Annem babam kavgasiz gün gecirmiyorlar evde düzgün sohbet bile olmuyor bu yuzden hep odama cekiliyorum.. fiziksel siddet yok ama sürekli hakaret assagilama hic sevgi saygi yok.. Ve babam cok cimri annem birsey alsin ona bile hemen bagirir kavga acar ben 18 yasindayim kendimi bildim bileli böyle ve farkettimki artik daha ozguvensizim en ufak biseyde agliyorum cok cabuk kiriliyorum aliniyorum agresifim.. 12 yasindada erkek kardesim var o bile farkettim en ufak biseyde bagiriyor o yasta cok agresif.. Cok yoruldum hep assagilaniyorum sabah kalkarken bile azarlanarak kalkiyorum bilmem sunu yapmiyorsun bunu etmiyorsun kötü evlatsin hakaretler hersey.. Ben sinir oluyorum kavgaya giriyorum yine kötü ben, kendilerini hic sorgulamiyorlar bile bizi zerre dusunmuyorlar.. Arkadaslarimin ailelerine bakiyorum cok farklilar sevecenler.. Annem bildigim kadariyla gencken cok iyimis ama babam cimri ve soguk oldugundan o da iyice bu hale gelmis.. Biktim bu durumdan konusacagim kimse de yok psikolojim alt üst kardesime de üzülüyorum bari onu düsünseler.. 8 aylik sevgilim var hatta o bile artik en ufak biseyde aliniyorsun diyor bana ona da anlatamiyorum ilerde ustume kalkar diye ne yapsam bilmiyorum arkadaslar bir öneriniz var mi..
Güncellemeler
+1 yıl
? ...
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler