Arkadaşlar ben çocukkken ciddi rahatsızlıklarım oldu, ailemin çeşitli sebeplerden ötürü kredi çektikleri oldu, babamın da borçları oldu ama şimdi annemin daha çok borcu var. Babam tam olarak sebebini bilmiyor (anlatsak ta anlamak istediği söylenemez). Ama ben biliyorum babam yıllarca ablamla benim doğru düzgün maddi ihtiyacımızı pek de fazla karşılamış değil. Sırf biz utanmayalım diye maddi duruma rağmen annem her ihtiyacımızı fazlasıyla karşıladığı şimdiki borçlarımızda baya bir faizle birlikte 100 bin tl yi baya aşıyor İstanbul'da pek değerli sayılamayacak bir evimiz vardı orayı satıp balıkesire taşınmak zorunda kaldık durum el vermediğinden ama borçlar yine bitmedi tabii aynı. Zor bir durum olduğunu biliyorum bana Sabır dilemek yerine lütfen tavsiye verin yardımınız lazım şimdi anneme kızıyor nasıl yedin o kadar parayı diye tehdit falan ediyor babama nasıl kanıtlarız o paraların nereye harcandığı anneme bişey yapmasından korkuyorum Allah korusun. (Gerçi babamda dindar bir insan sayılır :/ )
Güncellemeler
+1 yıl
Sormayın yaa çok zordayım 😓
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar