Ne anlam ifade ediyor sizce bu kelime?
Peki siz kullanır mısınız karşı cinsinize bu sözü. :))
Peki siz kullanır mısınız karşı cinsinize bu sözü. :))
Kaba, umursamaz bir davranış içindeyse erkek.. Kısacası öküz nasıl seni seviyorum dediğinde suratına bön bön bakıyorsa, ona derdini anlattığında Sana sadece mööö diyorsa. Umursamaz ilgisiz erkekte öyledir. Hatta öküzün alasıdır. 😌
Şimdi öküz sevgi kelimesi değil ama artik sevgi kelimesi oldu. Ben de diyorum ama tam öküz olunca birşeyden anlamayın ca diyorum nefesim tükeniyor birşeyleri anlatıcam diye kadin ruhuna hitaap etmeyenlere deniyor...
lisedeyken ergenken evet :) daha çok tepki amaçlıdır dikkat çekmek ve aradaki bağı kurma isteme. çok sebebi var aslında erkek odundur kız ama ilgilenmiyorsun üstüme düşmüyorsun demek yerine öküz der.
Bazıları sevgi ifadesi bazıları trip ifadesi bazıları ise hakaret olarak kullanır. Her üç durumda da pek çekici bir kelime değil...
Cevap
5Cevap
'Seni seviyorum demek' diyenlere kanma. Yok öyle bir dünya, öküzlük yaptığın için demiştir. Kesin 'ağır öküzsün' de demiştir asdf
Genellikle romantik olmayan erkeklere deniyor. Bende kullanıyorum
Kullanıyorum ama o da bana diyor.. aşkım demek gibi bir şey oldu artik
Evet ben güzel bir szo söylediğimde anlamazsa ya da romantik değilse öküz diyorum
Anlamiyodur kadini bazen kadinlar direk söylemez dusuncelerini dolayli yollarla anlatmaya çalışır öyle bir şey Ben kullanmadım hiç.
Çok sinirlenmediysem kullanmam
Seni seviyorum demek 😊
Kızlar öküzleri sever 😁 Şahsen demişliğim vardır
Öküzlük yanını görmüştür belki 😏
Hoşlaniyorsa ve öküzluğunde varsa der
Kişisine göre değişir
Kendi öküz olduğu için :D
Bana genelde odun diyorlar 😂
Öküz diyen sevgili sarıkız olabilir
Sevdiğim çocuğa derim
Erkek kesin bir öküzlük yapmıştır.
demek ki erkek öküzmüş
sevdiği adam öküz der net!
Kadın ruhuna hitap edemedikleri için
Tamamen sevdiği için ama anlayana tabi ki
Her kız erkeğine öküz der
Öküz olduğu için
Kullanmam ki
Hoslaniyorsa der 🙈
Öküzdür çünkü 😃
Öküz olduğu için
Öküzlük yaptıysa..
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?