Gercekten cok ayri bir tip zaten milliyet tuba buyukustun meryem uzerliyi salladi diye yaznis tam bir guney avrupali tipi var zayif yuzlu acik tenli koyu sacli.
Bilmiyirum bir bana mi oyle gekdi belki oyunculugu iyi oldugu icindir ana herkes cok begenmis en son hallerini de.
Aşk Laftan Anlamaz Dizisindeki Hayati Begeniyor musunuz?
Cidden artık hande erçelin burda farklı hesaplar açıp kendi reklamını yapıp ego tatmini yaptığını düşünüyorum. yoksa başka bir açıklaması olamaz zaten soranlar hep 1 xper
Doğrudur ama sen kız gözüyle bakıyorsun bir erkeğin gözüyle bakabilme şansın olsaydı ne kadar etkileyici güzellikte olduğunu anlardın. Bende o kadının Nasıl öyle bir Ada'mla evlendiğini anlamıyorum Ada'mda tip yok
@lelelesakine Bende sarisin mavi gozluyum ne gommussun bunla alakasi yok gireceli bak ben kuzenime gosterdim kocaman kafasi var orantisiz dedi bende begeniyirum ama goreceli. Kuzenim monica belluciyi begeniyir o da esmer kahverengi gozlu ona bakarsan. Ne derdi varsa milletin sarisinlarla ayrica tubayi benim avrupali arkadaslarim bile begendi
@MaDAKeT. Bosver sunu yurtdisinda bile cok begenilen bir kadini begenmiyor sonrada goreceli degilmis gibi diretiyor. Kadin glasgowda dunyanin en guzel yuzleri arasinda turkiyeden tek kadin oran altin oran gibi. Handeyi ben de cok begeniyirum ama tubanin daha ozel zarif hatlari var
Guzelligi sıradan derken hayir sari sac mavi goz mu farkli bir guzellik oluyor? O ne demek ya. Agzinla tas tutsan bu kiz kadar guzel olamazsin hayatimda gördüğüm en guzel kiz
@leelelesakine. Bende sarisin mavi gozluyum ne gommussun bunla alakasi yok gireceli bak ben kuzenime gosterdim kocaman kafasi var orantisiz dedi bende begeniyirum ama goreceli. Kuzenim monica belluciyi begeniyir o da esmer kahverengi gozlu ona bakarsan. Ne derdi varsa milletin sarisinlarla
Ne kadar bos konusuyosun sarisanlara laf ettigim yok o cok siradan demis bende dedimki farkli guzellik sari sac mavi gozmu oluyomus dedim yani esmerlerde guzeldir dedim olayi carpitma bunu anlayamadiysanda bir doktora gorul.
Kizim ergen misin nesin evet bu topraklarda farkliyiz hatta avrupada bile esmerlere irkcilik yaparlar hepsi safsata. Gittim gordum esmer arkadaslarimi asagiliyolardi bir tuba buyukustun adriana lima degiksin. O ikisini cok begenirler mesela hele dogu avrupada.
Allahim ya ya cok farklisin bak soyle dusun sari sacoi mavi gozlusundur burnun büyüktur veya cok kisasindir yuz hatlarin guzel degildir hic bir giderin kalmaz bide esmersindir cok guzelsinder o sarisin kizla karsilastirilmazsin bile olay renklerde degil yapida bunu anlayin artik ayrica cogu erkek sarisin kizlari begenmiyor bende begenmiyorum cok istisna oluyor ama esmerlerew daha cok guzel cikiyor ornek bu hande ercel dunyada gördüğüm en guzel kizlardqn bak mesela o esmer sen sarisin ama o senden daha guzel demekki neymis olay renklerde degil butundeymis cirkin sey
Canim sen beni girdun mu? Her esmeri adriana lima sanmis.
Diana kruger giselle bundchenin da burnu buyuk ama handeyi bine katlarlar. Bikere sac renkleri bile kisitli makyaj tarzlari kisitli bir adriana lima megan fox gibi renkli gozlu ve bronz gibi degilsen. Sen kimsin yahu ergene bak. Sana gore en guzel bana gore degil. Yari iskandinavim ben bizim oranin kizlarinin yaninda kezo kalir bu. Esmer seviyorsan ve dunyanin en guzel. kadini diyeceksen monica belluci derim sana. Jessica alba derim.
Cogu erkek beyaz ten sever ayrica. Esmerlerin oldugu kliseyle gelmeyin bir jessica alba degilsen her yer esmer dolu. Sarisinim kizila boyuyorum griye boyuyorum degistiriyorum. Handenin ablasi gamze ercel daha guzel ayrica
En İyi Cevaplar