Hersey karsilikli bana gore , boyle bisj yapan karsiligini alir her zaman.
Ayrilmam ama , tepkimi belli ederim ya siz?
Ayrilmam ama , tepkimi belli ederim ya siz?
Aradaki yaşanmış duygulara duruma göre değişir
Kısa süreli veya ortada çok şey yaşanmayan bir ilişkide söz dinlenmemesi gayet normal
Çünkü insan severse fedakârlık gösterir
O fedakârlık , sorgusuz istemsiz sevdiği için söz dinlemekte zaman ve yasanmislik istiyor
Bazı taşlar zamanla oturur.. ya beklersin umut görürsen.. ya da çekip gidersin hep iki yol^
Mantıklıca iyi tartıp doğru kararı vermek lazım.
Kankama bak sen , sanarsin iliski uzmani 😍😍😍
Anlik sinirle haraket etmemek en mntiklisi o zman
Ayrılırım açık net. Bu kadar ciddi söylüyorum. Bunu bazı bağnazlar yok işte o özgür yok şöyle yok böyle diye nitelendirecek. Kardeşim benimle çıkıyorsa hayatını tek kişilik değil, iki kişilik yaşamak zorunda. Ben onun sözlerine değer verip dinliyorsam o da beni dinleyip, uygulamak zorunda. Bugün beni dinlemeyen, yarın toplum içinde beni g*te bırakır. Öyle hatunla da işim olmaz.
Abi kiyamaiyorda insan , uzulceni biliyorum
Bunu handan için söylemiyorum kendimi baz alarak söylüyorum yanlış anlama. Yarın ben üzüleceğime bugün o üzülsün. Yarın benim kalbim delik deşik olacağını yarın beni utandıracağına toplumda. Bugün bir kere o ağlasın. Ayrıca söz dinlemeyen hatunun çokta üzüleceğini sanmıyorum bro.
:D Sıkıysa dinlemesin nasıl dinlemiyor ya Allah Allah :D
Tabii ki ayrılmam fazla tepki vermem nasıl olsa her şey karşılıklı
Aynen oyle baldiz 😂
Bende onun sözünü dinlemem itinayla yapma dediği şeyleri yaparım ve böylelikle aramızda ki saygı biter biz biteriz
Kesinlikle bende oyle yapicam zaten 😎
Cevap
10Cevap
Hiç ayrılmam falan demem ayrılırım. Her dediğimi yapacak diye bir şey yok ama astsubayın eşeği muamelesi de çektirmem kendime
Ilk basta tepki , baktin devam goog byee. s
Ben karım olmadıktan sonra pek borum öteceğini düşünmüyorum kadında dinlemezse çok üstelemem
Sozumj dinlemeyen karim olamaz iste 😎
hımm peki : :)
Bende onu dinlemem, umurunda olursa bu kıvransın biraz.
Aynen oyle 😂
Herşey bir yere kadar, dinlemiyorsa dinleyecek birini bulmak zor değil biter gider.
Haklisin bro 😄
Sözümü dinlemeyen biri ve sevgili kavramı bir arada bulunamaz.
Dinlemek zorunda. Sözümü dinlemiyorsa, bende onun sözünü dinlemeyerek değilde ilişkiyi bitirerek cevap veririm.
Karismam ben zaten en fazla fikrimi soylerim soz dinletmeye calismam
kafasına vura vura sözümü geçiririm
Kıçına Ninja tekmemi atarım 😂
Omuzuma alır ve poposuna şaplak atarım. :)
uyarırdım benim sözümden dışarı çıkamaz
Bilemedim
O niye asd
Kopuk bir ilişki olur
Takılsın kafasına gore
Aynen tepkimi gosteririm ama ayrilmam
Vedalaşırdım
Tepki sart
Döverim 😃😃
Muhatap olmam.
Tekmeyi bas
dinlyecek o kadar :D