Ya sonuçta bu bir bayanın görevi ki bende temizlik takıntısı var yaparım , öyle her yapana da güvenmem.😒
Hastayken zor durumdayken çok yorgunsan karşı taraf tabiiki yardım etmeli.
hayat müşterek diye çığıranlar olucaktır 😄13 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan olmaya üşenen çokken bulaşığa şaşırmayın.
15 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah 😊
+1 yılBunlardan kari da olmaz, sevgili nisanli da olmaz, dost arkadasta olmaz.
Kisaca bunlarla sicmaya bile gidilmez.
Sair burda 30 yas alti ve milenium peydahi gerizeka kadinlarin genelinden bahs ediyor.11 Yorumla
+1 yılSorma dostum, annem gibi bir kız bulabilmem için kesin çok çok çok çok çok çok büyük bir sevap işlemiş olmam lazım
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah amin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçli köfte yaparım baklava yaparım daha neler neler..
Bulaşıkları da ben yıkamayacam ki makine yıkayacak sıkıntı yok o yüzden eslerimize hizmet etmeliyiz 😊116 Yorumla
+1 yılAhahah gördüm o soruyu :D Bulaşık yıkamaya bile üşendiysen sen evlenme dedim kız düşünmüyorum zaten dedi :D
36 Yorumla- +1 yıl
Bende de bulaşık yıkama hobisi var makinada yıkamam elimde yıkarım bir tonda olsa çok seviyorum en sevdiğim iş :D
- +1 yıl
O yağı elimle sıyırmam lazım benim makinaya güvenmem :D
- +1 yıl
İnşallah :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilmazdim. Ama soyle bir sey var. Karsimdaki insanla gelecek dusunuyorsam ve o da benimle gelecek dusunuyorsa zaten bulasigi beraber yikardik. Ha ben icerde oturayim sen yika derse tokadi hak eder orasi ayri.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen yıkamam demiyorum. Eger kendisi yan gelip yatacak ve bana yikatacak ise ben bu ise karsi cikarim. Sonucta onun da eli ayagi tutuyor. "Sevdigim insan " diyebiliyorsa zaten gönlü buna el vermez ki vermiyor da. Sagolsun her konuda yardimci olan bir sevgilim var.
Cevap sahibi+1 yılBenim cidden yazmak istedigimi anlamiyorsunuz sanirim. Ben ise gideceği zaman ya da baska bir isi oldugu zaman gelsin yardim etsin demiyorum. "EGER O , YAN GELIP YATACAK ICERIDE" ise ben buna karşı çıkarım. Sonucta ben onun hizmetçisi değilim. Bulasik yikama gibi bir yukumlulugum de yok.
+1 yılAyrılırm bana bulaşık yıkatamaz felan :D sözlüm bana yemek yapmayı ogrenmezsen seni almam dio dusun :D
23 Yorumla- +1 yıl
Yapcak bisey yok kocam isterse dolma bile doldururum :D
+1 yılneden hep kızlar mı yıkamak zorunda bir kere de sen yıka eline mi yapışacak nasıl bir zihniyet bu
11 YorumlaGonulluysem yaparim. Belki , kız ; "Daha evlenmeden boyleyse evlenince neler yaptirir" diye dusunmustur. :D Ne yalan soyluyeyim bende useniyorum.
137 Yorumla- +1 yıl
Evlendikten sonra neler yaptırır diyosun da adam mı söyleyecek evin temizliğinin ve yemeğin yapılmasını zaten o bunları yapması gerektiğini bilmiyor mu pisliğin içinde mi yaşayacak
- +1 yıl
Tartışalım benim de canım sıkılıyor 😀😀😀
- +1 yıl
@Takıntılıbirkız Çalışan bir kadınsa eger tabiki o da yardım bile edebilmeli. evlilik bir butunluktur. o zaman ne anlami var evliligin ki? herseyi birlik beraberlik icinde, saygi cercevesinde yapabilmek lazım. yoksa o isten donucek ;sen ev isi yapacaksin yemegi onune koyacaksin vs. monoton ve sıkıcı. kibarca etkilesim olmayacak aranizda boyle evlilikmi olurmus? ben kendi acimdan konusmuyorum zaten. ben evliligi dusunmuyorum. bana evlilik dusundurebilecek insan cikmadi daha karsima. olay bir bulasiklada bitmiyor ayrica. ne yani sen sana kaba davranilmasini mi isterdin? birisi benden kibarca birsey istedimi ben yapmiyacak olsam bile yapasim geliyor ve yapiyorum. bu isler boyle yurur. daha bir bu konuda fikir ayriligina gecilirse zaten sen onunla hayatini birlestireceksin o evlilik cekilirmi hic? onada sanada yazik olur. tabikide birinin sana evi temizlemen gerektigini soylemesi yanlis olur. insan karsisindakine o isi yapma istegini sagliyabilmeli.
- +1 yıl
@burcu3298 reis konustu dagılın roman yazmış resmen la okuyamadım :D
- +1 yıl
@burcu3298 okudum imana geldim tatlı dilin cok işe yaradıgını anladım burcu reis eyvallah harbiden bu aralar kitap okuyasım geliyo bir roman alıyımda okuyum hıc roman okumadım daha şimdiye kadar :ASDASD
- +1 yıl
ben kitap okumasini sevmem ama bir kitap vardi cok surukleyici adi sanirsam "paradokya" okumani oneririm. cok guzel kitap okumayi cok sıkıcı bulurum ama bu kitabin yeri ayri bende. yazanin elleri dert gormesin. Cem Gulbent beyefendininde kulagini cinlatmis olayim buradan 😂😂😂 birde eger okumak istiyorsan surukleyici kitap bul. ben bilim kurgu fantastik roman severim. yok askmis yok edebiyatmis beni biraz sıkıyor be 😂😂 bu paradkya da fantastik bir roman ve daha once esine benzerine hic rastlamadim. ulan ne bulasikmis nereden hangi konuya geldik afxgscgfsadd adsas 😂😉
- +1 yıl
@burcu3298 aslında ben ilkokulda cok kitap okurdum hikaye masal felan bir gün okulda arkadaslar sen okumuyosun resmine bakıyon felan dedı hevesim kırıldı ondan beridir okumadım
- +1 yıl
phok yesin o arkadaslarin.😂😂 sen neden bir baskasinin ne dusundugunu bu kadar onemsiyorsun ki? kime ne. sen neyi seviyorsan nasil rahat ediyorsan seni ne mutlu ediyorsa onu yap. hayat senin hayatin. baskasinin degil. bir baskasi icin yasama. yoksa seni kendi hayatinda kukla yaparlar ve kendi hayatini sadece izlersin.
- +1 yıl
@burcu3298 ne biliyim cocukluk aklımla bıraktım sonra zaten sogudum :D
- +1 yıl
@burcu3298 yav ne alaka ben şimdi bana kaba mı davransın dedim yardımlaşma tabiki olacak ama ben evimi temizlerim benim içimden gelen bişey ama o da kibarlık yapar da bir işin ucundan tutarsa o adam daha çok sevilir o ayrı
- +1 yıl
Ayrıca hiç bir insana zorla iş yaptıramazsın daha çok tartışma çıkar daha çok üzülürsün bu yüzden de toplumda ev işleri eskiden beri kadının görevi olarak görüldüğü için yine kadına kalır
- +1 yıl
Neyse boşver 😄😄😄
- +1 yıl
Tamam 2nizde cok iyi ev temizlersiniz tartısmayın uleyn :D @burcu3298
- +1 yıl
Tabikide temizleriz ne sandın 😀
- +1 yıl
@burcu3298 @Takıntılıbirkız kızların dayanışma gücü demeleri bu olsa gerek :D
- +1 yıl
Kadının fendi erkeği yendi 😀😀😀
- +1 yıl
İlkten tartısıyodunuz size noldu @burcu3298 @Takıntılıbirkız
- +1 yıl
Hadi söyle bu kızlardan korkulur 😀😀😀
- +1 yıl
Görüşürüz 😊
+1 yılBende tam bir temizlik hastasiyim bu halde beni kim kabul eder diye düşünüyordum 😂😂😂
25 Yorumla- +1 yıl
Hadi insallah 😊
- +1 yıl
Onuda biliyorum ki 😂
+1 yılBende öyle diyorum ama iş başa düşünce yapıyorum yani :D
14 Yorumla- +1 yıl
Bakalım artık :D ya zorlanacağımı sanmıyorum zaten
- +1 yıl
:D :D
- Diğer konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılpsikologlar bu yüzden kızların depresyon hastalığına yakalandıklarını söylüyor
11 Yorumla - Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgilimle piknige gittigimde bana yikatmisti sorun yok yikarim 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden bulasik yikamam ben 😂😂
- Diğer konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılElalem onları biblo niyetine alıp bakıp ömür geçirecekler sanıyorlar 😂
11 Yorumla mutlu olduktan sonra her işi yaparım yeter ki huzur olsun bulaşık filan hikaye :)
14 Yorumla
+1 yılTam tersi ben önceden bulaşıkları makineye koyardım sonra baktım köpükle oynamayı seviyorum annem makineye koy desede elimde yıkıyorum :D Yani her şey önce sevmekten başlar :D
110 Yorumla- +1 yıl
Ahaha umarım :D
- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
Belli olmaz o işler :D evet hanımefendiyimdir :D
- +1 yıl
Çünkü öyle o işler :D
- +1 yıl
inşallahh :D
+1 yılYok artık kız dediğin bulaşık çamaşır yıkar yemek yapar evi temizler
11 YorumlaAyrılmak saçma ama bulaşık yıkamaktan iğrenen biriyim evlenince ne yapacağım bilmiyorjm 😄
220 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulaşığı yıkarım ama temizlikte filan yardım etsin. Cam sildirecek değilim ama ne bileyim bir toz alsın o bile bana yeter 😂
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerekirse tüm evi baştan aşağı temizliyim ama yeterki toz almiyim nefret ediyorum ya 😂
+1 yılSevgilimin bulasigini yikamak zorunda degilim az yesinde hizmetci tutsun
11 Yorumla
+1 yılBen de yıkamam 😏Bulaşık makinası boşuna icat edilmedi ya
17 Yorumla- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=dOvAxitwNVE
3 4 parca bulasiga makina acan kizdan ne beklersin 😂 - +1 yıl
Beni alan almistir başkasının ne dediği tın tın açıkçası
- +1 yıl
Emin ol onun için sorun bile değil bunlar yani iyi dileğinize ihtiyacı yoktu.
- +1 yıl
Ben alınmam ki bunlar umursamadığım cevaplaridir. Sizde beni çok yanlis anlamişsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHizmetci gibi davranacaksa yikamam tabii ki yemek yapsin bulasik yikasin camasir yikasin utu yapsin evi temizlesin sen napcan ben kocayim 😁
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYahu onun benden beklediklerini saydim 😂
Cevap sahibi+1 yılValla ben yapmam yapanada saygi duyuyorum 😂
bulaşık makinesi var biz niye yıkayalım erkekler yıkasın
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar boş konuşuyor evlerinde hizmetçileri mi varmış mecbur yikiyorsun valla sikiysa yıkama
11 Yorumlakanka bunlara kalsa çocuğu bile bize doğurtacaklar mk :P
03 Yorumla- Diğer konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılBen yıkarım ne olacak sanki elime yapışmıyor ya
11 Yorumla
+1 yılBulaşık makinesiyle olmuyor mu? 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ya sen hiç mi bulaşık makinesi reklamı izlemedin 4 parça bulaşık diye ne kadar su gidiyor 😂 hep tasarruftan bak
+1 yılBulaşık makinesi diye bisey var 😂
11 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabikide sacmalik :D
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisin cunku hak veriyorum :D
skmsm onların nazını :D
11 Yorumla
+1 yılYeni neslin geneli böyle :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen o yüzden pek evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası :D
Saçmalamasyon yapan biri daha :/
117 Yorumla- +1 yıl
@soran Hayır sinir olduğum nokta ev işinin hafife alınması. Annem 17 yaşında evlenmiş kadın 26 yıldır ev işi yapmaktan belinde 3 tane fıtık var, boyunda düzleşme var. Neymiş eşekler gibi çalışılcakmış yürü git kardeşim eşek gibi çalış. Ben eşek gibi çalışmam, insan gibi çalışırım. O bulaşık zaten yıkacak orada yıllanacak değil ya.
- +1 yıl
Geri-zekalı , eşşekler gibi çalışmak tabirdir. Mecbursun. Eğer bir işte çalışmıyorsan ev işi yapmak zorundasın demek. Eşşek olmuyosun yani :D
Soran sanada gelince, sana saçmalıyorsun diyene gaz yüklemeye devam et birşey sansın kendini ya malı :D ne halt yiyorsanız yiyin ya cahille konuşmam ben. - +1 yıl
@Crechman Kendi kendine konuşmaman güzel birşey tabi:) Senin kafanın basmadığı nokta şu o işler zaten yapılacak kadının çalışmamasına gerek yok. Demek ki sende kadın çalışıyorsa evdeki işler yapılmamalı pislik ve dağınıklık içinde yaşanmalı zihniyeti var. Herkesin kendi tercihi tabi :)
Bulasık makinesi denilen bir sey var da ondan.
13 Yorumla
+1 yıl@pitar birlikte yıkarız dgilmi😅😅😅
126 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBulaşıkları birlikte yıkamak önemli 😊
116 Yorumla- +1 yıl
O neden 😊
- +1 yıl
Ben de işten geleceğim
- +1 yıl
Hah şöyle 😊
- +1 yıl
Siz de akıllı olun erkekler olarak 😊😅
- +1 yıl
Peki yenge sen de büyüksün 😊
- +1 yıl
Ben sana prens diyemem ama olsun 😊
- +1 yıl
Peki yenge demem sana yenge der miyim hiç yenge demem çok ayıp olur yenge ne demek 😊😅
- +1 yıl
Ne demek 😊
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yemek de yapmazlar herşeyin hazirida var
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılErenecek ne var ya :)
13 Yorumla- +1 yıl
Gorucu usulu evlilik neden istiosunuz diye soruolar sonra :D
+1 yılSacmalik :D troldur o :D
15 Yorumla- +1 yıl
Bence trol o kadar cani degil hemcinslerim lutfen :D
- +1 yıl
Tamam sustum :D
- Diğer konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılBen her işi yapıyorum çok şükür 😀
12 Yorumla- +1 yıl
😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her gün kendim yıkıyorum ihtiyaç yok öylesine...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo benim için geçerli değil.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErinmek.
+1 yılYıkardım tabi niye yıkamayayım
11 YorumlaDiğer konusunda 707 cevap paylaştı. Ne olacak ne bekliyon sanki
12 Yorumla
+1 yılEvlenince ne yapıcakmıs
01 YorumlaO beyinsizz boşver.
11 YorumlaHayır.
11 Yorumla
+1 yılOlgunlasamamislar
11 YorumlaSırayla yikanacak
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece gülerim 😅😅
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHicbir ev işinden gocunmam kardeş 😉
Cevap sahibi+1 yılİdealim, süperim, harikayim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYuru dit 😅
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben bulaşık yıkamayı çok eğlenceli buluyorum :D
03 Yorumla
+1 yılAyrılmam
Yıkarım11 YorumlaMakineye atsaymis
11 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem