Evet bayanlar, Kası olmayan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dışlamak mı lazım acaba onları :/
Dışlamak mı lazım acaba onları :/
Kendimi bildim bileli kaslı erkekler dikkatimi çekmez.sevgilim de kaslı diyil.karın bölgesinde hafif baklavaları var ama kolları falan çok ta kaslı deyil.ama mis gibi,merhametli kalbi var.yerim ben onu ya :) kim demişse kassız erkek yakışıklı deyil diye halt etmiş
anlamadigim tek sey turkiyedeki bayanlar,günün 3 ögünü makarna yiyip obez olma yolunda saglam adimlarla ilerlerken(buna bende dahilim makarna kismi haric:D) ne yüzle erkeklerin kasli olmasini isteyebiliyorlar anlamis degilim
walla tuik verilerine göre türk kadınları şişmanlama yolunda ilerliyormuş .. doğruya doğru walla
bende kas :p kullarda var, hafif baklava karın :p 178 boyunda 60 kiloyum:p kızlardan yana hiç sıkıntım olmadı :p benide kimse dışlamadı, fişek gibi delikanlıyım yani :p
Kas diye kaburgalarımı görüyon reis 60kg ne çok zayıf :D
:p fit bir adamım ben
Cevap
10Cevap
Kaslı erkeklerin bir karizması olduğu inkar edilemez de, eğer kaslı ama beyinsiz bir erkek olacaksa, kası olmayan ama beyni olan bir erkeği tercih ederim. İkisi bir arada olanı varsa,ne ala :))
çok da önemli değil ama kilosu falan düzgün olsun,kaslı omuzlar yerine güven veren bir omuz tercih ederim.
Şunu da ekliyimde kas kas diye tutturan kısa boylu kızlara kapak olsun :p
Kız 1.40 boyunda.. Kaslı karizmatik erkeklerden hoşlanıyormuş. Sensörlü apartman lambaları bile fark edemiyor seni, neyin peşindesin... ?
Tipinin zerre kadar onemi yok dogal olarak kasininda. Giyinmeyi bilsin yeter, tarz sahbi olmasi daha onemli.
fit erkekler digerlerinden birkaç adım ileridedir ama bu fit olmayanların geri adıma düştügünü göstermez sadece fit erkekler daha avantajlıdır :)
Azizim
Kızlarımız kası olmayan değil "aklı olmayan" adamlar rağbet ediyor.
Onun için sorun değil bunlar
ı-ıh benim canımın taa en içi sıska böyle cılız çelimsiz :D kas falan yok. Yirim ben onu. Çok seviyorummm her şey kas mı?
ne dedim ben?
ciddi değilsin?
ciddiyim.
öz güvenim oturdu :p
:D
kas olmasın ya hç hoş degll, benim hoşlanacım tipler gayett zayıff kemiklii ve boyu bendenn uzuuun olsun :))
:p öz güvenim zıpladı
diosunn :)
=) ben egitmenlik yapiyorum spor salonunda fakat kendim icin bayanlarin ne dusundugunu bilmiyorum kisiden kisiye degisir
kas olmasa olmazzz
kassız erkek .(hele adonissiz) aslaaaaaaaaa. kaslı olsun kumral olsun esmer tenli olsun. benim olsun adonisini seyret dur. oraya bal dök v den aşağı inen bal damlalarını takip et yala valla
bnde adonis var :D
kassız insan mı olur o.O
İsan vucudu 600 den fazla kastan oluşmakta -.-
bende göbek var :D
ama sorun değil istersem kas yaparım da ne gerek var şimdi
çalış kardeşim bady yap ümitsizliğe kapılma bak sevmiyolar işte :(
kas yoksa hafif göbekli olabilir bence karın kası yoksa bira göbeği ideal :)
Yagli olmadigi surece kavrayabileceklerden olsun, gerisi sorun degil :D
Dışlıyorlar hocam bizi :/
Baklavalarım ve ben mutluyuz. dsadas
Kası yoksa parası bari olsun :(
ahahaha nekadar açık sözlüsün:D
dıslamak degılde onlara dogru yolu gostermelıyız
şekerpareli erkek candır caan :D
Bende kas var ama bu artı bir avantaj değil.
hiçbişey düşünmüyorum çok kas da itici
beyin kası gelişmişdir belki..
böle kaslı maslı olsun.
kas yoksa göbeğe aban sende daha çok göbek yap
:D kıyamam ...
bence dha hoş :))
Kocanın var heralde karın kasları ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar