Babamdan utanıyorum?

Babam bir çöpçü. Ve bundan utanıyorum. Evet çok çalışır bizi çok sever ama bu ona olan utancımı gideremiyor işte!! Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Kendisini hiç düşünmüyor. Hep biz çocuklarını düşünüyor. Böyle olduğu içinde ona kızamıyorum. Bazen odamda ağladığımda yanıma gelip derdimi soruyor. En sonunda itiraf edeceğim senden utanıyorum diyeceğim. Çünkü dayanamıyorum artık. Bazen sokakta arkadaşlarımla gezdiğimde onu gördüğüm an yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum. Bıktım bu durumdan. Onların babaları mühendis mütaitçi ve polis. Benim ki bir çöpçü. Beni anlayabiliyor musnuz? Bıktım bu hayattan. Sırf bu yüzden insanlarla samimi ilişkiler kuramıyorum. Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız ya :( :( :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
:) :) :) Arkadaşlar affınıza sığınarak itiraf ediyorum ki bu soruyu ne kadar duyarlı olup olmadığınızı ölçmek için sordum. Ve bana ne kadar kızan insan olmuşsa onlara çoook teşekkür ederim. Görüşlerinizi çok beğendim. Ben de böyle soruya bu tepkiyi verirdim. ALLAH sizin gibi iyi insanları çoğaltsın. Bende böyle bir sosyal deney yapmak istedim. Sonucunu da tahmin ettiğimden daha güzel gördüm. Ve bu beni çok mutlu etti. Şimdi gönlünüzü ferah tutabilirsiniz. Ben babama aşığım!!!
Babamdan utanıyorum?