Babam annemi aldatıyor ve babamdan nefret ediyorum?

Küçüklüğümden bu yana babam annemi aldatıyor. Kişiler değişse de aldatma şekli hep aynı. Annem ev hanımı ve maalesef ona muhtaç. Ve benim iğrenç babam da bu durumun gayet farkında. Kendisinin yapabileceği işleri bile anneme yaptırırken öte yandan metresinin her işine koşarken ondan mutlusu yok. Benim bildiğimi de biliyor. Geldim kaç yaşına ve babama muhtaç değilim. Çalışıyorum. Annemi çekip kurtarayım desem küçük kardeşimin eğitim durumları filan nasıl olur bilmiyorum. Gerçi annemin aldatıldığını bildiğini de sanmıyorum. babam öyle güzel ayarlıyor ki, annem babamın halen kendisini sevdiğini sanıyor. Bense her şeyin farkındayım. Her geçen gün daha da nefret ediyorum babamdan. Bir sevgilim var ve evlenmek istiyorum ancak babamın etkisinden olacak korkuyorum. Hem sevgilimin babası harika bir insan. Benim babam ergenlikten çıkamamış haliyle ya sevdiğim insanla hayatımı mahvederde diye de korkmuyor diilim. Yani sorun babam ve onun kahrolasu bencil dünyası. Ondan nefret ediyorum. Çocukluktan bu yana bana yaşattıkları için onu asla affetmeyeceğim.
Babam annemi aldatıyor ve babamdan nefret ediyorum?