Ya her bindiğim otobüste illa bir ağlayan çocuk oluyor çok sinir bozucu oluyorlar.

Oyyyy kıyamam ağlama
Eğer yaşamak istiyorsan kapa çeneni.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet bnde bu durumla karsilastim cok da sinir oldum ama aglayan bebeye -cocuga degilde onu susturmasini bilmeyen bir anneye !!!
Cocuk birseyler istiyor aglarayak tabi butun yolcularda bundan rahatsiz mavin bile rahatsz gelip birsey yapamiyor birsey diyemiyor... Bian yerimden kalkip o bebegi almak istedim kucagima ya okdar sinir oldum ki kadina 😣
Cantasindan farkli birseylee cikarip eline verse oynamasini saglasa aglamasini sustursa iyi ya ama kadin nabiyo cocuk agladikca cocuga vuruyorrr habire ya yarimakilli sen vurdukca cocuk hic oyle susarmi iyce aglamaya basladi..
https://pbs.twimg.com/media/Bvu3_FLCcAINT0Z.jpg
Fotosopla oraya cocuk yaz. d. d
dsaD:ASDASFASFASDFASDSA:DASDDsda
Ulan wjsxgsfegd izlediğim en sacma seylerden biriydi. d. d
Çok içten ağlarsa benimde sarılıp ağlayasım gelir. Çünkü önceden şehir dışı ulaşımlarda günümüzdeki gibi tek bir otobüs ile gidip gelirsin. Sonra oradan seni başka bir minibüs tarzı vesait alır şehir merkezine götürürdü. O şehir merkezine götüren arabada Transitti bilen bilir. Sürgülü kapıdır. El kadar çocuğun eli oradayken görmediler sürgülü kapıyı çektiler. Çocuk çok kötü ağlıyordu içim parçalanmıştı. O gün bugündür o tür ağlayan çocuklara dayanamam.
Boku bokuna ağlayan çocuklardan nefret ederim
geriliyorum ben de yaa.. bazen varacağım yerden birkaç durak önce indiğim bile olur..
Cevap
14Cevap
Çok İyi konu ya.
stream1.gifsoup.com/.../crazy-woman-gif-o.gif
Ya ben sürekli kulaklikliyim duymam ki pek öyle seyleri asd
kulaklıkta fayda etmiyor la
bide hep en son durakta iniyorlar :asdaSD
yanımda otursa çaktırmadan kafasına 2 tane geçiririm sussun diye çıldırttılar beni :SDASDAD
Zamanında sen de ağlayp birilerini öyle rahatsız ediyordun veya oyy kıyamam diyip seviyorlardı. 😉
olsun kendim bile ağlasam kendimi kınıyorum
la vallahi 20 yaşında adam ağlasa rahatsız olmam bu çocuklar ortalıgı yıkıyor ya
Şeker varsa çantamda şekerle kandırmaya çalışıyorum :D
şeker verme 2 tokat at. d
Daha da ağlar :Dd
Kulağımda kulaklık oluyor duymuyorum. Duysam bile umrumda olmaz, çocuk bu ağlar zırlar
B yi secenler ne dusunuyor ya bide 58% kiz
Cocuk agliyorsa aglar cocugun en dogal hakki elinde degil masum daha
sinir olanlar i anlayamiyorum kafan siser falan ama bu ne be yaziklar olsun
Çocukları çok severim ama kimisi çoook sinir bozucu ağlıyor
Ağlayan çocuğu susturmayan ebeveynlere sövüyorum genelde asdf
bazen hiç umursamıyor bazen bu çocuklar kafamı sikti bir huzur bulamdım diye içimde söylenirdim
B tabi ki çok sinirlenirim o sinirle soforu aractan atarim.😂😂😂
la avcılardan yenibosnaya kadar çığlık sesiyle geldim la kolunu bacağını kırsan öyle bağırmaz la ben o kadar bağırmak istesem bağıramam nerden buluyorlar bu enerjiyi ya. d
adam suç şoförde diyorsa şofördedir nokta. d :D :D :D
valla benim çocuğum otobüste ağlarsa yolcular rahatsız olmasın diye direk camdan aşşağı atarım
:D #Hayırsızgeleceğinbabası asdf
günah benim suç benim
camdan atıcağım çocuk benim
bu kendime verdiğim rüşvetim
dokunma benimde bir metrobüsüm var. d
Deliriyorum. En nefret ettiğim şey. Tabi ama gel gelelim ki adı üstünde "çocuk"
la anne babasıda birşey yapmıyor ki emzik filan koy ağzına şebeklik yap susturmaya çalıs. yarım saat boyunca çığlık sesi dinledim ya
Bide sanki birini kesiyorlar öyle agliyolar he.
Bir mağaza ortasinda bir de kalabalik metrobüs seferlerinde ağlayan çocuklari öldüresim geliyor.. o derece.
Yanimda kurek taşıyorum 😂 ağızlarına kürekle vuruyorum
Onlara hersey serbest. Biz ağlamayarak mi büyüdük. Ağlasin canı yanmadigi surece
Direk kondom reklamları geliyo aklıma her seferinde
çocuğu olan anlar bunu ancak. benim çocuğum ağlarken birisi ters bir şey demeye kalkarsa çoçuğumla beraber o da ağlamaya başlar. açık ve net.
Normalde çocuklar beni rahatsız etmez ama sizin gibi birinin çocuğundan rahatsız olurum çünkü insanlar çoğunlukla çocuklardan değil ebeveynlerinden rahatsız olurlar (çoğunlukla diyorum çünkü hastalığı vs olanlar olabilir). Buyrun gelin beni de ağlatın 😁😁
Hayır küçük çocuk neyin kizıyim yapacağım bişey olursa yardım ederim
Ailesine tip tip bakiyorum rahatsiz olsunlar diye
susturmaya çalışıp susturamasalar neydese ula hiç birşey yapmayan var. d
Hkc sevmem aglayan cocuk sesi
kulaklık olduğu için duymuyorum :D lksjlkfjkl
GözüM u karatrip onu oracıkta bogmak istiyirum
aha aynı ben
İlk olarak a ama sonra b.
Her otobüste en az bir adet bulunur.
Yaşasın kulaklık^^
yok la kulaklıkta fayda etmiyo 50 bin kişinin bağırarak çıkarttığı sesi çıkartıyo
Çocuğun üstüne molotof at?^^
molotof yerine direk çocuğu kaldırıp atmak daha mantıklı
Anneside seni atsın, toplu taşıma aracında katliam diye haberlere çıkarsın 😂
Oyyy kiyamam yaa :(
B derim 😂
Tepkiisz kalıyorum
bende :D
@MUHAMMEDALİ76 😅😅😅😅
A derim genelde.
tepkisiz
Nefret.
Oyyyy kıyamam ağlama