Alışveriş & Hediyeler konusunda 386 cevap paylaştı. Kişisel bir görüş paylaşacağım. Ben etobur birisiyim. Yani bitki türlerini yiyemiyorum. Büyük ihtimalle sende vejeteryan birisisin. Hayvan yiyemiyorsun. Ben hayvan severim, sende doğa seversin. Ben sana doğayı sevdiğin halde neden bitki tüketiyorsun diyemeyeceksem, sende bana hayvan sevdiğin halde neden et tüketiyorsun diyemezsin. Anladın mı inceyi? Bunun cahillikle alakası yok. Hayatımızı bir şekilde devam ettirmemiz gerekiyor ve bu da bir besin kaynağı. Hadi desen kürk süs vs için hayvanları öldürüyorsunuz bu nasıl hayvan severlik diye, başımın üstünde yerin var. Ama bu sorduğun soru ciddi anlamda saçma.
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman niye örnek veriyorsun? Laf kalabalığı yapmak için mi yoksa yazını dolu göstermek için mi?
İkincisi nickimin anlamı o beyinlerinizde geçen güzel düşünceler değildi.
İsmim Serena ve ben bu nicki kabul etmediği için Serena'm anlamında yazmıştım.
Üçüncüsü senin gibi mükemmel kültür düzeyine erişmiş, herkese laf sokma amacı güden birinin senin tabirinle benim gibi bir 'dangalağa' cevap verme zahmetinde bulunmaması benim açımdan çok kırıcı ve çok üzücü bir şey inanamazsın. Sana aynı düşüncelerle daha dolu günler diliyorum, hoşçakal. (KRİNAS NİCKLİ ARKADAŞ LAF SOKTUĞUNU SANIP ENGELLEDİKTEN SONRA CEVAP YAZAMADIĞIM İÇİN BURDAN CEVAP VERİYORUM.) - +1 yıl
neden bir insan cinayet işlediğinde ya da hırsızlık yaptığında onu cezalandırıyorsunuz ve mağduru koruyorsunuz
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle et yemek veya yememek kişisel bir tercihtir ben yıllarca et yedim bunun hayvanseverliğimden bir şeyler götürdüğünü düşünmüyorum. köpek de sevdim inek de yıllar geçtikçe bilinçlendim o hayvanların acı çekiyor olmasına üzüldüm acı çekerek öldürülen hayvanlar için ses oldum ama yine de et yedim daha sonra büyük firmaların ne yaptığını bilemediğimiz için vejetaryen olmaya karar verdim şimdi ben acı çeken hayvanların sesiyken bile hayvan sever değil miydim? bir diğer konu da engellemek yerine bunu düzgün bir üslupla bıkmadan usanmadan açıklarsan belki birinin hayatına dokunursun.
11 Yorumla- +1 yıl
ya anlamıyorlar ne yapabilirim :( bende öyle düşünüyorum, insanlara söylemeye çalıştım bir ara ama baktımki ben yemesemde insanlar bu işi yapıyor vazgeçtim
Biz insanoğlu çok çakalız işimize nasıl gelirse öyleyiz hayvanın eti yenmiyosa mundar olacak güzelim hayvan ya öldürmeye günah deriz ya da hayvanseverliğimiz tutar ama eti karnımızı doyuracaksa öldürmekte hiç bir beis görmeyip adeta cani olur o hayvanları katleder etini mideye indiririz
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,3b cevap paylaştı. Senin için söylemiyorum cevapları okudumda gerçekten çok aşağılık çukur insanlar var nerden fırsat bulsamda karşı tarafın değerlerine hakaret etsem diye lağımın içinde bekliyorlar
42 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ben de eti severim ama hayvansal gıdaları olabildiğince tüketmemeye çalışıyorum (kaşar peynire zaafım var ne yazık ki:/ ) ama et ayda 1 en fazla 2. Bildiğin vahşet o kadar hayvanın devamlı katledilmesi ve tüm marketlerin yığınla hayvan eti ve gıdaları ile dolu olması. Bana kalsa et ayda 1 yeterli. Hatta kanun getirilmeli bunun için. Bir sürü belgesel var tavukların daha çok yumurtlamaları için nasıl işkecelere maruz kaldıklarına dair civcivlere neler yapılıyor vs. Zaten artık tavuk tavuk olmaktan çıktı. Umarım etoburlar genetiği oynanmış hayvan etleri yiyip geberirler bir an önce.
110 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir anlatıyorsun ki ayda bir yeyince hiçbir hayvan sanki zarar görmeyecek. Şu saçma düşünce yapının seslerini kes. Kanun getirilmeli öyle mi? Senin düşünce tarzına göre o zaman sizin o bitkilerinize de kanun getirilsin. Onların da genetiği ile oynanıyor. Kaşar, peynire zaafım var bırakamıyorum diyorsun ete zaafı olan insanlara geberin diyorsun. Güzelim umarım sende genetiği oynanmış bitkiler yeyip geberirsin.
- +1 yıl
çok haklısın maalesef. şuna cevap verme bence, uğraşma.
- +1 yıl
- +1 yıl
söylemeseydin yanıtını bekliyordum :D ben izleyeyim bari :D
- +1 yıl
insan olduğunu nerden biliyosun :D ya benim anlamadığım insanlar neden mesela kölelikle, cariyelikle ilgili bu kadar sert. onlara çok barbarca geliyor. yasaklanması gerektiğini düşünüyorlar ama hayvanlara daha kötüsü yapıldığında normal karşılıyorlar
- +1 yıl
Canikom izah edeyim: Nedense hayvanların bu dünyada onlar yesinler diye yaratıldıklarını düşünüyorlar :D İşte böyle sığır bir düşünce içerisindeler. Ben de eti çok seviyorum ama insan her sevdiği şeyi sorgulamadan yapmaya kalkarsa ohooo... Et başta olmak üzere hayvansal gıdaların olabildiğince az tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hayvanların etinden sütünden yumurtasından vs yararlanmak tabi ki güzel ve yararlı ama bu eskidendi. Günümüzde endüstri haline getirilmiş hayvansal gıdaların üretimi artık hayvanlara işkence olduğu gibi İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DE ÇOK ZARARLI.
Zaten kafasında biraz aklı olan bunu bilir. Burada mesele eti kim daha çok ya da daha az seviyor değil.
Mesele, günümüzde hayvansal gıdaların tüketimi/üretimi artık sağlıklı bir hayvan- İnsan ilişkisi üzerine kurulmuyor/dayanmıyor olması.
Bunu göz ardı eden KATILDIR!!!
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYumurta da yemiyor musun? Ondan da civciv çıkıyor sonuçta ama her yemeğe, tatlıya, pastaya keke vs ye konuyor. O zaman kimse hayvan sevmiyor.
Gerçek bir hayvan sever böyle bir soru sormazdı. Çünkü gerçek bir hayvansever belgesel izler. Hayvanların yaşayış şeklini görür, öğrenir. Doğada bir çok hayvan da birbirini yiyor. Bu doğanın kanunu. Sağlıklı bir yaşam için biz de kanunları uyguluyoruz. Bu arada et yemiyorum. Beyaz et harici elbette.14 Yorumla- +1 yıl
yumurta yemiyorum belki nerden biliyorsun? evet ondanda civciv çıkıyor. evet hayvan yiyip hayvanseverim diyenler gerçekten hayvan sever değil. hayvanlarda birbirini yiyor diyorsunda sen hayvanlarla bir misin?
- +1 yıl
Evet hücrelerim hayvan hücresi ve metabolizmam da onlara benziyor. Tıpkı seninki gibi. Eğer yemekten bahsediyorsak anatomiye gireceğim kusura bakma :))
- +1 yıl
hayır düşünebiliyorsun ve farklı seçeneklerinde var. hemde senin yararına olacak seçenekler. vicdanında var. hayvanlardan farklı olarak
- +1 yıl
Canım eğer biraz besinlerin besin değerlerini araştırırsan, bu konuşmayı yapmak zorunda kalmayız. Hadi canım.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı. Sevilecek ve hem sevilip hem yenilecek hayvanların ayrı olduğunu düşünüyorum. Ama gidipte köpek yiyenler var o ayrı mesele. Vücudun ihtiyacını karşılamak adına yenilmeli bence. Her öğün et yiyenler zaten olmaması gereken bişey yapıyorlar hem sağlıklı olmadığını düşünüyorum hemde soylarını kesmemek lazım. teşekkür
15 Yorumla- +1 yıl
ha kedi yemişsin ha tavuk ne farkederki? tavuğu ye kediği sev mi?
- +1 yıl
et çok sağlıksız bu arada. illa bir faydası olsun diyosun? :D
- +1 yıl
etin faydası zararlarının yanında hiç
+1 yılBakış açın tamamen yanlış yaratılış doğamız ile alakalı doğada et obur ve ot obur canlılar vardır ve bizim gibi hem et hem ot obur canlılar bunu yargılaman yaratılışa tezat düşer. Müslüman olup olmaman onemli değil. belki hayvan kesebilecek kadar soğukkanlı değilim ama et yemiyecek kadarda duygusal değil saçmalama mesela koyunlar yuksek selüloz içerikli besinler tuketir saman gibi ve bunu sindirebilecek enzimlere sahiptir ancak biz insanlar bunu yapamayiz nişastali besinleri bizde sindirebiliriz mesela ancak bir başka canli sindiremeyebilir insan yaratilis fitratina aykiri olmayan herseyi yiyebilir
00 Yorumlakedi köpek eti yemiyoruz ki :) şaka bir yana herşeyin yaradılış sebebi var... vücudun besin olarak ete ihtiyacı var vejetaryenler bile bu besini hap olarak tüketiyolar... doğanın döngüsü böyle yani yapcak bişi yok
12 Yorumla- +1 yıl
sende hap olarak tüket :D
Eğer müslüman isen , milyonlarca hayvanı katledip buna bayram adını veren bir dine mensup olduğun için bu soruyu sormaya hakkın yok. Ben yapmıyorum ki demende bir o kadar saçma olur. Müslüman değil isen sonuna kadar haklı olduğun bir tez savunuyorsun.
21 Yorumla- +1 yıl
değilim.
+1 yılVegan ve vejeteryanlara zerre saygı duymuyorum. Eskiden saygı duyardım ama onların sürekli kendilerini ön plana çıkartması sinir bozucu olmaya başladı. Sen yemiyorsan yeme, şahsen vegan olsam kendi içimde yaşardım bunu başkalarına duyurma zorunluluğu hissetmezdim. Sanki hiç kimse hayvan yemese hayvanlar ölmeyecek, bunun derisi var, hayvanın hayvanı öldürmesi ekolojik denge sistemi var. Boşa kürek çekiyorsunuz komik oluyo
00 Yorumla
+1 yılYa bu haltı bende yapıyorum. 😕Sadece azaltabildim...
13 Yorumla- +1 yıl
en azından yanlış olduğunu biliyorsun :) hakaret etmedin
- +1 yıl
Evet de büyük vicdan azabı da tasıyorum :) İç anadoluda büyüdüm dogal olarak burdakiler ete fazla düşkün bende öyle alıştım.. bakalım belki zamanla başarırım bırakmayı.
- +1 yıl
umarım :)
Bitkiler bile et yiyor sen neyin tribindesin :D
https://www.youtube.com/watch?v=D698kuUJ6iM51 YorumlaSevgi sevkatle besleyip büyüttügum hayvanın , mezbaha da kesilmesine sahit oluyorum
Dünyada ki en acımasız canliyiz11 Yorumla- +1 yıl
:( :(
Veganlarin dusuncelerine saygi duyuyorum... ama etsiz yapamiyorum... sporda yaptivim icin proteine ihtiyacim oluyor... heleki yumurta hem ekonomik hemde degeri yuksek... et benim hayatimda var
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 538 cevap paylaştı. Kedi köpeği seviyorum ama yemiyorum. Evdede inek beslemediğim için özel bir ilgim yok yerim. Ama mesela kendi beslediğim ördeği ineği falan hayatta kestiremezdim 😶
10 Yorumla
+1 yılHayvanlari sevdikleri falan yok ya , kisirlastirip duruyorlar bu nasil sevgi. yaptiklari sadece bencillik ve diger canlilarin yasamlarina karismaktan ibaret
04 Yorumla- +1 yıl
maalesef öyle :( sonrada allah bizim için yarattı deyip vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar... şurda biri kediye tekme atsa mahalleyi ayağı kaldırırlar ama akşam yine koyun eti yerler.
- +1 yıl
Allah senin icin yarattida eziyet et diye degil herhalde deseydin. insanoglu cok degisik varlik bosver takilma
- +1 yıl
nasıl takılmayayım ya :(
- +1 yıl
Takilinca ne olacak ki , duzeltilemez seyler var bu hayatta.
Yoo sacma degil. Yapacagimiz her turlu savunmayi yapmayin deyip cahiller demen kimin cahil oldugunu gosterdi zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
bu kadarmıydı savunmanız
- +1 yıl
bay
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et yemezsek ne yüyeceğuk? Bitkilerinde canı acır? Cahil değilde daha çok mantıklı bir soru. Cevap ver bakam bayan zeka
18 Yorumla- +1 yıl
git bilimsel makale falan oku, bay hazıra konan. bitki ye. evet canları var ona bakarsan bakterilerinde var ve her seferinde binlerce bakteri öldürüyorsun
- +1 yıl
neyleri
- +1 yıl
iyilik yapıyoruz demedim
- +1 yıl
ttı tı tıııı
Ben hayvanseverim ben et yesemde yemesemde o hayvan kesilcek sonuçta hayvanseverim kedi besliyorum kedinin maması bile başka bir hayvandan yapılıyo doğanın kanunu bu sen et yemeye yemeye beynin sulanmış sen yemeyince o hayvanlar kesilmiycek sanki
02 Yorumla- +1 yıl
aslında biraz haklısın, kesilecek. ben sadece fikirleri merak ettim.
- +1 yıl
bak işte ya buda hakaret etmiş. yazık...
+1 yılBencede ya cok sacma , ben ot yiyenlere de karsiyim ama. hem evde cicek besliyon hem de pazardan marul alip yiyiyon ayip gunah ya
125 Yorumla- +1 yıl
bitki sever değilim
- +1 yıl
O zaman sende merhamet yok
- +1 yıl
ne alaka? ben hayvan severlere soruyorum soruyu?
- +1 yıl
Bence bitkiyle hayvan arasinda bir fark yok. bu yüzden hayvan yemiyorsam bitki de yemem. sonucta ikisi de canli
- +1 yıl
birini yemek zorundasın. acı çekmeyeni ve düşünemeyeni yemeyi tercih ederim
- +1 yıl
Californiya universitesinde yapilan bir calismaya gore bitkilerinde aci cektigi ve bu aciya ses verdigini , ancsk bizim duyamadigimizi ispatlamislar
- +1 yıl
Bitkilerin dusunemedigini nerden biliyorsun , ayrica hayvanlarin cogu dusunmuyor yaptigi seyler icgudusel
- +1 yıl
bizimkide öyle sayılır. beyinleri bile yok
- +1 yıl
Evet beyin var ama islev yok sende haklisin
- +1 yıl
bitkilerin beyinleri yok dedim. ondan düşünemiyorlar, sen bilmiyorsun diye kimse bilmiyor diye bir şey yok, araştır. ayrıca sinirleride yok, o yüzden hissedemiyorlar
- +1 yıl
kardeş sen bilimi takip etmiyosun , illa bizdeki gibi sinirleri olmak zorunda değiller sonuçta acıyı hissediyor , videoyu bulursam atarım sana
- +1 yıl
at bakalım. hissetmiyorlar diyorum ben
- +1 yıl
adam bilim adamı
https://www.youtube.com/watch?v=uE3GnJTxbGA - +1 yıl
bu da var bak
https://www.youtube.com/watch?v=gIx4S0s6oFI - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
çok iyi :) izledim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
:D :D üzerinde helal yazandan alacaksın kardes ve bitkiler acı çekiyor.
- +1 yıl
ona sordum :D onlara kalırsa oho. islam bayramında (!) bir sürü hayvan katlediliyor
Kedi köpek de mi yiyelim yani napalım? Evet hayvanları çok seviyorum ama bazı hayvanlar yenilmesi için var yani
02 Yorumla- +1 yıl
ahahahah :D ne diyeceğimi bilemiyorum
Göz görmeyince gönül katlanır mantığı var ya işte bende hep o işler. Arada böyle sorguladığımda çıkmaza girdiğim için çok düşünmemeye çalışıyorum. Aman aman et manyağı da değilim ama hiç yemiyorum da diyemem.
01 Yorumla- +1 yıl
Derdin insanlara saldırmak mı? Buradaki tüm insanlara beyinsiz ya da cahil giydirmelerini yapıp egonu mu tatmin ediyorsun? 3 kuruşluk aklına hemde? Eğer insanların görüşlerine düşünce ve yaşamlarına saygı duymuyorsan bu kadar gelişmediyse o küçük beynin bence siteden bir an önce uzaklaş ;)
+1 yılBence midemde güvendeler 😐
Tamam tamam şaka yaptım 😂🙈
Iskender yerken içimdeki hayvan seven kız kendini köprüden atıyor 😯😯01 Yorumla- +1 yıl
haha :/
Ya öyle bir soru sormuşsun ki hem köpeği sevip hemde etini neden yiyorsun gibi bişey olmuş.
Kimse evinde dana beslemiyordur bence03 Yorumla- +1 yıl
hayvan severler dedim dikkat ettiysen? dana hayvan değil mi
- +1 yıl
ahahaha :D
Kuzu koyun inek tavukta bir hayvan sonuçta aslında yemeleri mantıksız.
10 Yorumla
+1 yılAy ben yemiyorum bir kofte yerim oda annemin zoruyla bide sporcuyum ya
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 590 cevap paylaştı. Yenilmesi için yaratılmış hayvanlar var binilmesi için yaratılmış hayvanlar var veya besleyip dost edinebileceğin ya da işlerinde kullanabileceğin hayvanlar var bu sebepler yenilecekler yeniliyor
00 Yorumla
+1 yılEt yerim; ama evde hayvan beslemek gbi bir planım yok. Hayvansever olmuyorum galiba?
10 Yorumla
+1 yılHayvan sevip et yiyorum. Kimse de buna karışamaz. Oh olsun. :)
07 Yorumla- +1 yıl
hem sevip sonra öldürüp yiyor musun? acımıyormusun? tamam aferim oh olsun :/
- +1 yıl
Kedi köpek yemiyorum. Allah beslenmemiz için inek, dana, koyun yaratmış. Ben de onların etinden satın alıp yiyorum. :/
- +1 yıl
niye inek sevmiyor musun? dana koyun tavuk sevmiyor musun? neden hisseden, acı çeken bir hayvana yemek gözüyle bakıyosun? günah olmayan her şeyi yapacak mısın? o zaman git bir adamın 4. karısı ol.
- +1 yıl
onlar senin için yaratılmadı hatta yaratılmadı
- +1 yıl
allah izin vermiş diyerek sadece rahatlamaya çalışıyorsun. ne diyeyim. ye bari... :(
- +1 yıl
Ateist biriyle bunun tartışmasını yapmayacağım :D
- +1 yıl
sorun değil bende senle konuşmayacaktım zaten daha fazla. zaman kaybı üşeniyorum bye
+1 yılKoyun, inek gibi hayvanların kendilerine besin olmak için yaratıldığına inanıyorlar.
Benim için yavru köpek yemekle kuzu eti yemek arasında hiç fark yok açıkçası.10 YorumlaSenin bu dediğin "Bir erkek bir kızı seviyorsa o kızı s.. mesin" demek gibi bişey oluyor...
12 Yorumla- +1 yıl
öldürmesin diyorum ben. ya da tecavüz etmesin. zarar vermesin yani. şu verdiğin örnek çok saçmaydı. ne alaka bir kere
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayvan sevmekle et yemenin ne gibi bir alakası var sen köpek etimi yiyosun evde ya da kedimi kesiyosunuz
04 Yorumla- +1 yıl
siz inek yiyosunuz, tavuk kesiyorsunuz
- +1 yıl
aynen öyle mesela bir tavuğu kucağıma alıpta sevmedim hiç ya da bir ineği mesela sen hiç et yemiyosun ilerde 5 dakka önce söylediklerini unuttum dediğinde anlarsın ne demek istediğimi ya da çok et tüketenin hastalıklarla ne çektiğinide yazabiliriz
- +1 yıl
hayvan sever değilsin o zmaan sen. kedi seversin, ya da köpek sever. ha bide vicdansız duygusuzsun
- +1 yıl
çok komiksin
Sen saçmalıyorsun şu an. Kedi köpek sevmekle sığır, kuzu yemenin ne alakası var? Gören de köpek yiyoruz zanneder.
26 Yorumla- +1 yıl
ya ha köpek yemişsin ha inek yemişsin ne farkeder. iyi misin? hayvan severler diyorum, inek hayvan değil mi ki? ne ne alakası var? et yemeyin deyince herkesin beyni eror veriyor
- +1 yıl
Kuzuların hayatını köpeklerin hayatından daha değersiz görüyorsan bunun adı hayvanseverlik olmuyor.
- +1 yıl
Sen görüyorsundur ama Çinliler görüyordur? Hayvansever etoburların Çinlileri bu sebeple kınaması ne kadar mantıklı?
- +1 yıl
@TomrisAtaseven onlar besin olarak görüyorsa bence yemeleri normal. Sen hayvan seviyorsun diye dünyadaki herkes sevecek diye birşey yok. Mesela İslamiyette kurban bayramı var ve insanlar hayvanları kurban ediyor, Çin'de de geleneksel birşey olabilir ve verilen tepkiler saçma bence.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayvanlar da et yerler sonuçta.. Sevmek yemeye engel değil.
00 Yorumla
+1 yılBende hayvanları seviyor ve kolluyorum.
Ama ette yiyorum.
Eti seviyorum.
Napıym :/01 Yorumla- +1 yıl
kollamıyorsun
Et yemekle kedi köpek sevmenin ne alakası var kedi köpek mi yiyoz :D
01 Yorumla- +1 yıl
hayvan severlere sordum kedi severlere ya da köpek severlere değil
+1 yılSevilecek hayvan başka, kesilip yenecek hayvan başka.
04 Yorumla- +1 yıl
neden? inek tavuk koyun sevilmez mi? köpekler hissediyorda inekler acıyı hissetmiyormu? çok saçma bir görüştü
- +1 yıl
Köpeği seviyorum kediyi seviyorum atları da seviyorum. Onun dışında herkesi kesip yiyebilirim, acımam. Ayrımcılık yaptığımı kabul ediyorum.
- +1 yıl
sevmediğin herkesi öldürebilirsin
- +1 yıl
Öldürmediğimi nerden biliyorsun 😏
Onların tadını sevdiğimden hayvan severim insanların tadını sevsem hümanist olurum 😃😄
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman doğayı seviyorsan arabada kullanma zarar veriyorsun kağıt kalem kozmetik ürünleri ağaç katliamı bırak onlarida hatta bütün teknolojik aletleride at çevreye rasdayson saciyorsun
00 Yorumla
+1 yılUleyn kedi kopek kesmiyozya. Hem kediyi de sevmem.
Ama inan ki kuzu eti bir tatli oluyor ki tadinin farkina varsan birde ellerinle kesersin.
Hemde hayvan kesmek cok zevkli bir sey.00 YorumlaKime göre neye göre mantıksız? et yerim fakat bu benim hayvanları sevmediğim anlamına gelseydi bir köpeğim bir de kuşum olmazdı herhalde😄
04 Yorumla- +1 yıl
git o kuşunu ve köpeğini ye. ya da kesip yediğini hayal et. bir inekle arasındaki farkı söyle şimdi
- +1 yıl
sadece kendinizi düşünen bencillersiniz. günah olmasa yerdin yani. ayy...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı. Köpek geviş getirseydi onuda yerdim. Proteine karşı zaafım var.
00 Yorumla
+1 yılHayvansever değilim. Pek de umrumda değildir.
Çok güzel de et yerim.00 Yorumlavejeteryanlıkta karın doyurmuyor arkadaş şimdi :D et candır la :D
00 Yorumlahayvanları o kadar çok seviyorum ki onları yerim yani. sevdiğim için yiyorum işte
00 YorumlaHayvanları sevmek sadece karşıdan sevmekle olmuyor etini de seversin.
00 YorumlaNamaz kılmıyorsan oruç niye tutuyorsun sorusuyla eşdeğer
00 Yorumla
+1 yılben bitkileride hayvanlarıda seviyorum nabıyım öleyimmi
00 Yorumla
+1 yılkediyi severim danayı yerim, sivri sineği de öldürürüm. Sanırım insanlarda biraz hayvan.
04 Yorumla- +1 yıl
insanlar çok insan. hayvan hakaret değil bence
- +1 yıl
o zaman biri sana hayvan gibisin veya hayvan mısın dediğinde teşekkür et.
- +1 yıl
ediyorum :)
- +1 yıl
hayvan gibisin :D
+1 yılOvvvv muhtesemsin iste bu hadi buna cevao verinn 😂😂
00 YorumlaOzaman dunyadaki herkes vegan olsun sizde kurtulun bizde asdf
01 Yorumla- +1 yıl
hadi :D
Hayatın kendısı bir ironi değil mi kurşun kalemle kağıda ağaçları kesmeyin demek gibi bişey
00 Yorumla
+1 yıldeğil onu sevdiğim için böceklerden önce bne yiyorum S:DADa.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 365 cevap paylaştı. ben de vejeteryanım ama hayvanlar umurumda değil
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman niye vejeteryansın :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayvan severim ve et yiyorum.
Bence saçma değil😂02 Yorumla- +1 yıl
tabi ya çok mantıklı
- +1 yıl
Tamam sen et yeme yani senin tercihin..
+1 yılBitkiler can değilmi ne yiyeceğük daşmı gemirek
00 YorumlaHem et hem hayvan severim hadi beni eleştirin
00 Yorumla
+1 yılEt yemezsek ne yüyeceğük?
00 Yorumla
+1 yılEt seviyorum ama kırmızı et sevmiyorum
10 YorumlaEtcilim. Hayvan sevmiyorum.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıl(bunu yazan şu an iftara tavuk kızartıyor)
10 Yorumla
+1 yılBen ayrımcılık yapmam ikisini de severim.
00 Yorumla
+1 yılHayvan severim vegan değilim
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar