Bugün onedioda gördüğüm şey üzerine fikirlerinizi merak ettim.
Konu şu evler.. pembe ve mavi tonlarıyla kalplerle dolu evler..
Hayır yani bir bende mi sorun var anlamıyorum allah aşkınabu evlerin hali ne? Neden sadece bayanın istediğine göre döşenmiş mesela orada bir o mu yaşayacak? Şu kalpler koltuklar.. yarın öbürgün eşi maç izlemeye arkadaşlarını çağırsa koca koca adamlar kalpli bardaklardan çay kahve bira içecek aşk yazılı tabaklardan meze yiyecek. Ayıptır.. bilmiyorum belki yuvayı dişi kuş yapar diyenler çıkacak ta bu dişi kuşlar resmen bencil. O evde erkeğe ait hiçbirşey yok resmen. Adam bir koleksiyon yapmak istermi beğendiği biblo fotoğraf vs var mı. Hiç umrunda değil resmen insanların. Siz ne düşünüyorsunuz? Evlilik iki kişi arasında olduğuna göre evin de beraber dekor edilmesi gerekmezmi? Yoksa herşeyi bayanmı seçmeli?
Eşimin süprizi ne zamandır istediğim pembiş bankı yaptırmış 😍😍 ❤️❤️ #bedroom #roomforgirl #girl #ikea #ikeadecor #ikearoom #decor #homesecor #home #homesweethome #sweet #dekorasyon #dekor #vintage #shabbychic #love #makyaj #makeup #goodnight #mutluyumçünkü #pink #pembe #pastel #tarzevler #rüyaevlerİki Erkek Annesi 👶🏻❤️👦🏻 (@emel. batu) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (12 May 2016, 08:12 PDT)
Konu şu evler.. pembe ve mavi tonlarıyla kalplerle dolu evler..
Huzurlu günler canlar☺️☺️ daha çok var sanki yemekte düşünmedim daha ne yapsak ki🙄 tatlış bandanalarım @bandanadunyasi tam yazlık çok tatlı olmuşlar☺️ bu arada mucizeyi yarıladım başından ayrılamıyorum ne güzel bir kitapsın🙏🏻 #mutluyumçünkü #dekorasyonfikirleri #homesweethome #design #homedesign #evim #evimdergisi #evimgüzelevim #güzelev #home #kitap #mutluluk #interior #interiorsTuğçe Ölmez Kaya (@tugce_olmez_kaya) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (9 Haz 2016, 06:04 PDT)
Hayır yani bir bende mi sorun var anlamıyorum allah aşkınabu evlerin hali ne? Neden sadece bayanın istediğine göre döşenmiş mesela orada bir o mu yaşayacak? Şu kalpler koltuklar.. yarın öbürgün eşi maç izlemeye arkadaşlarını çağırsa koca koca adamlar kalpli bardaklardan çay kahve bira içecek aşk yazılı tabaklardan meze yiyecek. Ayıptır.. bilmiyorum belki yuvayı dişi kuş yapar diyenler çıkacak ta bu dişi kuşlar resmen bencil. O evde erkeğe ait hiçbirşey yok resmen. Adam bir koleksiyon yapmak istermi beğendiği biblo fotoğraf vs var mı. Hiç umrunda değil resmen insanların. Siz ne düşünüyorsunuz? Evlilik iki kişi arasında olduğuna göre evin de beraber dekor edilmesi gerekmezmi? Yoksa herşeyi bayanmı seçmeli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer