Duş alırken kapıyı kilitler misiniz?
Sen istiyor dujj verecek kapı anahtarı :P

kapınızı her zaman kitleyin
gerçek olan bir olay var kısaca anlatayım
bir eve hızsız giriyor. evin bayanı banyoda tabi o sırada kadının kocası geliyor.
hırsız adamı görünce ne yapıyon burda deyince hırsız ben eşinin dostuyum şu anda banyoda diyor. adam panikle karısını ararken hırsız kaçıyor.
bir evliliğin sonu
kadın suçsuz gelde adama anlat
evin kaısı çok önemli evde kimse yoksa
Yok ben tüm mahalleye görsel şölen yaşatıyorum banyonun duvarlarını yıktım :D :D :D
banyoda kilit yok bizim evde hiç bir kapıda kilit yok neyse ki balkon ve daire kapısına kilit koymuşlar :) olsa da kilitlemezdim zaten daha önceden bir kaç kere kilit sorunu yasamıstım kilit acılmayınca panik atak oluyorum..
kim girecek içerde ışık yanıyorken kimse dalmaz zaten kalabalık bir aile degiliz birbirimizden haberimiz oluyor genelde.. :)
evde tek olursam ne olacak ki..
ben zaten evde tek iken giremiyorum banyoya korkum savunmasız olmak yani bayılırsam birsey olursa kimse yok kim kurtaracak beni diye zaten zaman zaman bu korku evde insan varken de oluyor baska seyler düsünmeye calısıyorum sanırım bir yerde kapalı kalma fobim var..
evet ama tedirgin oluyorum biraz.. ya bozulursa diye zaten ben düsünüp panik olmadan istedigim kata varmış oluyorum.. yalnız degilsem sorun olmuyor hiç..
gerçekten alakasız buldum bu soruyu öyle bir duyum almadım büyüklerimden düşmedim sanırım..
var biliyorum bir kere umumi bir wc de kilitli kaldım 15 dakika boyunca ömrümden ömür gitti duvarlar üstüme geldi nefes alamadım sanki basıma agrılar girdi düşüp bayılacak gibi kötü hissettim kendimi sonra kurtardılar ama rengim benzim atmiş bunun gibi bir kaç durum yasadım benzer duygularla..
o kadarını bilemem artık ama illa bir sebebi mi vardır bu ve benzeri fobilerin mesela böceklerden de korkarım yüksekten de en ilginci de cocukken yesil bitkilerden korkuyordum maydanozun kendi bir yana yemek kitabındaki resminden dolayı kitabı tutamıyordum o derece yani ıspanak yemegi de yemezdim yesil diye :)
bebekken de agaclara gözlerimi pörtletip dik dik bakarmışım canavar görmüş gibi :) neyse benden bu kadar iyi geceler :)
her zaman
Cevap
9Cevap
Evde kimse yoksa dış kapıyı iyice kitlediysem, sürgüyü de çektiysem banyonun kapısını kitlemeye gerek duymam. Diğer türlü mutlaka kitlerim.
Valla bizim ailede kapı tiklatmak gibi bir görgü yok lap diye dalarlar oyüzden her daim kilit... ayağım kaysa geberip gittim
Kilit sorunu olsa bile kilitlerim yani açılmaz falan diye düşünmem 😃
Duştayken şart değil belki ama wc'de mutlaka kilitlerim :D
şuana kadaar hep kitliydi evlendikten sonra nasıl olur acaba
tuvalet kapısını bıle kitlemeyen bır mıllete sorulacak soru mu asd
Hayir kapatmak yeterli kilitte sorun cikarsa filan, takintilarim var 😏
Ya deprem olursa kilit acilmazsa, yangin cikarsa, gaz seysi olursa 😂😂
yoo. yiğidin malı meydanda olur asdfg
Kitlerim,
Evet aynen 😂
hayır kilitlemem
Evet kilitlerim.
kilitlerim