Hayır o esmer kategorisine girmez. Teni süt beyaz kumral o. .. Tabi Amerikada şöyle bir anlayış vardır. Saçların koyuysa esmersindir onlara göre ama çok doğruluğu olan bir anlayış değil. hairstyles.thehairstyler.com/.../...-Cotillard.jpg
O kadarda beyaz degil ki fahriye evcem gibi. Baktim. sari alt tonlu beyaz ten yaziyor sarimsi ama beyaz. Elcin sangu kadar beyaz degil. bu kadin mesela Yok. ya brunette diyolar onlara
Fransızlar hakiki Fransızlar- biliyorsunuz artık ırksal özellikleri cezayirli asıllıllar ve diğer etnik gruplar yüzünden biraz değişim gösterdi ama- aşırı beyaz olur. Soğuk alt cilt grubunda. Bak makyajsız halinde bile yanaklarında hafif pembelik var. Süt beyaz tenlerin soğukta pembeleştiği ya da kırmızılaştığı görülür. static.thefrisky.com/.../marionnomakeup.png
Hakiki. fransizlar koyu sacli benim. bildgim. ama tenleri beyaz. Yani isvec norvec ingiltere kadar sarisinlari bol degil evet makyaj ve bronzlasma payi var ama hala elcin sangu daha beyaz yani porselen gibi degil bu ten. Elcin beyaz beyaz alt tonlu ya da. Fahriye evcen mesela marionunkine yakin o da mi esmer?
Elçin Sangu Marion'dan daha beyaz doğru fakat Marion'da beyaz. Fahriye Evcen biraz makyajın güzelliklerini kullanarak tenini beyaz gösteriyor. Açık buğday bir tene sahip, cilt tonundan bir iki ton açık fondoten kullanınca cildi pürüzsüz ve açık gözüküyor. Zaten en güzel cilt tonu açık buğdaydır. Nedeni ise bronzlaşınca güzel bir rengi alır. Bronzlaşmayınca makyajla beyaz gösterebilirsin. Yani ideal bir ton.
Bencede kizarmazda ama bembeyazda girunrbilir kadina kizildan tut siyah kumral. her halt yakisiyor ama avrupai bir teni var fahriyeye hande gibi esmer diyemiyirum ben
Hande Erçel soğuk alt grubundan bir beyaz değil. Açık bir teni hiç olmadı. İnternette çocukluk fotolarını görmüştüm o zamanlar bile esmer güzeli bir kızceğizmiş. Fahriye evet açık tenli gibi biraz İtalyanların yüz ve ten yapısını anımsatıyor.
Evet hep. koyu. Birde italyanlar turklere benzer diyolarda gercekten coknalakasi yok turk. esmerligi handenin gercekten dogru tespit guney avrupali kadinlara benziyor evcen. Birde kivircik. sac akdeniz geninden. gelen. bursey mi. Tabi bonus demeyelim de perma gibi dogal sac cok gordum fransada italyada tenleri fahriye gibim
Bu tip saclar evet ama tenleri beyaz filan olsrak italya ve fransada daha cok. gordum. ben Yunanlilardada vardi birde. Akdenizde genel olarak. gorunce belki iapanyol ve kuzey afrika geni sayesinde karismislardir.
Olabilir Fransız halkının ırksal özellikleri diğer ülkelerden gelen göçler yüzünden hayli değişti. Fransız kadınları ile ülkeye dışardan gelenlerin evlilikleri de çoğaldı haliyle melez görünümlü çocuklar fazla. He güzeller mi çok güzeller ama klasik Fransız özelliklerini taşımıyorlar. Çoğu zaten Afrika kıtasında yer alan ülkelerden gelenler. Ör: Cezayirliler, Faslılar gibi.
Klasik fransuz kadinlarini biliyorum bence o kadarda guzel degiller faslilarla karisanlari daha huzel geldi bana. Safkan fransizlar dedigin gibi cok beyaz kumral sacli burunlari kemerli ceneleri degisikti ama dunya uzerindeki kesinlikleven cekici kadinlar oype bir auralari var. En. guzel. klasik fransiz kadini marion cotillard bence
Yani hani derler ya turkiyede ortalama ustu guzel. dedigimiz isvecte rusyada vasat kalir fransada oyoe bir durum yoktu hatta turk. aktristleri filan. gosterdim begenmislerdi. Audrey tatau mesela turk gibi tipi bence senay gedik diye bir kizi oynadi hatta bir filmde
Ben kisin. iskelede gordugumde ayni oyle duruyordu. Birde tek o defil boyasiz saclari cok koyu kaslari baya simsiyahta kasi saci simsiyah biri nasil kumral oluyor ki
En İyi Cevaplar