Kadınlar Dolapları tıka basa dolu olduğu halde giyebileceim bir şeyim yok diye ağlar,
Neyin kafasını yaşıyorlar :D
link
Neyin kafasını yaşıyorlar :D
link
Tamamen kıyafetle dolu bir dolabı olupta hala kıyafetim yok diyen insanlara çok üzülüyorum.Allah'a şükürler olsun ki bende böyle biri değilim.Yani 3-4 takım kıyafet zaten yetiyor.İhtiyacım olduğumda (zevk,eğlence,vakit geçirme için değil ) ve özel günler için alıyorum yeni giysiler ve bu benim için kafi..Fazladan eşya zaten israftan başka birşey değil Dünyanın bir ucunda bırakın giysiyi yiyecek yemek bulamayan insanlar varken ben burada fazladan yiyemem ya da giyinemem,üzgünüm ama benim içime sinmiyor keşke herkez böyle olabilse.İnanın o parayla ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmekle daha çok huzur buluyorsunuz.
tebrik ederim...
böyle düşünenlerin hala varolduğunu bilmek hoş...
Her hafta sonu yer aciyorum 2 hafta sonra yine giyecek bir sey bulamiyorum hayret bir seyim ya :)
Bizim evde iki tane gardolap var, hatta bir tanesi biraz fazla büyük çünkü bir oda da sadece o var o kadar diyeyim. 2 gardolabın sadece 4/1'i benim geri kalanı eşime ait, 2 tane de ayakkabı dolabımız var 2'side eşime ait, garip ben ilk kez evlenince gördüm bir de nur topu gibi çanta dolabımız oldu onun tamamının da kime ait olduğunu söylemiyorum. Ama ne zaman sorsam dediğin gibi hiç bir şeyi yok.
hahah bu çok iyidi +1 :)))
şımarıklıktan başka birşey değil üstüne giyecek elbise bulamayan sağdan soldan gelen yardımlarla giyinen insanlar varken.
Cevap
8Cevap
Keşke bunu kadınlar diye sınırlamasaydın benim abimin bir oda dolusu eşyası var ama hla giyicek bişeyim yok diye tam 37 tane ayakkabısı var benim bile okadar yok . Banyoda bı suslenmeye giriyo 1,5 saat cıkmıyo aynanın karsına gectimi ohhh yarım saat ayrılmıyo spor salonuydu bakımıyddı onların parasını saymıyorum bile yani ben onun yanında masum kalıyorum nedir benim bu cektıgım ya
Allah korumuş işte hergün eve poşetlerle dönüyo ev taştı
bir kıyafeti ikinci gün giymiyorum ikinci gün başka giyiyorum ilk giydiğim kıyafeti birdaha 1 ay sonra giyiyorum ancak o yüzden daha fazla kıyafet gerekiyor :)
aynenn :D
Hahaha :D
kedide güzel miş :p
Ahaha bencede güzel ama maalesef benim öyle bir kedim yok :D
Aynen Yarın Pazar Ve Benim Toplantım Var..Bu Saat Oldu Kara Kara Düşünüyorum Ne Giysem Diye..Bundan Yarım Saat Öncede Dolabın Önünde 1 Saat Oturmuşluğum Vardır =/
gömlek, kalem etek, varsa blzr ceket :p harika oldun işte tamam.
hahhahahah:D
ayy vallahide yeminlen ben böyleyim:))
dolapta yer yok,her birtyere gitmemde
off benim giyilcek birşeyim yok diyorum:))
dolapta yer yoksa, yenisini alıp koyacak yerde yok demektir :p sen önce bir gardrop al :p
bende böyleyim nedenini bilmiyorum ama bir kıyafeti bir kere giydimmi bidaha giyesm gelmiyo :(
şımarıklıktan o :p
Seni yılın görgüsüzlük abidesi ilan ediyorum dur birde eksi vereyim - 1 al.
seçenek çok olunca kombin yapmak zor.bi de çantasıydı ayakkabısıydı küpesiydı cartıydı curtuydu yarım günümüzü alıyo:)
bi gömlek bir tişört yeter bize şanmslıyız biz heheh :D
bi kot bir tisört tamam işte :p neyin pesindesin ki
bende bulamıyorum ya artık dolabımdan düşüyor eşyalar ama bulamıyrm giyecek bişey yinede:/
:p yardımcı olalım sana bu konu hakkında
valla öyle oluyo, neden nasıll bilinmez dolabı açıp dakikalarca düşünüyorum, ne giyceğime karar vermem hazırlanmamdan uzun sürüyo
O dolabımda hiç bişeyim yok demek olmuyor yine kombin yapamıyorum bunuda gördüler şu kıyafetimide giymiştim daha degişik bişe olmalı iki gün üst üste giyersem tekrara düşerim acaba elif bugun ne giyicek offf offf demek oluyo :D
Kıyafetin mi yok ezik bakışmalarına maruz kalırım :D kalmasamda öyleymşş gibi rahatsız olurum kadın beyni işte farklı calsıyo :D
Aynen ya😟
İspanya, İtalya.. iklim farkına göre lig aralarında haritada yerini bilmediği ülke liglerini nasıl ve neden takip ettiğinizi çözdüğüm gün bu sırrı sizinle paylaşıcam :D
yarın dışarı çıkıcam ayen bu durumdayım.Dolapta yer yok ben de giyecek kıyafet yok :/
:p babana söyle bunları, belki yardımcı olur
yaa sorma.. bir de yeni moda "giyinme odası"
ben bir 15-20 sene sonra "giyinme evi" bekliyorum
Erkeklerin çektiği ne olacak 1 kıyafeti 1 hafta boyunca giyiyoruz :)
cok yarticiyimdir hic ahlanmam vahlanmam hep olanla yetinirim...
cokmu idarecimiyim neyim
senin evlenme çağın gelmiş :p
valla neyin kafasını yaşadıkalrı bellşi degil alışverişe çıkıyoruz kadınlar için 50 tane şecenek varken bizim elimizde çok az bir şecenek var
Benim dolabım niye dolu değil :(
imkan varsa sürekli değiştirsin benim hoşuma gider :p
yabanimisin sen :p
çok kötüü ama ben de boleyim
Hiç olmayanları düşünmek lazım
herşeyi giyiyorlar işte
Heheh aynı ben.
Amaç yeni kıyafet almayı bahane etmek
farklı giyinmeyi seviyorlar
bilmem niye kardaş
ahaha aynen :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?