Hintli arkadaşım?

Hintli bir erkek arkadaşım vardi benim dini inancimda boyle erkeklerle konuşmak haram ama konuşuyorduk ben ona gittiğim yerlerin resmini atiyordum o bana atıyordu. Aslında sevgililik yolundaydik diyebilirim sabahtan yatincaya kadar konusurduk ingilizcemi bile ilerlettim sonra o bana sesli mesajlar gönderiyordu yani yazismak yerine ses kaydetip gönderiyordu ve benimde göndermesi istiyordu ama ben istemiyordum ne biliym 2 ay kadar sürekli sesimi duymak istedi ama sonunda duydu sesim öyle bir titredi ki yani birden nefes nefese kaldım ve sesim de sanki koşar ve titrek bir ses çıktı ve ben sadece mu name is Azra diye bildim sonra iste bana niye sesinin titredigini sordu bisey yazamadim ve engelledim sonra tekrar engeli kaldırdım özür dilerim konuşmaya devam ettik o beni sesin çok güzel diye teselli etti ama sesim inek andırması ya da boguren bir hayvan gibiydi yazarken utanıyorum. Haftaya hindistana. gidiyorum ve o bana saree alacak söz verdi ama korkuyorum bana bir şey yapar mi ki diye düşünmüyor değilim sve beni ailesi ile tanıştıracak bundan dahada korkuyorum napcam ben gitmesemmi ki? Bana bir şey yapar mi ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizi trolledim gençlerrr bu işi seviyorum hahahah ne biliyiyim boyle komik şeyler yazıyorsunuz felan hahhahah
Hintli arkadaşım?