadı. @KivircikKedi123
- +1 yıl
Ve tabi ki Osmanlı Devleti'nin. @KivircikKedi123
- +1 yıl
@pabucumunajanı Cahillik diz boyu yorumlara baktım da neyse de diyemiyorum allah hakkımızda hayırlısını versin
- +1 yıl
Cahilsem daha doğrusu bilgisizsem buyrun aydınlatın. @KivircikKedi123
- +1 yıl
Ben hiç değilse kendi atalarımı yok saymıyorum. Ben Mustafa Kemal hiçbir şey yapmadı demiyorum. Sezarın hakkı Sezara. Benim karşı çıktığım konu Mustafa Kemal'in Tanrı sıfatına sokulması ve tabi ki sizin gibi saygısızların yaptığı yorumlar. @mühendizzzzz
- +1 yıl
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan koyun sürüsünün bir parçası sevse ne olur sevmese ne olur ya zaten sevme amnk "bonom otom MUSTAFA KEMAL doğoldor osmonlo podoşohlorodor" sen ne biliyosun milli mücadeleyi sen ne biliyosun büyük taarruzu fransızlar çukurovayı ruslar doğu karadenizi ermeniler doğu anadoluyu ingilizler güneydoğuyu yunanlar egeyi işgal etmiş elini geçirdiğini yatırıp siкiyo senin o çok kıymetli padişahların yiye yiye memlekette arpa bile bırakmamış asker at boкundan ayıklayıp karın doyuruyo ayağındaki çarığını yiyo ve bir kahraman çıkıp bütün bu yıkıntının sefaletin içinde bir milli beraberlik ruhu oluşturabiliyo kürdünü türkünü lazını çerkezini arabını bir araya getirip "size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum" gibi bir cümle kurabiliyo ama hanımefendi matmazel sevmiyo atası değil çünkü ya sevme amnk sevme
- +1 yıl
@mühendizzzzz Helal olsun çok teşekkür ederim bu cahiller laf anlamaz ama okumadan etmeden duyduklarını gelip burda BON SOVMOYOROOOMM diyorlar
- +1 yıl
Benim dediğimle aynı mantığa geliyor. Ben Mustafa Kemal başarısız bir askerdir veya bize hiçbir faydası olmamıştır diye bir cümle kullanmadım. Osmanlı Devleti 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir imparatorluk ve içersinde birçok milletten insan bulundurmuştur. Bu yaşadığın ülke zaten Osmanlıya aitti. Ayrıca SEVMİYORUM ve bu seni gram ilgilendirmez. @mühendizzzzz
- +1 yıl
Keşke biraz sen bilgili olsaydın da sen açıklama yapsaydın. @KivircikKedi123
- +1 yıl
Tamam hz Muhammed te kendi başına değil birçok yobaz arap sayesinde dini kurdu ben kazım karabekir müslüman diye onu sevmemezlik yapmıyorum ama siz atatürkü bu sebepten hor görmeye çalışıyorsunuz. Madem öyle o zaman yaşama kardeşim atatürk ü ben olmayan babam yerine koyduğum için çok severim. Tapınmak filan sizin işiniz bizim değil.
- +1 yıl
@KivircikKedi123 valla çokda fifi bunların düşünceleri.. tek bir kelimelerini dahi tartışmaya konuşmaya değer bulmuyorum kaale almıyorum ama dayanamıyorum sonunda
- +1 yıl
Ben Mustafa Kemal'i dini yüzünden sevmiyorum dedim mi? Ayrıca ben Allah'tan başkasına tapmam.
- +1 yıl
Hiç görüp tanımadığın birine tapacak kadarmı acizsin o zaman. Ayrıca tayyip severler varken bizim atatürke taptımızı söylemen komik.. Adam yanınızdan geçince kelimei şaadet çekiyonuz
- +1 yıl
@papucumunajanı ne mantığı amnk ya senin mantığına sokayım sanırsın filozof sokrates 1071 deki 1500 deki dünya düzeniyle 1900 deki dünya düzeni aynımıydı insan sayısı kaynaklara duyulan ihtiyaçlar yerleşik yaşam bir beynin varsa düşünmeye gayret et biraz
- +1 yıl
Görmediğin hiçbir şeye inanma o zaman sen
- +1 yıl
Senin gibi bana dayatılanı değil düşünüp mantığıma yatırabildiğime inanıyorum neyseki
- +1 yıl
@pabucumunajanı mustafa kemal müslüman değil mi ya neyse ya birbirinizi yiyin ya türkleri ahhahaha
- +1 yıl
Tabi ki değildi. Şu an ki Türkiye ile ilk kurulan Türkiye de aynı değil. Mustafa Kemal ırk ayrımı yapmadı ama şu an toplumumuzdaki birçok insan yapıyor. Ayrıca ben seninle düzgün konuşuyorum sende düzgün konuş. @mühendizzzzz
- +1 yıl
birbirinizi yiyin ya türkleri askjkjasdlsad
- +1 yıl
ya türkleri
- +1 yıl
ya türkleri
- +1 yıl
ya türkleri
- +1 yıl
Bana dayatılan bir din olduğunu nerden biliyorsun? Belki daha önceden farklı bir dine mensuptum ve daha sonra İslam'ı seçtim?
- +1 yıl
Ben müslüman değil diye bir şey demedim.
@Sexycancerboy11 - +1 yıl
Çünkü İslamiyetten tehdit ve korku var buda bir bilinçaltıdır
- +1 yıl
@pabucumunajanı benden herkes hakettiği şekilde muamele görür boşa vızıldama konu kapanmıştır benim tarafımdan sana tavsiyem at gözlüklerini çıkar hiç bişey bilmiyosan otur NUTUK oku o zaman belki biraz cahillik dozajında azalma olur
- +1 yıl
İslam hakkında geniş çaplı bir araştırma yaptın mı?
- +1 yıl
At gözlükleri olan sensin. Nutuğun bir kısmını okumuştum ama tavsiyen üzerine bir kez daha üzerinden geçerim. Seninde farklı yorumdaki kişileri dinlemeni öneririm. @mühendizzzzz
- +1 yıl
Çok geniş düşünmek gerekiyormuydu
- +1 yıl
Geniş bir araştırma yapmak düşüncelerin açısından daha yararlı olur.
- +1 yıl
@pabucumunajanı sen bana öneride bulunacak bilgi birikimine dünya görüşüne tecrübeye nötrlüğe sahip değilsin
- +1 yıl
İnanç bilgiye değil mantığa dayanır araştıtcak bşy bulamıyorum
- +1 yıl
Umarım bir gün beynin kirli düşüncelerden arınır :)@mühendizzzzz
- +1 yıl
mantık neye dayalı?
- +1 yıl
Yordun
- +1 yıl
Yorulacak bir şey yok. Ben açıklayayım Mantık doğru düşünmenin yollarını gösteren bir bilimdir. Mantığın ilkeleri vardır, önermeleri vardır. Bir önermeye de doğruluk değeri vermen için bilgi sahibi olman gerekiyor yani biraz araştırma yapsan iyi olur.
- +1 yıl
Bıdı bıdı bıdı bıdı 😹 te Allam ya önermelerini seviyim.
- +1 yıl
Noldu doğruları söyleyince bıdı bıdı mı oldu :D
- +1 yıl
Ben sana otur düşün mantıklı inancı başkasına sorma dedim sen bana başı düşüneceğini anlatıyorsun. Hayatta herşey bilgi olsa neden duygularımızla yasıyalım.
- +1 yıl
Bu dünya da zaten her şeyin bilgisini alamayız. Farklı fikirde olduğun için söyleyeceklerimi dikkate almayacaksın o yüzden gerek yok başka açıklamaya.
- +1 yıl
Senin fikrini ben eskittim yalnız benim eskilerim onlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAta'nın soktuğunu çıkaramayanlar var. Normaldir 😂😂
https://i.hizliresim.com/l1zZ8l.jpg30 YorumlaSiz Atatürk'ü değilde birbirinizi sevmiyorsunuz. Bir de o dönemde yaşamış gibi bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz. Çok akıllısınız çok.
10 YorumlaTabii ki seviyorum , kurduğu ülkede , onun alfabesiyle , nefret mesajları yollayan insanlardan nefter ediyorum. Belkide o olmasa şu an sen esir köle olman oldukça mümkün , yinede sen bilirsin
31 Yorumla- +1 yıl
@BayClapton Panagiotis kefalas bu adamı türkler iyi bilir ahahaha
+1 yılAtatürkü sevmeyen onun kurduğu bu ülkede de yaşamamalı düşüncesine sahip olacak Atatürkçü bir vatandaşım.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum ama böyle soruları hiç sevmiyorum.
Bu kadar ayağa düştükçe kimilerini zorla soğutuyorsunuz. Üzülüyorum.00 YorumlaTürk olup da Atatürk'ü sevmemek çok saçma. Severim.
20 Yorumla
+1 yılBaşlığı niye açtığın belli troll!
Defolup gidebilirsin!10 YorumlaAnkete bakinca sitedeki kizlarin erkeklerden daha kaliteli beyine ve yürege sahip olduklarinin farkina vardim.
20 YorumlaLaik, devrimci ve bütünüyle lider vasıflı. Seviyorum
10 YorumlaSaygı duyuyorum yaptıklarından dolayı. Seviyor muyum? Sevgi bu işin abartısı.
00 YorumlaÜlkemizin kurucusu ulu önder Atatürk'ümüzü seviyorum tabikide ❤
20 Yorumla
+1 yılaskerliğini evet politikasını hayır.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum
- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum, seveceğim. Düşünce özgürlüğüdür tamam sevmeyebilirsin. Ama hakarete varırsa işler değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevemek zorundamı yım sevmiyorum kardeşim sevmiyorum ne bu hakaretler türküm ve sevmiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BayClapton öz turkum ataturku sevmemek turklukten cikarmaz bu vatani iman kuvveti kurtardi ! Ingilizler kurtulus savasinda biz orada tanriyla savastik dediler putperestligin luzumu yok..
Ataturk buyuk bir devrimci. Kendisini seviyorum.
50 Yorumla- Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyuyorum. Yaptığı işleri beğeniyorum. Kişiliğini bilemem. Ülkesi için çalışan herkesi severim
00 Yorumla
+1 yılSevmediğim yanları sevdiğim yanlarından daha çok.
20 Yorumla
+1 yılla yeter artık :D :D :D
10 YorumlaSewmem
60 Yorumla
+1 yılSevmiyorum.
51 Yorumla
+1 yılCanımdan çok severim.
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir duygu beslemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSen bir kardeşimsin
Bunu unutma00 Yorumlasevmiyorm
70 Yorumla
+1 yılSeverim
40 Yorumla
+1 yılSeverim , sevmedigim tarafları da var
10 YorumlaBu nasıl soru sevmeyen mi var
22 Yorumla
Soran+1 yıl@gunesgız süpersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorum tabiki. Sevmeyene de saygım yok.
30 YorumlaAtatürk'ü seviyorum
50 YorumlaGündem konusunda 521 cevap paylaştı. Mevcut c. başkanını sevmiyoruz biz de.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyeni sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılseviyorum
30 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü seviyorum
40 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHer Türk gibi seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum
30 YorumlaSevmiyorum.
40 Yorumla
+1 yılSeviyorum
20 Yorumla
+1 yılSevmiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Şığın kafanı yalan ve dolanla doldurmuş. Sokağa tek başına çıkabiliyorsan, sevdiğin erkeğin tek eşi olabiliyorsan, oy kullanıp millet vekili olabiliyorsan, okula gidip eğitim alabiliyorsan bil ki ona borçlusun. Nankör olma. Türban takmak bir gerçeği görmeye engel değil. Beynin varsa kullan. Şığların, ilk okul mezunlarının, her perşembe dirilişi izleyip rüyasında viyanayı tekrardan kuşatan çakma erkeklerin sözlerine kanma.
Soran+1 yıl@Pembepanter66 sen bu sığıra bakma kendisinin bilgi seviyesi o olmasaydi ismin yorgo olurdu ile ayni söyleyeceği en fazla şey bu bu andavallarin
- +1 yıl
@caveler peki dünyadaki diger devletler taş devrinde mi kaldı? Onlar nasıl gelişti onları da mı Atatürk yaptı? Bu devlet Atatürksiüz de olabilir di. Bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın beni zerre kadar ilgilendirmez kalkıpta bana klavye de adamlık taslama. Yrü git şimdi canımı sıkma tekrar söylüyorum SEVMİYORUM
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. %62 Türk oranı.
00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılC sikki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne