Aklıma takıldı bir kaç tane böyle sorular gördüm ve öyle tanıdığım insanlar var neden?
not=ben degilim sadece merak ediyorum
not=ben degilim sadece merak ediyorum
Çünkü kendi haklarını savunamiyorlar biz onlar adına sinirleniyoruz. Ya da fırsatları ellerinden kaçırmaları. Biri için en iyisini istediğini dusun pisirkligindan uzaklaşır ondan. Üzülmez misin
Hayır tabiki. Ancak insan denen varlığın yaşaması için biraz çaba sarf etmesi gerekiyor bu da onlardan biri. Aşırı pisirik olmak en başta kendisini mutsuz eder zaten
Çünkü onların bence kendilerini sevmiyor ve kendini sevmeyen birini sevmek çok zordur
Peki bu neye göre söylüyorsunuz sessiz sakin efendi durduğu için mi? Etrafında ki insanların düşüncelerine saygı duyduğu için falan mı pısırık ya da saf olarak görüyorsunuz?
Aslında bunun sebepleri bellidir aileden gördüğü şiddet, arkadaşlarının dışlaması sürekli birilerinin aşağlaması sonucu bir insan bu duruma gelebiliyor artık kendisi silik özgüvensiz bir insan olarak görüyor ve toparlayamıyorum bu sürekli böyle devam ediyor ne yazık ki hayatında birçok şey yerine oturmuyor artık o psikolojiyi belkide hiç atlatamıyor yaşamı boyunca
*toparlayamıyor olacaktı
ya ben sana birşey demiyorum zaten saygı duymayanlar vs var ya onlara lafım yani bir bireyi özgüvensiz pısırık olarak görüyorlarsa bunun sebebi o saygı duymayan aşağlayan insanlardır
Sanırım kibir ve ego
Düşünmen yeter diyelim sağol yinede :)
Teşekkürler :)
Genelde küçük görülüyor o insanlar onların zaafindan yararlanmak istyolar
Cevap
2Cevap
Iyyy adını bile anma şu ısmıkların
Vicdansız pislik terbiyesiz gibi şeytan olmasınlarda kalbiniz kararmış sizin o temiz masum saf insanların halini nereden anlayacaksınız ALLAH BELANIZI VERSİNNN AMİNNN!!!
kuzum ne diyon şeytan kuzum o insanların saflığı masumluğu temizliği nedene batıyor pislikkk!!!
Sümsük olduğu için
Duyarım
Görünmez oluyor kar sanki
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar