Güzel ise ne yapalım, beni ilgilendirmez mesela. Diğer kişiler de niye böyle bir kişinin güzelliğini yorumlar ki? Güzellik izafidir. Bana soracak olursan da bir kızın makyajlı hâline güzel demem. Gerçekten sahtekârlıktan başka birşey değil.
bu kız benim çocuğum olsa eldivenle severim hanfendi. 80 milyonluk memlekette sanki hatun kalmadı da şuna başlık açıp duruyosunuz mk. sonra mihendiscik küfür ediyo, mihendiscik ban yiyo. ama mihendiscik haksız mı
neyse fantezi meselesi tabi. ama şunu bil ki bu kızın millet vekili dayısı falan var. yoksa meşhur olamazdı. ulan ben konya gibi yerde yaşıyorum. sadece bizim kampüsün içinde her gün bu gerrizekalıya bin basan ateş parçası hatunlarla karşılaşıyorum
Boyu normal. bir cok kiz hu boydadir ama guzel. Guzelden daha cok tatli sanki. Yani insan yuzuna baktikca bakmak istiyo. Yanaklarini tutup sıkası geliyo insanin
Guzel kiz. Ona laf etmiyorum. Cok da tatli. Ama yuzu buna benzemese bile cok guzel kizlar var gercekten. Gerci ben buna benzeyen iki kiz gordum simdiye kadar. Yani onlar da cok guzel Allah icin :D
siz bana inat yapıyorsunuz :D iki gündür bu kıza sıradan diyorum ve karşıma her an bu kız çıkıyor. evet, yine yine söylüyorum. sokakta bunu cebinden çıkaracak bir kamyon dolusu kız bulunur
Bulgaristan yunanistan bosnak cerkezlerin esmeri cok olmaz tip olarakta benzemiyor ama en az onlar kadar guzel Yani anadolu guzelligi degil onda hemfikiriz
ideoloji yoksunluğunu bu denli insanlara çarpman hoş değil. normal standartlarda bir insan. güzellik görecelidir, sana çok güzel gelebilir ama sana güzel geliyor diye başkasına da bu denli güzel gelecek değil.
@whatsapmağduru ''Yaşasın İzmir'' demedim, İzmir'de sokak başı karşılaşacağın kadar normal bir yüze ve fiziğe sahip demek istedim. kız konusuna gelince dersem de Yaşasın Paris veya Madrid felan derim, o kadarda saf değilim.
Şimdi Fransızların ''Çingene'' olarak tabir ettiği azınlık etnik guruplara bakarak frank kadınlarını bir kapsam içine alamazsın, Gerçek Fransız kadınları gerçekten çok güzeldir. örneğin;Türkiye'ye gelen bir turist, Kürt kızına bakarak Türk kızını yorumlayamaz, yanlış olur bu.
Tam tersi en guzel fransiz marion cotillard iste. pariste ne guzel. kiz gorduysem hepsi fas cezayirli beya rusyadan gelmisler cikti abi bak gir yabanci sitelere ilk soylenilen. kemerli burun. İzmir kiziyla kapisirlar abartmada isvec kizi desen ha tamam derim. onlar ayri dunya. Frank kadinlari neresi guzel. allasen Ayrica benim mardinli kurt arkadasim cogu turkten guzel sarisin mavi gozlum
O mardinli arkadasimla gittik fransaya fransiz erkekleri cok sarkintilik etti kiza. Renkli gozlu uzun boylu beyaz tenli kurt ama bende turkum. fransizlarin arasinda gayet begenildi cok sacma genellemeler fransada hangi bolgeye gittigine bagli simdi kuzey fransacdersenonlsr frank degil burunlari yuzleri daha duzgun slavlarla karismislar cunku. oteki turlu en guzelleri marion cotillard audrey tatao onlardan da izmirde bulursun bence. Isvecteki kizlardan burada gormedim. gemuz ama. :) yigidi oldur hakkini yeme.
Bak mesela miss frenchlere baktim. hepsi fas veya ispanyol. asilli cezayir ya da . Abimde ayni yanilgiya dustu fasli kizlari frenk sanmistik cok iyi fransizcadan ama degillermis En guzel safkan fransiz marion cotillard audrey tatau filan var. Fransiz erkeklerdecayni burunlariyla geyik geciyolar hatta. Ama bana cekicide gelmisti farkli bir auralari oluyor guzellik kesinliklr diyemem izmorde cok daha guzelleri var. neyse allah gonlune gore marion cotillard versin ins :)
ya da sen sadece bakıyor olabilirsin. Bakmak görmek ayrı şey. Gerçekten şu kızı çok fazla abartıyorsunuz artık kızın fotoğrafını görmekten öyk oldum günde en az 10 defa soruluyor.
Bandırmanın kızı çok masum güzelligi var bunun wallpaper olarak kullanıyorum arada bu arada bandırmada buna benzer kızlar var kumral sarışın arasında kalmış cogu
Bunu anladım zaten. Cünkü sürekli bu Hande Erçel güzel mi değil mi sorularını görüyorum. Bence güzel çoğu kişi dışarda bundan daha güzel kızlar var diyebilir. Ama hareketleri falanda hoş yani.
Abimin kiskancagini sanmiyirum :D cerkeziz biz yani bizim. koydeki kizlari girsen onlara bu kadar makyaj yapilsa nasil olurlar diye bir dusundum. Hem tvdeki birini niye kiskansinlar aslinda sacma ha mesela bu kiz unlu olmasaydi resim koysaydi o zaman kiskanmislar derimde. Gorecelidir belkim ya ben begeniyorum.
Benfe dedimki. sitedeki sorularda kiskanilmasi sacma yani unlu birisi niye kiskanilsin tanimiyolar bile. Ama ergen kizlar kiskaniyor olabilir cok ergen. var bu sitede gercekten.
En İyi Cevaplar