KENDİ EŞİNİZ OLDUĞUNDA erkek doktor diye ortalığı ayağa kaldırırsınız !!!
Amaliyatda çıplak mı olunur😓😓😓😓😓😰?
KENDİ EŞİNİZ OLDUĞUNDA erkek doktor diye ortalığı ayağa kaldırırsınız !!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yavru kuş, öncelikle mevzu sağlık ise böyle şeyleri hiiiiiiiç sorma bile. Ne gerekiyorsa yapacaksın.
Burundan ameliyat olacaksan, narkoz almadan önce sana ameliyat giysisi verirler kendin giyinirsin. Bildiğim kadarı ile tırnağından bile ameliyat olacak olsan soyunuyorsun. Zaten ameliyat esnasında sadece yüzünle uğraşacaklar. Çıkınca da sedyeyle direk odana gideceksin, kendine geldiğin zaman kendin giyinirsin. İlle de aklına takılıyorsa gider bir hemşireye sorarsın. Geçmiş olsun.
Sağol canım
Ameliyat girmeden önce hemşireler sana üzerindeki her şeyi çıkarman gerektiğini ve getirdikleri ameliyat önlüğünü giymeni söylerler.
Sende üzerindeki kıyafetleri ve varsa takı, takma diş vs çıkarıp ameliyat önlüğünü giyersin.
Ameliyattan sonra da kendine geldiğinde kendin giyinirsin.
Takma diş :D
Peki canım o amaliyat önlüğünü masaya yatınca üzerime bir şey örtünce alttan çıkarıyorlarmıb
Hee tamam işte duymak istediğim cevap :D
Herkes ayrı telden konuşunca
Tüm ameliyatlarda önlük giymek şart. Iki sene önce sezeryan ameliyatı olmak için masaya uyandığımda basimda doktor dışında 5 kişi vardı temizlik görevlisi dahil ben bayılır bayilmaz uzerimdeki önlük çıkarılıyor bazen ameliyat malzemelerinin takılıp takilmadigini görmek için ameliyata firma çalışanları giriyor 😕ameliyat olunacaksa devlet hastanesinin durumu vahim bedenimi alakası olmayan herkese ifşa ettirdiler elimde olmadan
Bu vb. konulara takılma, elbiseler çıkartılır çünki orası siteril ve mümkün mertebe mikropsuz bir ortamdır, asıl olansa ameliyatının güzel geçmesidir, zaten giyinimini bayan hemşireler yapar erkekler değil..!
Sen dua etki hatalı ameliyat olmasın yoksa felç kalma ihtimalin var :(.
www.cnnturk.com/.../burun-ameliyati-oldu-3-aydir-komada
Şimdiden geçmiş olsun.
Yuh ama ya beni korkutmayın :(
Sana ve soruna değer verdiğim için, birde bahsettiğim riskte olduğu ve bunun olmaması için dua etmen vede giyim konusunu aklından çıkartman adına detaylı yazdım..!
İnsanız : dua, tedbir ve olurunu yaparak çıkan sorucu görüp yaşamımıza devam etmekten başka çaremiz yok.
Zaten hep öldüğümü görüyorum bu aralar rüyamda
Ameliyata girmeden önce işlerimi halledeyim :D
Bak, kendimden örnek vereyim : Orta kulak iltihabı nedeniyle 15 yıl boyunca yılda 1-2 kez dayanılmaz ağrı çektim ve acilde iğne olunca geçti, kulağımdan hep iltihap akıyordu, doktora çıktım ve cevabı : daha teşekküllü hastaneye git araştırsınlar dedi..! profösör dr'ye gidip özelde muayene oldum ameliyat olmalısın 2,800 tl'dedi sgk anlaşmamız yok dedi..
İzmir efes kbb. gittim ve ameliyatsız kuruturuz iltihabı dedi 3 ay civarı ilaç kullandım ve İzmir şifa hastanesine Güldeniz GÜLER hanıma gittim ve muayene oldum, 10 dakika detaylı anlattı bana kulak durumumu, ameliyat olmalısın en kısa zamanda ve 3 ay ilaç tedavisi hataydı sen için dedi, kulağının duymasını ne ileştirir nede kötü duruma sokarım diyemem, istersen başka doktorlara git hatta ameliyatını profösöre yaptır ben yardımcısı olayım ama önemli olan sağlığın dedi :) ameliyat kararı verdim ve hastaneye vardım odama geçtim 5 dakika içinde giyindim ve sedye ile ameliyata gittim Önce Allaha sonra bize emanetsin dedi..
Zor bir süreç olmuş
Ameliyatım oldu ve ayıldım,4,5 saat boyunca sürmüş, sol kulak üstü beyin içi kemiğin etrafındaki etleri açmış ve iltihap temizlemiş, kulak ile beyin arasındaki eriyen kemiği beyinden kemik keserek eklemiş, kulak zarımı dikmiş, yapay kulak zoru eklemiş ve kulağımı kestiği yerden geri dikmiş..! duymamda kayıp olmadı ameliyat öncesine kıyasla, su değirmicen dedi kulaklarına yoksa tekrar eder iltihap ve zarına baskıyla deler dedi,10 günde 6 kilo verdim su içsem 2-3 kaşık yoğurt yesem geri çıkarıyordum :( başımı sıkıca sardı yat otur sağa sola dön ağrı geçmiyor ve başım kaşınıyor öyle 7 gün geçirdim :( baş dönmesi mide bulantısı halsizlik baş ağrısı çektim ama çok şükür iyiyim.
Hatta dedi yapay zar uyum sağlamaz ve kaynamazsa etrafı etle tekrar ameliyat olabilirsin dedi..
Beterin beteri var, ölümden korkmam, kulluk görevlerini yapıp kul hakkı almayıp büyük günahlar işlemeyip kaza namaz ve orucun yok ise işin zor değil kabirde ve ahirette ama aksi var ise? iş çok riskli ve zor.
Allah şifa versin size
Sende önce güzel yazıyorsun yazıyorsun sonra paaaat diye korkutucu söz geliyor :D
Korkutmuyorum, giyim konusunu kafaya taktığın için , geri kalan risk bölümünü ve dua etmen gerektiğini hatırlatarak yapıcı olmaya çalıştım :)
Bayılacak ve ameliyat bitince kalkıcaksın vede 1 haftaya toparlıyacaksın ama dikkat et doktorun dediklerine riayet et baştan savma ve iyi ol.
Tamam teşekkür ederim
Ameliyatlarda Çırılçıplak Soyulur Hastalar. Steril Açıdan ve Ayrıca Ameliyat Esnasında Vücudun Her Yerinde Kan Akışı Normal Olmalıdır. Üzerinizdeki Elbiseler %100 Steril Olsada Kan Akışını Yavaşlatmaktadır.
Olası Herhangi Bir Aksi Duruma Karşı Hasta En Steril ve En Kolay Müdahele Edilir Konuma Getirilir.
Geçmiş Olsun.
Bilgilerin ve dileğin için teşekkür ederim
Rica Ederim.
Benim şu an çalıştığım hastanede şöyle uygulama anlatayım. Burun ameliyatında alt iç camasiri kalıyor hastanın onun dışında herşey cikiyor. Ameliyat önlüğü giyiliyor. Ameliyathane o şekilde gidiliyor. Ameliyattan sonra zaten yarı baygın gidiyorsun sedyede odana kendine gelince refakatçi geniş kıyafetler giydiriliyor. Bu sekilde
Oh rahatladım teşekkür ederim
Narkoz konuşmam olacak bana ne anlatır? Bilgi verirmi bu konu hakkında da, hemşire hanım?
Sanırım anestezi uzmaniyla olan konuşmadan bahsediyorsun değil mi? Ameliyat gününden önceki olan
He evet tıpa tıp diline okadar uzağım ki adını bile bilemedim :D
Olsun ne olacak anladım seni ben 😊 orada herhangi bir hastalığın var mı daha önce ameliyat oldun mu ya da sigara alkol kullanıyor musun diye soracaklar o kadar 😊
Teşekkür ederim :)
Yardimci olduysam ne mutlu bana 😊
annem burun ameliyatı oldu ve sadece üst kısım çıplak oldu sorun etme birşey olmaz anlıyorum seni gerginsin adetliyken ameliyat olmanı tavsiye etmem stajyer hemşireyim ben bu arada :D Çünkü sen narkozun etkisinde iken fazla kan gelebilir regl olduğundan dolayı ve bu yüzden çamaşır ın kirlendiği için değiştirilmesi zor ve hatta çarşaf a bile geçebilir aslında oldukça doğal bir durum ama rahatsız olabilirsin diye söylüyorum :D
üzerini neden tamamen cıkartacaksın ki dogumda bile üzerinde carsaf oluyo saçmalamayın :D
:D..
hastane kiyafeti giydircekler, ic camasirlarin kaliyor, zaten narkozu ameliyat bitme saatine gore ayarliyorlar. panik olmana gerek yok, hemsirelerle rahat konus.
Ciplak oluyorsun, cünkü steril bir ortama giriyorsun sonucta... ama zaten sonunda sadece ameliyat olacagin bölge acik kaliyor, diger yerlerin steril örtülerle kapatiliyor...
Üzerinde önlük gibi bir şey oluyo cıbıl cıbıl dolasmiyosun korkma :D
Haha
Ya ablacım burun ameliyatinda oranla buranla ne isleri olcak 😂 Ayrica sen dua et ameliyat iyi gecsin 😂 alış kızım alış viktorya sekret böyle ydjgesjshd
İç camasirin kalıyor merak etme ha sen bakginken bakarlar onu bilemem. d
7-8 yaşlarında ben de geniz eti aldırmıştım burundan. Soyunmamıştım diye hatırlıyorum
Ya alt tarafı bı ameliyat Olcan kardeşim oje sorun olur mu makyaj sorun olur mu diye düşünecegine yapma. Ameliyatta da makyajsız ol ojesiz ol evet sorun olur adamlar burnunu yaparken fondötenden kayan vıcık vıcık bir burun ellerinde olsun istemezler mesela. Oje de mikrop tutucu özelliği var. Bunu açıkladığma bile inanamıyorum şu an
Tamamen çıkarıyorsun ama adetliysen mecbur iç çamaşırın kalsın
burun için sanmıyorum abim de ameliyat oldu çıplak falan değildi
Evet ameliyat önlüğü giyersin
Amaliyat önlüğünü battaniye altından çıkartmıyorlarmı
Cikariyorlar evet yesil bezlerle örtüyorlar, girerken giyiyorsun önlüğü
Evet aynen öyle yapıyosun knk
ameliyat önlüğü giyeceksin sadece ben oldum ameliyat
Tetik parmak ameliyatı olucam ama ne giymem gerekiyor bir bilginiz var mı?
Burnunun ameliyatta niye çıplak olasın :D
sadece burun ameliyatıysa çıkarmazsın
Ameliyat önlügü giydiriyorlar
Kıyafetin çıkarmıyorsin
Hayır giyinik olursun vucudunla alakan yok
Üstünü cikarmiyosun
burun bu
Çıkartman lazım.
amelyat olan bölgenin etrafı kesilir sadece atıyorum karnından ameltyat olacaksan o bölgenin etrafını keserler tabi amelyat kıyafeti giydirirler yeşil bir önlük ama burnun için giydirceklerini sanmıyorum
Oje sorun olurmu
Oje mikrop topluyor diye hemşirelerde yasak ya hani belki bende de yasaktır :( ne bağrıyorsun ki😔
ameliyathanede çalışan biri olarak söyleyeyim, sütyensiz sadece donla onun üstüne giydirilen hasta önlüğüyle iniyosun aşağıda kollar ve baş kısmı çıkarılır göğüsün üst tarafına kadar kapatılıp ameliyata alınırsın kıyafet çıkmak zorunda yoksa ekg elektrodları takılamaz
Peki oje sakıncalımı
Narkozdan uyanınca odaya alıyorlar değil mi?
Mesela ameliyat 20 dklıksa narkozun etkisi 20 dkda bitermi
Tamam teşekkürler
Belki biri aşık olacak nerden biliyorsuun bir defa göreceğimi :P (şaka :) )
Estetik değil benim kii
İç çamaşırın kalır. üzerine de ameliyat önlüğü geçirirler. Ameliyat sırasında ameliyat bölgesi dışında kalan her yeri zaten yeşil örtü ile kapatıyorlar.
Peki sonra? Nasıl giyiniyorum?
Üzerine örtü, önlük vs geçirip gönderiyorlar. Uyanma odasında uyanıyorsun. Odana geldiğinde yakının giydirir üstünü.
Ama ameliyat kıyafetim ameliyat olurken üzerimde mi? O kıyafeti nasıl giydiriyorlar :/
Ameliyattan önce giyiyorsun zaten onu giderken. Ameliyatta çıkartılar onu sen yattıktan sonra. Önce üzerini örterler sonra çıkartırlar. Sonra sen yeşil örtülerin için görünmezsin bile. Bitince yeşil ile örterler üzerini gönderirler odana.
Oh beeee
Şimdi aydınlandım teşekkürler
Rica ederim ne demek. Burun için belki önlüğünü çıkartmazlar ama farketmiyor zaten. Alt bölgenden ameliyat olmayacaksan kimse görmez zaten üstünü, hadi çırılçıplak sorun öyle yat demiyorlar. Önce üzerini örterler sonra alttan çıkartırlar üstündekini.
Sağol gerçekten
Başka sorularımda var aklımı kurcalayan sorabilirmiyim?
Buyur, elimden geldiğince
Tırnaklarım ojeli olursa sorun olur mu?
Beni odaya narkozsan ayıktıktan sonramı alıyorlar?
Ojeyi sorun edebiliyorlar bazen. Genel kurallarda oje, takı, yüzük, lens gibi hiç bir şey olmaması lazım. Kısacası anadan doğma olacaksın. Bir tek iç çamaşırın ve verdikleri önlük olması lazım üstünde. Ameliyattan hemen sonra uyandırma odasına gidersin. Burası ameliyathanenin bir bölümüdür. Orada gerekirse sana sıvı takarlar. Ayıldıktan sonra odana gidersin.
Ama tırnaklarım bakımsız gözükecek hiç sevmem :/ şeffaf yapsam tehlike arz edermi bana
Saçmalıyorsun ama :) ameliyathane de emin ol kimse senin güzelliğin ile ilgilenmiyor. Boşu boşuna hem onları hem kendini uğraştırırsın. sildirirler çünkü. Üstüne bir de küfür yersin hiç gerek yok. Çıkar çıkmaz sürersin. İçeride zaten dünyadan bir habersin. Güzel olsan ne olmasan ne
Sen haklısın :) ama şeffaf olursa anlamazlar tırnağım parlasın diye :/ neyse saçmaladım ben :/ :D
Sanki defileye çıkıyorsun yahu :D yapma boş ver. Emin ol bırak tırnağını senin yüzünü bile hatırlamaz çoğu kişi ^^
Benim yüzümü kaplayan boncuk gözlerimide mi.. Ayıp ederler ama :D (şaka)
Hemşireler yeni başlamış genç erkekler değiller ise boncuk gözlerini de kimse umursamaz :D
Oraya birilerinde bir şeyler bırakmaya mı gidiyorsun sen? :D
Yok yahu şaka yaptım :D olayım ve bir an önce kurtulayım o ortamdan :D
Geçmiş olsun, umarım başarılı bir şekilde geçer^^
10 gün önce bende geniz etinden operasyon geçirdim. İç çamaşır kalıyor üstüne ameliyat şeysi giyiyorsun. Kafada bone. O şekilde. Giyme işini ben kendim yaptım uyaninca. Rahat bir ameliyat korkmaya gerek yok dostum
Ameliyat biter bitmez uyandirdilar sedyeye ben kendim geçtim. 4 saat bişey yemicen sonra taburcu oluyon. Sinek ısırığı gibi:)
Peki sence makyaj sorun olur mu oje?
Oje bişe demez bence ama suratın temiz olsun
komple çıplak olmak saçma olur sanki. adetli olduğunu söylersen, iç çamaşırına izin verirler bence
Teşekkürler
çıplak olursun muhtemelen ama giydirdikleri önlükten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum giydirmiyorlar direk odana alırlar üstün örtülü
Çıplak olsan bile üstün kapalı oluyor zaten. narkozdan sonra uyanıyorsun yatağına kadar sedyede gidiyorsun. kendine geldiğinde giyinebilirsin. Burun ameliyatında da çıplak oalcağını sanmıyorum.
Rahatladım teşekkür ederim
Dostum burun olduğu için çamaşırla durulur ve mavi önlük olur üzerine, gerisi zaten ameliyattan çıktığında üzerinde ki alınır, sonra üstünü giyniyorsun ama burun olduğundan iç bölümle ilgisi olmaz
İç çamaşır ve önlük olur. En azından burun ameliyatı olan arkadaşım öyle olmuş.
Valla ben bacak ameliyatı oldum ama bütün vücudumu soydular. Karı kız vardı. Eğer öyle olucaksa geçmiş olsun. Ben de sadece bacağımı açarlar diye düşündüm. Bir baktım çırıl çıplağım.
Korkunç
Sütyenle kaliyon. Ameliyat esnasında doktorlar memeni elliyor hahahhahahhahhss
@sniper_45 uydurma kendin soyunuyorsun
ameliyat kıfatleri giyiyorsun sadece burun ameliyatı oldugundan soymazlarda üroloji degil sonuçda :D
Herkes hijyen mijyen diyor
Ne ameliyatı olursan ol komple soyarlar. Sadece iç çamaşırı kalır o bölgede ameliyat yoksa. Orası steril bir yer, dışarıdan ne kadar az şey gelirse o kadar iyi.
Aynen soyunduruyolar da ameliyattayken çıplak olmuyosun hasta elbisesi oluyo :D Ameliyattan sonrada kendin giyinebilirsin sıkıntı olmaz.
Burun operasyonu ile tüm vucdunun ne alakası var rahat ol. kısa bir operasyon zaten. ve ordan bir hemşire ile konuşurusun nasıl olucak die abartacak bşy yok yani :)
Teşekkür ederim dalgaya almadığınız için
Bayanım ve endişelenmem gayet normal ama çoğu dalga geçiyor kendi eşleri olsa ayağa kaldıracaklar
Takılma ya boşver boş boş konuşuyolar işte. Sen benim söylediiğim gibi yap. burnunla alakalı ise çamaşırlarını çıkartmazlar.
Teşekkür ederim olgun insan
Rica ederim.
Burundan ameliyat Olcan kilodunla ne işleri var allasen 😊sen rahat rahat ol adetini
Narkozdan sonra giyinirsin demek :) hemsirelere de boyle soyle, biraz keyiflensinler.
çıplaksın amaliyat önlüğünü koyarlar üzerine öyle girersin, bayanlar giydirir seni uyanmadan hiç bişey görmez bilmezsn hatırlamayacan merak etme :D
Makyaj oje yasakmı
Mantıklı düşününce fondöten akarsa burnum mikrop kapar doğru düşünemedim açlıktan :D
Belki bir asistan aşık olacak aa (şaka tabi)
burun ameliyatında soyunman gerekmez?
Hijyen açısından olabilir diyorlar
Ama o önlüğü masaya yatınca çıkarıyormuşsun doğrumub
yrıca narkoz alıcam diyorsunuz soysalar dokunsalar okşalar felanda duymazsınız
Bunu yazmanız çok ayıp
Çok komiksin ya.. Sağlık bu neyin utanması
Sağlık ama yani insan tedirgin oluyor biz bayanların doğasında var
Yoo yeterince olgunlaşmamış kadınlarda var. Doktor ya da o yolda ilerleyen insanlar bunlar bir yerini görse ne olacaklar
Tamam sensin 😒
Bide zeka 0 tabi, hadi geçmiş olsun şimdiden
Evet maalesef ameliat burundan bile olsa çıplak olacaksın :)
Tamam ama uzerinde önlük var yine degilmi
burun amelyatıyla soyunmanın alakası ne bu kadar mı cahilsin sen?
İç çamaşırı kalıyo boxer. Ama kızlarda üst kalıyo mu bilmem 😂😂
Kalmıyor
Ne meraklıymışsınız dalga ya almaya ya :D
İşte ya o erkek asistanlardada siizn düşünce varsa korkmamak elde değil
evet üzerinde ince bir örtü olur
Ameliyat gömleğide çıkıyor?
hayır çıkmıyor ameliyat yapacakalrı yeri açıyorlar memeleri vajinayı filan değil
Burnunla uzerının ne alakası var
Bilmiyorum hijyen açısından diyorlar
Yaw yok sana bı amelıyat kıyafetı verirler oda çıplak olmazsın zaten
gız ne soyunması ya burun ameliyetı bu üroloji mi
Hijyen açısından diyorlar
yav yok burunla soyunmanın ne alakası var en fazla elbise verirler onu giyersin
ben 2 kere burun ameliyatı oldum. sadece üst tarafımı çıkardım
aynen öyle çıplaksın ameliyat elbisesi giyineceksin
çıklak olunmalıdır, steril olunması için
bir tek külotla kalırsın. adetliykende bayağı kokulu bir ameliyat olmuş olur sadece
Pek bir bilgim yok yaniltmak istemem gecmis olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar