Sorumluluk alamıyorum ne yapmalıyım?

Ben hiç sorumluluk alamıyorum yaa kucuklukten beri babam sakin bir adam önüme meyve getirir ne bileyim ev islerini annem yapar ben okuduğum için annem çok elime bişey verMedi temizlik felan hep annemde arti il disina hiç çıkmadem lisede şu an universitedeyim ve aile yanındayım yine babam anneme yardım ediyo ev işlerinde hep babam çay getiriyor sofraya babam topluyor o kadar alistirdi ki bilmiuorum yaşım 20 annem benim de biseyle yapmami istiyo :/ ama zatrn babam kalkiyo herseye yarın öbür gün evlenirsem çok zorlanır gibi yemek bilmiyorum temizlik bile çat pat arti benim psikolojik sorunum var ne yapıcam yaa ben küçük de duruyorum hala çocuk gibiyim yaşım 17 gibi duruyo ama 21 e giricem :/bir de çok cekingenim insnlarla iletişimim iyi deGil beceremiyorum ben o şeyleri kimseyle iyi ilişki kuramiyorum çünkü kullaniliyorum hep safi biraz galiba bir de çok alinganim kafaya çok takiyorum herseyi bu psikolojik sorun yüzünden ev işlerine de vakit ayırasm gelmiyo düşünüyorum benim ayrı evim olsa beni çok kullanırlar :/ evlenmek bile stres gibi gözümde bana bir akıl verin küçük de degilim 21 olucam yaa ama fiziken kucugum 1.54 boy var lise gibi okula gidip geliyorum arkadaşlardan uzak kalıyorum kendimi eve atıyorum çünkü insnlar bana iyi gelmiyo anlasamiyorum yani strese biniyorum :/ yarın öbür gün belki atanicam ama ailem çalışda yine Ankara içi olsun diyo yine ailemin yani ailemin yaninda olmasam dışarıya götüm yemiyor Afedersiniz beni kullanırlar yine stres üstüne stres aşırı takintiliyim yani bilmiuorum dediğim gibi belli bir kişilik karakterim yok :/ niye boyleyim ben bee
Güncellemeler
+1 yıl
Okursanız sevinirim başladınız mi kısaliyo zaten :D
Sorumluluk alamıyorum ne yapmalıyım?