ben renkli gözlüyü olmama rağmen göz rengimden memnun değilim kara kaş kara göz görünce ölüyorumm tabi güzel olanlarında

sen her gün aynaya bakıp renkli göz görmekten bıktığın için sana kahverengi veya siyah gözler cazibeli geliyor. Gözlerinin rengi siyah olsa idi mavi ya da yeşil renk için bu sefer ah keşke gözlerim başka olsa idi diye hayıflanacaktın... ya gözlerin olupta işlevini görmese idi o zaman nasıl düşünecektin? haline şükret gözleri olupta görmeyenlerden olsa idin ne yapacaktın?
demagoji yapmayın beğeniyorum işte bunu belirttim sorguladjçım acite etmeyin
acıtasyon değil gerçekler
Her insana ne yakışıyorsa o işte , mesela L. Di caprio yu mavi gözsüz hayal edemiyorum çok çirkin olurdu. Aynı şekilde Christian Bale mavi gözlü olsa şimdi ki hali kadar yakışıklı olamazdı.
o kara degıl kahverengı sıyah goze yakın go z sadece peygamber efendımızın sav goz rengıdır
onu bende biliyorum ama halkımızda türkülere bile konu olan böyle bir kalıp var ne diyim kara kaş kahverengi göz mü diyim illa şunu belirtmesiniz olmaz bizde biliyoz net siyah göz olmadığını
bılıyorsan soyleme madem
ya sorunlumusun kalıp bu diyorum b
herkes niye lens sevdası var bence otur bir daha düşün
Cevap
10Cevap
Gören iki tane göze sahipsin ve şükretmen gerekiyorken rengini beğenmediğini söylüyorsun bence o kadar da önemli değil ya aciz insan
abi burda göz rengim lanet ıyyy nefret ediyorum demedim sadece kara gözü çok beğendiğimi ifade ettim hemen demagojiye gerek yok acizlik hoçgörülü olamayırsan kullanılan bir sözcüktür tıpkı senin benim görüşüme saygılı olamadığın gibi... önemli değil ya aciz insan🙄🙄🙄🙄
Memnum değilim diyorsun bu yeterli değil mi sence otur ağla o zaman haline ya da git ameliyatla değiştir bir şekilde rengini
memnunn değilim ölüyorum kafamı taştan taşa vuruyorum siyah olshn diye demedim abartmaaa yapcağınız yoruma tüküriyim
Beğenmediysen kaldır sorunu
sorumu değil senin yorumlarını beğenmiyorum acıtasyonunu yaptın git artık
Tamam hadi kaçtım ben senin dediğin olsun bu seferlik. Ama söylediklerimde ciddiydim bir düşün istersen. Ayrıca üzgünüm kırıcı oldum sanırım. Sağlıcakla kal
Türkan Şoray gibi olacak
aynen bee
Zaten kişi güzelse/yakışıklıysa ondaki renkler en güzeldir ve yakışır ona. Mesele tipte :D
Tabii ki de ikişer tane kara kaş kara göz.
Bende kara kaş kara göz severim
bence mavi göz daha hoş kadında
var kargalarin kici...
Yeşil göz kara saç daha güzel 😏😏
:) millet de renkli ister
Bende kara kasli kara gozluyum
Yok yaa sevmem erkeklerde güzel
walla komur gozluler gıbı yok yaa
Evet var kahve kas kahve goz ya da bal
Var.
var var olmaz mı xd
bende çok severim :)