Dünya üzerinde nadir görülen birkaç göz renginden bir tanesidir bal rengi göz rengi. Amber rengi ne denir. Nasıl, beğendiniz mi? Benim gözlerim de bal rengi ☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

ela Alır.
gözlerim hem bal rengi oluyor
hem kahve rengi
hemde yeşil
😝😝😝😂😂😂😂😂👍😎😎😎😎😎😎
Ela da hoş.
:DD
İçim eridi be :D
renkli gözlerden çok daha iyiiiiii, ben beğeniyorum. ama yine de her rengin kendine has bir güzelliği var.
Orjinal bir kere. Evet haklısın.
tercihim bu göz renginden yana, ama aşık olacağım kişininki dünyanın en güzel göz rengi gelecektir bana :D
adammm
Kusursuz. Sırf gözlerinin içine bakmak için bile o kızla yatabilirim.
Gözlerinin içine bakman için yatman gerekmiyor. Pilavboy seni.
Cevap
68Cevap
mavi ilgimi çeker diğerlerini ayırt dahi edemem :) mesela link
Ela göz ve açık kahverengiyi karıştıran insanlar onlar. Aynada gözlerine bak eğer yeşil ve yeşil tonları kahverengiyle beraberse gözlerin eladır. Sadece açık kahverengi varsa gözlerin bal rengidir. Işıktan ışığa yeşil gibi görünen göz eladır...
evet doğruda beyaz ışıkta yeşil gibi güneşte bal rengi oluyo
Yeşil halka varsa eladır yeşil renk kahverengi görünmez
şimdi güzelliğin bir kısmı değil bence göz rengi. YAni yüzünün orantıları önemli olan estetik açıdan. Ama otobüste gördüğüm bir bal rengi gözleri olan kumral bir kız var. Bir evlenme teklifi edemedim kıza ya la :)
sen edene kadar kız inmiştir otobüsten :D
O diil de, senin yaptığın resmen saman altından su yürütmek :) güzel olduğunu biliyosun, bunu soramıyosun kendine güvensiz göükmemek için ama gözlerinden yola çıkarak insanların bunu söylemesini istiyosun. Güzelsin cidden, maşallah. Sakın lens mens takıyım da deme, gözlerin de güzel.
taparım ela,kumral.bitti :D genelde herkes kendi tipindekilerden hoşlanır bende bu sıfatta olduğum için çok seviyorum kumral elaları,hele karamelse of of of :D
aynen kızda en sevdiğim işte o :)
buyuk ihtimalle hatta eminim gozlerin ela. ela renk genelde giydigin kiyafetin rengine gorede degisir mesela annemin gozleri ela yesil giyer yesile diner sari giyer dedigin bal rengi olur 😂
çok renkliya normal bakınca yüzeysel açık kahve ama içine bakınca çizgi şeklinde yeşil çizginin alt tarafıda yeşil beyaz ışıkta yeşil gibi duruyor çünkü ama güneşte ne sarı ne yeşil gibi karışlık ren :D
:D haha teşkkeür ederim :D
Benim gözüm bal rengi. Işıkta yeşile benzemiyor daha çok açık kahve oluyor. Işıkta yeşil olan ela göz
Ela gözler öyle oluyor tatlım benim de ela, kıyafetimin rengine ya da ortamın ışığına göre renk değiştiriyor bal rengide oluyor yeşilde
Benim ki kehribar ile yeşil arasi bir renkte. Çevresi kehribar, iç kismi yeşil. Bal rengi de güzel gözüküyor. Ender göz renkleri arasinda.
O da güzelmiş 😄
Bu isin göz rengiyle ilgisi yok he ama ilgi çekmeye çalışıyorsun buyuk ihtimal o yüzden seni kırmayalım güzeldir bal rengi biz hepimiz severiz balı
yoo neden ilgi çekmeye çalışıyım çok yakın bir arkadaşm dedide bal rengi gözleri olan kızlara hastayım diye diğer erkeklerde böyle mi diye merak ettim :)
bal rengi canım ;)
Hiç gözleri bal rengi olan bir kızla tanışmadığım için nötr diyeyim .
Arkadaslık isteklerine ve mesajlara bakmıyormuşsun...pki bacım o göğüs dekolteli fotoğrafların amacı nedir?foto hiç koyma daha iyi.eğer arkadaslık ve mesaj istemiyorsan.
sana mı sorcam fotosu olmayanları eklemiyorum zaten bunuda sana sorcak değilm kıskançlar azalmadı sayfadan :)
Gözlerim bal rengi ve tenim buğday rengi;her renk de yakışıyor.
*Gecen bol olsun.*
Tuğba Büyüküstün de daha güzel duruyorlar sanki. Hayranı değilim ama onda daha bir hoş *-*
Esmer ya ondan :) Çok güzel be
Kesinlikle.++
Sevdiğimin göz rengi yani bana sorarsan en güzel göz rengi
ya abi yeni terimler çıkartmayın yok bal rengi yok reçel rengi bildigin kahverengi işde :D
Değil bildiğin sarı etrafı yeşil sarı kısımlar bal rengi gibi
öyle b i göz rengi mi var mış :D
cem yılmaz ne diyo du , heh ; G . T ünüz den element uydurmayın :D
benim göz rengim :)
senin gözün bal sa benim ki de mi bal yane :>)
:D hem 1 sene önce sorulmuş soruya geliyorsun , hemde 1 sene önce yapılmış bir yoruma yazıp yetmiyor muş gibi birde hakaret ediyorsun. sen nasıl bir gerizekalısın ya :D @moroi
ya sabır :>)
Bazıları kıble yapıyor sen ne diyorsun,En sevdiğim renk :D
dikkatleri uzerine cekmek icin sormussun soruyu belli ki .nitekim,basarili da olmussun.bravo sana.baska ne denilebilir ki ?ayrica hic kimsenin seni kiskandigi falan yok ... (bunu yazacagindan emin oldugum icin yazdim). . .
he yav he :D
puhahahhahahahaha .
evet gerçekten çok tatlılar çok beğeniyorum sevgilimin gözleri ya bal ya da kahverengi olmasını isterdim
bal rengi ile ela aynı gibi aslında bal renginde yeşillik yok elada az da olsa yeşilin bir tonu var :)
çok istiyorum yok mu böyle kız :(
Bal gibi tatlı ve şeker bir kız derim hele bide güzelse lokum ve bal karışımı olur tatlılıktan başını döndürür insanın.:)
bildiğimiz kahverengi işte gözün ne diye bal diyorsun ne akdar zorlarsan zorla kahverengiye benziyor
Değil işte bildiğin sarı etrafı da yesil
evet mikroskopla bakınca ufacık bir yeşillik var haklısın
tek faktör bu olmasada ewet etkileyici bence...ama kişisel bir konu bu yinede
Duruma göre sadece bal rengi olması yetmez bal gibi tatlı olması da gerekiyor:)
:)
Nickte siyah göz diyo soruda ela göz soruyor.
Buraya sadece soru sormaya geliyorsan ne diye kendini teşhir ediyorsun?
Çelişkiler çelişkiler...
blackeyed bir grubun adı şekerim cahilsen öğren black eyed peas diye araştır ;) soruda bal rengi göz okumaktan acizsin :D ayrıcada istediğimi sormakta özgürümm :)
black eyed peas grubun adı, senin nick sadece blaackeyed. Zekada bir problem mi var?
Neyse.
Cahil ile etmiyorum sohbet, her sözü bir baş incitir.
blackeyedpeas sığmadı ondan man kafa :D
Gözlerim bal rengi ve tenim buğday rengi;her renk de yakışıyor.
*Gecen bol olsun.*
gerçekten güzeller. gözleri bal olan kızların kendileri de bal olur. maşallah.
Maşallah, inşallah kızım da benim gibi olur amin...😆
kızın mı?
senin gözlerin bal rengi değil mi?
Gelecekteki kızım.
anladım.
kız sen çarşaf da giysen burkada giysen süpersin tanrı kadını yarattı
sağol :)
rica ederim gerçekler her daim ilgi alanımdır
Sevdiğim adamin gozleri... Ozellikle de güneşte cok daha guzel oluyor.
bence çok güzel sıcak bir ton, maviden bazen daha hoş duruyor.
Genel olarak kızları beğenirim ama gözü bal rengi olanlar çok itici.
gözlerini gördükten sonra en sevdiğim göz rengi oldu :D
:) teşekkür ederim
gercekler ya :)
beğenmemek için sebebim yok, diğerlerinden de farklı görmüyorum ama, sanırım seninki bal rengi di mi?
evet
yani yeşilin mavinin bazı tonları daha güzel diğerlerşnden bence, ama bazı gözler ışıl ışıl parlıyo ya onlar çok güzel işte
evett
evet :D
hiçbir göz rengi koyumsu mavinin yerini tutamaz farklıdır özeldir ve daha çekicidir.
Ben siyah/koyu kahve harici goz rengi pek sevmiyorum.
Ne kadar koyu, o kadar guzel.
Sana carpildim var ya tanissam vazgecilmezim olursun o derece :D oyyy bakısa bak <3
sağol çok mersi :)
Erkekte olunca aklıma Edward geliyor :D :D
Hahah ;)
Ela daha guzel. d
En iyisi mavi aga cok guzel
Hmm.
Baldan asili ne :)
Siyah sıradan ve baskın.
Güzel, ama en nadir görünen göz rengi gri.
Görülerden dedim zaten. Hakkatten, gri nasıl oluyor, ne güzeldir.
Pek güzel değil bence i.radikal.com.tr/.../201508101430_3.jpg
img-s1.onedio.com/.../...b6039532abe6fb7c183b.webp
Robot gözü gibi.🙃
Benimkilerinin yanında hiç 😄
Senin gözlerin ne renk? :)
Vay canına 😂
Evet en sevdiğim iki renk arasında
gözler yakıyor valla çok hoş :)
teşekkür ederim canım bide şu kıskançlar olmasa.. bu arada resmdeki sen isen senin gözlerde güzel :)
evet benim teşekkürkr ederm :) aynı durumdayız bende hergn kızlardan laf işitiyorum :D
ne olacak bu kıskanç kızların hali bir kendileriyle barışık olamadılar :D
Elaya daha yakın bir renk
Ben çok beğeniyorum, güzel.
Bal rengi gözler bir farklıdır zaten :)
Harikalar 😍😍😍😍😍😍
Bence de öyleler 😍😘
Cok guzel cok begeniyorum
tabıkı sevilmez mi benımkıde ela yeşil karısık
:)
teşekkür ederim
Resim seninse yakışmış sormanın alemi yok
sağol
gölzeri bok rengi olan bir kızla tanışmıştım .. bal rengini andırıyor yanlız bok rengi
kokusu mu tadı mı anlayamadım :)))))
Aynen bende merak ettim bendede var
mavi olanlar dışındakiler itici geliyor...
nasıl bir şeymiş o dediğin?
benim göz rengim gibi işte
normal ela ve kahverengi çeker daha çok.
pekala :)
Kehribar rengi değil miydi bu?
Kehribar da deniyor 😆
Esmerlere daha çok yakisiyor
Ben saç ve göz rengim aynı, çok güzel göründüğünü söylüyorlar. Ama esmerlerde de bir ayrı güzel görünüyor, kedi gibi.
Sarimtirak iste hafif
bal gibi kız neden beğenmesinler ki :D
dmii :)
elf gözlerini yirim onların :(((8
elf ? :)
evet ama saçlarıda bal rengi olursa daha hoş olur
Bunlar ela bal rengi değil
Ela renginde yeşil ve kahverengi bulunur. Bu bal rengi. Yanlış biliyorsun.
1 ve 3. resim hariç hepsinde yeşil ve kahverengi var göz renklerini gayet iyi bilirim. Renk körleri yeşili göremiyordu sanırım?
Sanmıyorum hepsi kehribar rengi bunların. Ela daha bir değişik.
Tuba Büyüküstün ela gözleriyle meşhurdur zaten ki ikimizin göz rengi de aynı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar