Sizce kart alıp fotoğraf çekip denemeli miyim evetse nasıl bir fotoğraf çekilebilir :)

işim yok gücüm yok, avrupayı otobüsle dolaşacam.
ulan ben daha şurdan şuraya giderken otobüs kullanmıyorum.
Siz böyle kalın o vakit
ben avrupayı gezmek istersem buna gücüm yeter çok şükür, otobüsle tramvayla ne uğraşacam.
Gidecek Arkadaşım olsa hiç düşünmezdim ancak tek zevki çıkmaz
Benim de yok da orada tanışırız ben otobüsle gezdirirler başka gençler de olur diye düşünüyorum da acaba öyle mi ;/
Bence herkes tanıdık ayarkıyodur
Cevap
1Cevap
Hiç katılmadım, ilk kez duydum.
Evet
Gerçekten mi :) bana bilgi verir misin sence katılmalı mıyım :) gerçi katılsam da olmayabilir ne fotoğraf çekeceğim ki :(
:/ :/
Fotoğraf çekmek kolayda burada uzun uzun yazamam buradan bakabilirsin istersen güzel oluyor ayrı bir macera :) https://www.genclikotobusu.com/karsilamaEkrani.php
Peki şöyle mi oluyor yarışmayı kazanan bir otobüs dolusu genç beraber Avrupayı mı geziyorsun yoksa tek mi :) birde nasıl geçti kaç gün ücretin her şeyini onlar mı karşıladı sen kazandığın fotoğrafı bana özelden gönderebilir misin özel değilse :)
:/ :/ hey yardımına ihtiyacım var :( :( bütçem de kısıtlı yarışma 4 gün sonra bitiyor bende ne fotoğraf var ne profilim tam sence kazanma ihtimalim var mı yoksa boş mu vereyim :(
Ama ama nasıl :'( 20-30 Haziran diyor burada :'( hayallerimi yıktın :'(
Ama bu yukarıdaki resimlere baksan bunlar güncel gibi siteden 27.05.2016 da paylaşmışlar ve 20-30 hazirana kadar fotoğraf çekip mail adresine gönder demişler :'(
Teşekkür ederim :( bu yaz o kadar bunaldım ki evde görünce belki demiştim ama yine olmadı :/
Malesef ne istanbuldan çıkamıycam bu yaz evde tekim arkadaşım yok sıkıntıdan patlıyorum :'(
Ne kurs tavsiye edersin :/ Çatalca'da falan tek başıma gelemem gelsem nerede kalıcam ailem izin vermez zaten off sorma depresyonun dibini yaşıyorum okul kapandığından beri :(
Aslında bütçem çok olmadığı için belediye kurslarına başvurdum italyanca kursuna gideceğim ama aradığım daha farklı bir şey biraz eğlence olsun istiyordum
Böyle voleybol falan seviyorum ama tek olduğum için yapacağım tek şey fitness onu da yapmak istemiyorum pek. Seni de yordum kendi boşluğum da kusura bakma :/
Şimdi şöyle ki ben 21 yaşındayım ve o tarz sporlara çocukken başlamam lazımdı sanki bu saatten sonra olmaz gibime geliyor olsa da nerede başlayacağım falan öğretecek kimse de yok o yüzden :/ Ben öleyim en iyisi :)
Ama ben bir başıma nasıl yapabilirim onu bütçem de fazla yok :/
Sen nerede yapıyorsun 90 tl fazla değilmiş yapabilirim aslında :)
Aynı şehirdeyiz zaten dedik ya istanbuldan çıkamıyoruz diye :/
Bende yakınım Zeytinburnuna ama orası biraz apaçi şeysi değil mi :/ Zeytinburnu çocuğuyuz derler ya :) şimdi bunun kursu var yani öyle mi ben ramazan bitince spora yazılmayı düşünüyordum ayda 110 fitness ama senin dediğin daha iyi
Şimdi bu benim bildiğim dövüş sporu biraz anlatsana tek kişilik yapılıyor dedin ama 2 kişilik değil mi tek başına nasıl yapıyorsun sizin taekwon-do salonunda nasıl bana orda geçen 1 gününü anlatır mısın :) benim gibi hiç yapmayanlar var mı? kızlar var mı? Bu arada sen 19 yaş diyor gençlik otobüsüne geçen sene mi gitmiştin? Sorularım sorularım sorularım :)
Tek kişilik çalışma var bacak açma kum torbası tekmeleme koşma ama zaten orda çok kişi oluyor ramazan nedeniyle şu an 5 erkek falanız aralarından en sıska benim O_o Normalde bir kız vardı. Oradaki kişiler de birbiriyle eşleştirilip turnuva öncesi küçük maçlar yapılıyor falan :D Elliklere tekme atıyorsun pek yumruk yok baya terliyorsun ama ilk başlarda baya yorulacaksın hatta ben ilk günü bir daha gitmem falan dedim de şu an 1 2 ay oluyor bünyem alıştı sırılsıklam oluyorum bünyemde çok ter atıyor ama alıştım gidesim geliyor :D Mekik şınav barfix var. Nunkau getirenler bile var Van Damme Bruce LEE örnek alıyoruz. Maçlar sette olabiliyor ama beyaz kuşaklar pek zorlanmıyor. Bu arada küçük bir özür borçluyum :( Aslında hiç gençlik otobüsüne binmedim sorunu okumadan hiç akbil kullandınız mı tarzı bir şey sandım evet yazdım sende o kadar hevesli anlatsana biraz falan diyince netten araştırıp yazdım gitmiş gibi yalan yalanı dğurdu anlayacağın o an hevesin kırılmasın diye de şimdi suçlu hissettim
Demek beni kandırdın öyle mi :( Ama sorun sende değil ben kandım xper kazanmak için evet yazmışsın :/
Peki taekwon-do konusunda da kandırmıyorsun değil mi?
Hayır kandırmak demeyelim de ilketen yanlış anladım sonra seni trollüyor gibi olmamak için yalanı sürdürmek oldu özür dilerim umarım kızmamışsındır :( Taekwon-do doğru bu arada bu Pazartesi gideceğim hatta :P bir kere yalan söyledim yanlışlıkla sizde yalancı damgası yapıştırdınız yaw :DD
Madem yanlış anladın devam ettirmemen gerekirdi ama yapmışsın artık :/
Tamam öyle olsun bakalım taekwon-do aslında güzel ben araştırayım belki yazılarım
Sağol sana da :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar