Evet karlı olur
Hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bende girişim üzerine sürekli araştırmalar yapıyorum. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben turizim bölgesi Antalya'Da yaşıyorum. Bu tarz şeylere talep olabilir. Yanlız bunlardan ziyade buzlaç dedikleri makinelerden alabilirsin.2. elini iyi bir fiyata alır işin biterse yine yakın rakamlara satarsın. Yani maliyet zararını indirgemiş olursun.
hergün önünden geçerim, hiç merak etmemiştim.
bugün iftardan sonra yerim :D
Birde rica etsem sorarmısınız iş yapıyoröub
sormama gerek yok, kuruk oluyorlar.
adam bir de spatulalarla şov yapıyor tantunici gibi :D
baya tutuyor burada
Fiyatlar Nasıl abisi
dedim ya hiç yemedim önceden, alınca yazarım buraya
Bekliyorum heycanlandım
Cevap
10Cevap
güzel görünüyor paraya para demezsin valla :))
Bende öyle diyorum ama babam yok kar etmez diyor
Başkan bizim köylü bizden kira bile istemez biliyorum koca ilçe
Kardeşimle konuştum komşunun oğluyla ortak yapın dedim makinanın en ucuz modeli 3.500 bir üst modeli 6.000 TL diyorlar
İkisi yapsınlar işte tarlada sulama yapmayla hastalığa kalacak
İkisinide işi yok üç ay denesinler ne kaybederler
Çocuklara sermaye bulman gerek
İnanılmaz bişi bu iş yaparda yapabilene.: )
bir sahil kasabasında yaşıyoruz ve bulunduğum ilde bu hiç bir yerde yok
Yok zaten çoğu yerde yokta yapmasını iyi bilirsen. İş yapar ben çok sevdim
Yapacak cesaret yok bizimkilerde ben bayan olduğum için izin vermiyorlar bizimkiler alışmışlar 1.300 TL ile sürünmeye onun bunun amelesi olmaya alışmışlar
İşte ondan bu haldeyiz. Girişimcilik yok
En fazla zarar ersek 5 bin TL benim hesabım
Makina bize kalır
Ya zarar etmezsın emın ol. Heleki bir bayan yapsa ben temızlıgı ıcın bıle alırım.
Bana izin vermezler erkek kardeşim ve komşunun oğluna teklif edicem ortak yapsınlar fikir anası benim ben onları süslerim Nasıl süslü laflar yapacaklarını öğretirim hatta ikisinde Mersin'e göndericem orada varmış yapan yer öğrensinler diye
Aynen hatta işi büyütüp, sermayelerini kazanıp bunların makinasını bile üretebilirler. Zaten soğutucu mantığında çalışan bir makina. Makina mühendisi bul çizimi yap. Arayüzü oluştur. Üretime geç. Pazarlamacı bul pazarlamaya başla. Yeni yeni gelişen birşey olduğu için. Devlet desteği bile alırlar. Sonra bak nasıl para kazanıyorlar
Mantıklı ama işletme zekası herkeste yok bakalım kendilerini Nasıl pazarlayacaklar zekalarını becerilerini
Öğrenecekler. Kavrulacaklar. Dilleri gelişecek. İstemeyene bile satacaklar. Gerekirse para almayacaklar. Önemli olan reklam. O ona anlatacak o ona böylece en güzel reklamı yapacaklar.
Ben instagram sayfası yapıcam onlara reklamda üstüme yoktur
Yok sayfadan ziyade önce bulundukları bölgeye reklam lazım. Broşür gibi özellikle bire bir reklam
O yapılır 😊 Bizimkiler ilk tanıtım yapacaklar parasız sunacaklar
Aynen öyle unutmadan hijyen çok önemli onuda sen aşılayacaksın.: )
tava dondurmayı denedim dondu :S
olur da yapabilcek misin el çabukluğu lazım buna
Erkek kardeşim var tarlaya gidiyor diyorum ki bırak onu gel şunu üç ay yap
Makina 5 ya da 6 bin TL çok büyük paramı sence
Yaz mevsimi için uygun bir iş bence
Tava temiz olsaymış belki tutardı :/
fazlasıyla
Ben ailemle bu konuyu tartışıyorum tutmaz diyorlar bende komşumuzun oğluna söyledim askerden geldi işsiz çocuk
Amin inşallah çocuğa kimseye söyleme dedim
Amin inşalla
iyi olur bence
Bende öyle diyorum ama işte bizimkiler inat yok diyorlar
ilk defa duydum
Videolarını izle
O ne ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar