Diğer Kara kaş kara güzel gözlü bir kiz görürseniz nereli sanarsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akliniza neresi gelir Güncellemeler+1 yıl Sizce Kara kaş kara güzel gözlü bir kiz görürseniz nereli sanarsiniz? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Belki dogulu ama bu ssrketmeyebikir Ankara da İstanbul da olabikir laz da olabikir..Ya sence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Benimde aklima dogu geliyir Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Ve bazi dogulular daha guxel sanki ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Kimden guzel Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Bazi batili olanlar ya da İstanbul . vs ya da İzmir ... Yorumla Soran +1 yıl Yani evet insana bagli ama Ben daha cok kara kas kara göz begeniyorum hos oluyo Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Wvet sogrusu bende de oyle sanieim..Ve buna beyaz ten cok. yakisiyoe degilmi Yorumla Soran +1 yıl Cok kara olmamak sarriyla esmer daha guzel sanki fazla beyaz ölü fibi gösteriyo biraz renk olmali insanin suratinda Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Bugday desek. belkide yeridir olabikir haklisin ve daha sı karakter onemli olmali Yorumla Soran +1 yıl Tabiki evet. Yorumla
yaz_üçgeni Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kürt doğulu ya da erzurumlu falan sanırım herhalde ya 1 5 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Ahahaha erzurum çomar başkenti orada esmer daha ağırlıklı 😂 Yorumla yaz_üçgeni +1 yıl @Zindanadasi aaaa aa ayıp oluyor çık çıks amaa ırkçılık falan. Yorumla Zindanadasi +1 yıl Ahaha kaçıyorum o zaman 😂 Yorumla yaz_üçgeni +1 yıl @Zindanadasi kaç kaaıç😌 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Gaççam 😂 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bursa derim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kürdo😁😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye😁😁 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Türkiye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereli ama Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ankaralı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebeb Yorumla u KasiKesh +1 yıl Memleketimin insanları hep öyle Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Güzelse, Sivaslıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kırıkale 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne bilim en güzel esmer oralıydı Yorumla Soran +1 yıl Asik mi oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl delicesine Yorumla Soran +1 yıl Vay anam. Noldu sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkes yoluna Yorumla Soran +1 yıl Üzücü niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lisede hayatı anlamak çok zor Yorumla Soran +1 yıl He liselisiniz daha kucuksunuz bisey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an 35 Yorumla Soran +1 yıl Okadarmi sevdiniz ondan sonra evlenmediniz Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 35,5b cevap paylaştı. Bayburt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benim tanidigim bayburtlu mavi gozlu sarisindi Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Olur öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Belki dogulu ama bu ssrketmeyebikir Ankara da İstanbul da olabikir laz da olabikir..
Ya sence
Benimde aklima dogu geliyir
Ve bazi dogulular daha guxel sanki ne dersin
Kimden guzel
Bazi batili olanlar ya da İstanbul . vs ya da İzmir ...
Yani evet insana bagli ama Ben daha cok kara kas kara göz begeniyorum hos oluyo
Wvet sogrusu bende de oyle sanieim..
Ve buna beyaz ten cok. yakisiyoe degilmi
Cok kara olmamak sarriyla esmer daha guzel sanki fazla beyaz ölü fibi gösteriyo biraz renk olmali insanin suratinda
Bugday desek. belkide yeridir olabikir haklisin ve daha sı karakter onemli olmali
Tabiki evet.
Kürt doğulu ya da erzurumlu falan sanırım herhalde ya
Ahahaha erzurum çomar başkenti orada esmer daha ağırlıklı 😂
@Zindanadasi aaaa aa ayıp oluyor çık çıks amaa ırkçılık falan.
Ahaha kaçıyorum o zaman 😂
@Zindanadasi kaç kaaıç😌
Gaççam 😂
Bursa derim
Niye
Kürdo😁😂
Niye😁😁
Türkiye
Nereli ama
Ankaralı
Sebeb
Memleketimin insanları hep öyle