Türkiye hariç en havalı sizce hangisi? Bence ;
yunanıstan 🇬🇷
Fransa 🇫🇷
Karadağ 🇲🇪
İsrail 🇮🇱
Bosna 🇧🇦
İngiltere 🇬🇧
İsviçre 🇨🇭
yunanıstan 🇬🇷
Fransa 🇫🇷
Karadağ 🇲🇪
İsrail 🇮🇱
Bosna 🇧🇦
İngiltere 🇬🇧
İsviçre 🇨🇭
Italya fransa almanya vs bu bayraklarin neresi iyi ya da estetik Allah aşkına komik komik cevaplar yazmayin. 3 rengi yanyana koymuslar ne bir desen ne bir motif ya da bir anlam hic bir sey yok. Hani Brezilya dersiniz anlarim ancak avrupa ulkelerinin hic birinde adam akilli bayrağı yok. Bir cok Turk devletinin bayraklari anlamli. Turk devletlerinden sonra dedigim gibi Brezilya diyebilirim.
Hıcbırınde adam akıllı bayrak yok mu ☹️ Isvıcre ne? Gb ne? Fransa bence gayet guzel renk uyumu vs
Bırde karadag guzel arma seklınde
Karadağ tamam ancak 2 ya da 3 rengi yan yana ya da üst üste koyarak bayrak kabul edenleri anlamiyorum. Tamam 3 renk yanyana belki guzel gelebilir ancak bir milletin bayragi olmak icin fazla eksik. Madem oyle tum renkleri yanyana koyalim olsun bitsin. En zengin renklere sahip bayrak der geceriz. Bir anlami ya da hikayesi olmasi lazim. Bak italya italya diyorsunuz ancak milli takimlari bayraklarinda bulunmayan mavi rengi kullaniyorlar surekli. Biz ise surekli kirmizi beyaz. Cunku bu renklerin anlami cok buyuk. Bayraklar anlamli olmadiktan sonra renk kartelasindan farki yoktur benim icin.
en anlamlı türkiye en havalı da kanada bence ayrıca japonyanınkinin anlamını bilen biri açıklasıın
İtalya, Portekiz, Brezilya bayrakları hoşuma gitmiştir hep. Belki de latinliğe kaydığı içindir :D
Italya hos
Cevap
33Cevap
Dünyanın en güzel ve en anlamlı bayrağı Türk bayrağıdır Ay ve Yıldız sanki Allah'ın vatanımıza bir hediyesi gibi öbür ülkeler gibi saçma değil bence bayrağımız çok güzel
Of birseye de mıllıyetcılık katmayın be !
Milliyetçilikle ne alakası var kızım gözün kör mü insanoğlunun ihtiyacı olduğu herşey bizim bayrağımızda var işte
İsrail'i çok mu aradın?
Yoksa arada iteleyeyim mi dedin?
Ona buna siyasi yaklaşma, Filistin diye bir ülke yok diyen, İsrail'in işgalci oluşunu bilmediğimizi saniyor tabi. Filistin'i seviyorum ve bayrağını da seviyorum.
Türkiye. Ay yıldız ne güzel kıpkırmızı şanlı bayrağımız. 🇹🇷
ben Türk bayrağının şeklini rengini daha çok seviyorum.
Amerikan bayrağı hoş. Ama hiçbir bayrak şanlı bayrağımdan daha güzel görünemez.
Hiç birisini sadece TÜRKİYE...
Turkıye dısı dedım neden alakasız gorus atıyorsun anlamadım?
Fransa
Havaallııı
Bosna herzigova
Neden sıyası yaklasıyorsun bence dıgerlerı de guzel
hll olsun
Ben fenerbahçeliyim siyasilik değil renk aşkı bu😊
Bosna herzigova muslumam bir ülkedir bizim kardeşlerimiz sayilir diyer ülkeler hepsi düşmam türkiye :)
Kanada
Avustralya
kesinlikle Arnavutluk
Azerbaycan 🇦🇿
Renk uyumu hos
KKTC bayrağı
😊🇨🇾 kıbrıs cumhurıyetı?
Kıbrıs Türk cumhuriyeti :) güneyin ayrı çünkü
Kktc tanınmıyor cogu ulke tarafından o yuzden dedım :))) yok genel olarak kıbrıs cumhurıyetı orası o yuzden yanı kıbrıs turklerı de kıbrıs cumhurıyetı pasaportu kullanıyor hem turkce hem yunanca yazıyor cunku ustunde :)
ama kastettiğim bayrak o bayrak değil bizim bayrağımız beyaz kırmızı
Kamboçya ve Arnavutluk
Kanada, Rusya, Almanya
KKTC-Azerbaycan felan
O kıbrıs cumhurıyetı yalnız yanı pratıkte kktc diye bir ülkeyi tanıyan yok pasaportuyla da hıcbıryere gıdemıyorsun 😂 Kaldı ki ikiside turkıye bayragına cok yakın yanı bırseye de sıyastı karıstırmayın
Ne diyon la değişik? Güneydeki kıbrıs rumlarını ezmedik mi? Ezdik. Dünya tanımasa kaç yazar biz ezdik geçtik.
Amerika🇺🇸
İtalya iyi
AMERİKA - YUNANİSTAN - SSCB
pkk bayrağı neden yok ya da türkiye
italyammm
Azerbaycan
Bosna ve karadağ
hll olsun
Ispanya & Fransa !!!
Kanada fransa
Bosna bayragi
hll olsun