Yok mu şöyle komik askerlik sünnet dügün vb. anılarınız?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Askerde camasir makinesi ile kurutma makinesinin yerini topluca degistirirken kafan 2sinin arasina sıkışmiştı ciglik atmiştim 😂
Sunnettede pansumandan eve gelirken elimle pijamanin onunu kaldiriyordum yol üstü siniftan 3 kız arkadasima denk geldim.
Dügunde oynamak huyum degildir ama halamin emre adindaki ogluna dansi hiç yakiştiramam. O dans ederken ben yerlere yatarim. bir gun o dans ederken sandalyeden düştum. Kameramanda beni kasete almiş. Dustugum sahnenin her ani kayitli. Ailecek izleeigimizde hep guleriz. 😂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
benım bı asker anım var komik değil anLatsam ağLarsın :D
19 Yorumla- +1 yıl
Şimdi askere yeni gitmişim kahraman maraş nurhan ilçe karakol komutanlığı Şafak 380 ya da o civarlarda en alt devreyiz. Ve bulasık yıkıyoruz Boyle gene akşam yemeği yendi ve 15 tane cılgın asker bulasık yıkamaya basladık Cuma gunleride genel mıntıka var bizler haldır haldır calısıyoruz.. mahvolmusuz ve o donemde gece nobetleri bizde 11 - 01 / 01 - 03 / 03- 05 / 05 - 07 nobetleri bizde bilirsiniz Askeriyede Cep telefonu kullanmak kesinlikle yasak
her neyse o gece basımızda Nobetci Subay 19 yasında bir sağlık astsubayı bizim 88/4 tertipler arkadaşım Dede diye gecer Tezkereciler hayat onlara guzel vs kaçaktan cep telefonu kullanıyolar hiç unutmam hava yağıslı saat 21 komutan içtimaya topladı bu dedelerden biri telefonla konusurken yakalanmıs komutan içtimada bir daha yakalarsam Bölük komutanına soylerim tutanak tutarım vs vs.. anlaşıldımı? emredersin komutanım dedik ve herkez işine dondu biz tabi mıntıkaya devam temizlik yapıyoruz hiç unutmam saat 11 oldu işimiz bitti nobete gitmesi ( devamı v) - +1 yıl
saat 11 oldu işimiz bitti nobete gitmesi gerekenler Nobete gitti bende 05-07 nobetine gidicem hemen elimi ayagımı yukayıp uyumak istiyorum cunki 4 5 saat uyusam kar sayıyorum tam beyaz içlikleri giydim yataga girdim acı bir ses Komando bolugu içtima haydaaa olucak işmi.. bizim o nobetci subay gidip boluk komutanına soylemiş
komutan postasıda bizi içtimaya cağiriyor 2 tane içtima alanı var bir yemek içtima 2 eğitim içtima biz askerler gectik yemek içtima alanına posta geldi dedi ki Eğitim içtima alanı gece saat 11 30 suları geldi komutan ustumuze yagmur yagıyor yaklasık 15 20 dk konustu konustu En son su acı Ses - İstikamet geriniz .. herkez geri dondu -Dağilin marş marş.. basladı kosmaya ve o acı ses Yat... yattık yere sürün babam sürün 2 saat boyunda gece 1,30 2 ye kadar sağa yuvarlan sola yuvarlan her yerimiz camur oldu mahvolduk ama - +1 yıl
her neyse 2 ye kadar surunduk sonra uyuduk ben 4,30 da kalkıp nobete gittim normalde cumartesi gunleri koğuş kalk 7 oluyor komutan 6 da uyandırmıs spor alamına geçti bizim askerler eğitim Askerliğini yapan bilir Tufekli Tufeksiz hareketler tek cepheye normalde 4 tekrar ama o gune ozel 16 tekrar :D mahvoldu cocuklar bende seviniyorum nobet kulesinde biz yırttık hesabı saat 7 oldu mu bizim nobet bitti normalde 5 7 nobetinden gelenler ayrılmıs kahvaltıya gider ama komutan gondermedi bizi o spora kattı canımızı cıkardı sonra birde Tam teçhizat 3 km kosuya gittik mi. ciğerlerim ağzıma geLdi mahvolduk
yani kısacası 1 usta sker yuzunden 70 kişinin anası ağLadı :D bole anlatırken pek acılı gelmio ama o yaşandıgı anda ne kotuydu ya vay bee :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar bikeresinde yurtda yasiyordum ogrenci yurdunda orda tanistigim birbirinden enerjidolu canarkadaslarla tanistim bikere aniden odalarina gittim bask bir arkadasin kinagecesi vardi oraya gitmeyi oenerdim yarim saat sonra hazirdik trenle macerali yolumuz basladi sonra dugunsahibi bizi trenistasyonundan aldi.. 've sonra basladi eglence danspistinden inmedik okadar eglendik ki hep tebessumle hatirlarim..
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BryanHawk çok eğlenmiśtik o gün sanki bizim kinagecemizdi
Cevap sahibi+1 yıl@BryanHawk haha
Cevap sahibi+1 yılAsil olay aslinda ozguvenle terk ettikden sonra oldu cunku bir bizi bekleyen trenimiz vardi fazla duramazdik :) tren istasyonundaydik sonra bekledik bekledik megersem yanlis bakmisiz c. tesi gunleri kalkmiyormus tren kaldik oyle aklimizdanda turlu turlu fikirler acaba camidemi konaklasak cunku tekrar bdugunsahibini aramak olmazdi dugunde bir ozguvenp atlamasi yasamistik camera sif bizi cekti
Cevap sahibi+1 yılSonuc tekrar aradim ben gelinin esi geldi bizi aldi dugunsahibleriyle beraber donduk evimize yurdumuza gulpembe ogrencievimize
Cevap sahibi+1 yıl@BryanHawk bir sartla sende anlat yaz bir anini istersen tanistim✌
Cevap sahibi+1 yılIstersen tabiii olucakti o k. Bakma
+1 yılkendi capimda bir sünnetlik hikayem var sayilir. kuzenimin sünnetlik elbisesini ben giyecegim diye tutturdum. cocugun sunnet dugunune bir gun kala evin icinde sünnetliklerimle dolasmistim. cocukluk iste basa bela :) ama varya nasil begenmistim o kostumu, bir pozlar vermisim resmen sünnet cocuklarina tas cikartir :D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
50Cevap
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. olmaz mı..
G. antepli arkadaşın biri izine gidip geldi nizamiyede çantasında esrar yakalattı..
Komutan sorar..
-oğlum bune esrarın ne işi var çantanda?
asker :
-komutanım valla ben gomadım arkadaşlarım yolluk goymuşlar..
komutan:
-ulan esrarın yolluğu mu olur? der ve tutanağı tutar :D
biride gece komutanlık saatinde arazide komutan ders anlatırken çöple yeri karıştırıyor du..
recep napıyon oğlum..
pusulayla nasıl yön bulunur anlat bakayım dedi..
Recep : bilmim komutanım ben karıncaları sayıyordum..
takım yıkıldı gülmekten :D14 YorumlaVar tabiki askerde operasyona cikmistik ve pusuya yatmistik komutan iki asker olarak bizi birakmisti operasyon esrar operasyonu ormanlik alanda esrarlarin yaninda agistos ayinda bizi birakip gidince bizde agostosun ve esrar kokusunun. yuzunden sarhos olup oldugumuz yerde uykusuzlukdan 5 saat uyumustuk 😂😂😂 sonra. kalkip bizim arkadas silahin her yerini esrar yapragi ile doldurmustu hic unutmam komutan bizi geldiqinde gorunce esrarlari aracin arkasina. Koymustu bizide icine atmisti eve de bir kutu. kiraz almisti biz iyice milyon olmustuk arkada bas bas bagirioduk sarkilar soliyoruzz arabaya vuruoruz 5 kilo kiraz yemisiz karakola gidene kadar adam sok oldu butun belediye calisanlarina karakol. rezil. olmistu bizim yuzumuzden 😂😂 komutan sonunda bizi banyoya atti soguk suyun altinda tuttu yarim saat 😂😂 anca. geldik. kendimize allahdan yaptimiz. Yer cok. iyiydi fethiye gibi bir yerde yaptik. yoksa sag cikmazdik herhalde 😂😂 dusun silahlar bile. calismazdi hahaha 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirgün saat sabah 3 civarı devriyedeyim. Baskın vermek için nöbet kulelerini yürüyerek teftiş. yanımda çavuş var. bir kulübeye yaklaştım baktım asker nöbette sigara içiyor. yavaş yavaş yaklaştım ve diyalıg şu.
BEN- Lannn sigaramı içiyorsun sen?
Asker sigarayı hızlıca yere atar ve o unutamadığım cümleyi söyler
---İÇİME ÇEKMİYORUM KOMUTANIM.
normalde onu kulübede biraz terletip sonra deftere vukuatını yazarak ceza almasını sağlamam gerekiyordu ama bu cevap üzerine yapamadım lan. Yine olsa yine yapamam.
(bu arada kız arkadaşlarımız bilmeyebilir nöbette uyumak-oturmak- birşeyler yiyip içmek yasaktır.)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloturmakta yasaktır. kışla emniyetini sağlayan nöbetlerde. sürekli gözetlemek, sorumluluk sahasını izlemek gerekir.
Şimdi yıllar yıllar önce tüm sülale bizde toplanmıştı, neyse işte küçüğüm o zaman tam anlamıyorum sadece kestirsek mi artık zamanı geldi vb gibi kelimeler duydum. Neyse günler ilerledi falan ben dışarıda akşam ebesi oynuyorum arkadaşlarla annem seslendi 'Gelir misin 1 dk' diye (gitmez olaydım) sonra markete gidicez tamam mı dedi bende tamam dedim hastanenin önünde durduk artık çok geçti, benim hayalimde marketten cips almak vardı ama doktorun iğnesini aldım..
00 Yorumlabizim burada cengiz diye bir fırlama var ufaklık :D cengiz yeni sünnet olmuş biraz dalga geçeyim dedim :D 4 5 yaşında anca :D cengiz senin pipini fazla kesmişler abicim baksana hiç bişi kalmamış dedim :D abi dedi bana anneme sordum benimkini budamışlar yarın büyüyünce babamınkinden daha büyük olacakmış dedi dedi :D ulan 4 5 yaşındaki çocuktan bu lafı duyan ben g*t oldum resmen :D
00 YorumlaSünnet düğünü yaptırmadım hatta babamlar istedi ben özellikle istemedim :) Baktım işler kontrolüm dışında yapacaklar o salak kıyafeti giyersem herkesin önünde birer birer yırtmaya başlarım dedim 6 yaşındaydım cesaret edemediler :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılbenim var annem beni hastaneye götrüdüğü zaman sünnet olmam için doktorla hemşire malzemeyi görünce anneme bunu evlendirmeyemi getirdin sen buraya demişti :)
00 Yorumla Arkadaşın gözünün ortasına dipçikle vurmak, adamı kör edecektim resmen. Benim gibi bir sakar şakir askerliği bitirdi.
06 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak şöyle bişi omzuna yaslamak için geri tepmesinde zarar vermesin diye. G3
https://i.hizliresim.com/YbrpgA.jpg
+1 yılÇok güzel askerlik anılarım var , ama çok uzun sürer cok kısa bır tane anlatıyım..
Askerde renk renk ojeler alırdım gecelerı kalkar milletin tırnaklarını boyardım bu yüzden bana hayta derler. #Dasdfghjkl00 YorumlaSünnetciyle sohbet ede ede kestik. Hemsireyi gönderdi, ben yardım ettim. Baya keyifli bir operasyondu 😂
00 Yorumla- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBizde bir kadin yuzbasi vardi habercisi surekli arkasinda dolaşa dolaşa ayni onun gibi kivirmaya baslamisti ona cok gulmustum
00 Yorumla Sünnetim de o zamanlar aşık olduğum kızın karşısında kestiler :(
NOT: hastalığım yüzünden 9 yaşında hasta oldum00 YorumlaÇook :) askerde istemediğin kadar. komutan olmak çok insan ve çok anı demek.
02 Yorumla
+1 yılprize parmağı sokma uyarısın prizin üstüne yapıştırıldığı, çatıdan ayağım kayıp dusmeyecegim diye sözleşme imzalandığı bir askerlik yapılıyor
Askerliğin kendisi komikle başlıyor01 Yorumla
+1 yılAskerde kız arkadaşım asker arkadaşımla aldattı beni durduk yere aklıma getirdin 😔
02 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçekten ama çok şükür ki evlenmeden oldu diyorum şimdi
Ama Allahin dan bulsunlar mutluluk yüzü görmesinler
+1 yılSünnet Olurken Kasap Aklınca Beni Konuşturup Olayı Bir Anda Bitirmeyi Planlıyordu Bana Dedi Bunu İleride Nerede Kullanacaksın Bende Dedim Yakınlarında..
08 Yorumla- +1 yıl
@BgmBğr Denizde Deniz Anası Külodumun İçine Girmişti Sahildekiler Köpekbalığı İle Kavga Ediyorum Sanmışlardı..
- +1 yıl
@BgmBğr Tatil Anılarından.
- +1 yıl
@BgmBğr Deniz Anası İle Askerliğin Ne Alakası Var. Askerlik Anılarımı Bir Fotoğrafla İzah Edebilirim İstersen.
- +1 yıl
+1 yılüsteğmen çeneme yumruk atmıştı, kafamdaki miğfer darbenin etkisiyle kafamdan düşüp yan yatmıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetim tam bir rezillikti yaw odada 20 e yakın kişi hepsi akraba kadın erkek herkez orda beni almışlar ortaya kesiyorlar anasını satayım 3 yıl kendime. gelemedim kimsenin yüzüne bakamıyordum yav
01 Yorumla
+1 yıl3 4 yaşlarında sünnet olduğumu hatırlıyorum. 'halaaaa kesiyolar pipimi halaaa' diye bağırıyodum halama. o da 'kessin kessin ohh' diye gülüyodu. O gün bu gündür halamı sevmiyorum -,-
00 Yorumla
+1 yılMaalesef yok ve sanırım hiç bir zaaman olmayacak :D
11 Yorumladeryalarda balıklar kızlar beni sayıklar bu pirincin taşını sünnet olmak ayıklar
başıma kondu bir fes aniden oldum prens teslimin sünnetçi amca istediğin kadar kes.00 YorumlaSünnetten sonra komşunun kızı pipimi görmüştü namusum orada kirlendi işte 😊
00 Yorumla
+1 yılKardeşimin sünnetinde süs ışıklarından elektrik çarptı beni. O etkiyle bir kadının üstüne yürüyordum o da elindeki poşetle kafama vuruyordu. Böyle saçma birşey 😄
00 Yorumla
+1 yıl6 yaşında sünnetçi eve gelince kaçdım korkudan amcamlar yakaladıydı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskere gitmiyorum, sünneti de genel anestezi ile olmuştum hatırlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsya normalde ben düğünlerde oynamayı bilmiyom ama ısrar ettiği düğün sahibi kalktım oynuyodum bizim masaya baktığımda bizimkiler bana gülüyodu
00 YorumlaSünnet olurken karı eteği giydirmişlerdi aklıma geldikce utaniyorum 😂
00 Yorumlakesilen deriyi köpek yedi.
00 Yorumla
+1 yılçok var ama yazarak ben keyif almam
04 Yorumla- +1 yıl
maalesef bilgisayardan olmuyor başka zaman karşim
- +1 yıl
ama şunu diyeyim hala aklımdadır utanırım da doğum günüm ve doğum pastamla alakalı :D bana doğum pastası yapmış annem muzlu filan ben taşıcam siye direttim 9 yaşındayım ve sallama dediler kayar düzer ben salladım ve düştü sonra yerden sıyırdık öyle yedik hala düştüğünde o derin sessizliği hatırladıkça gülerek salaklığıma utanırım :D
+1 yılBenim sünnetime sınıf arkadaşım gelmişti kızdı. :D
10 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. var anlatıyorum toplanın :D
16 Yorumla- +1 yıl
eğitimdeyiz :D 2.5 saattir koşuyoz 40 derece sıcak var ankarada yanıyoz ama resmen neyse 15 dk istirat verdi komutan koştuk kola dolabına para atan kolayı alıyor gidiyor sonra vandan gelen bir devre cıktı dediki komutanım bu dolaptaki askerlerin nöbeti kaç saatte bir değişiyor tabi biz yerlerde :D
askerlik anılarım çoktur..
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLan ne sünnet anım olcak keserken bayılmışım :D
00 Yorumla
+1 yılsünnette kacmistm 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılPipi kesiminin komiği mi olur gitti bir yarımız
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Askerlik meslegimiz oldu be artık
01 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılHatırladığım tek şey acı.
00 Yorumla Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Maalesef yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsünnetçi deme bana onu bir yakalarsam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok haci ya sen anlat
00 Yorumla
+1 yılyok knaka
00 Yorumla
+1 yılYok :/ :d
10 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklima gelmedi
00 Yorumla Olmazmii :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokk
00 Yorumla
+1 yılYok. 😂
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 Yorumla- Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok.
00 Yorumla yokturrrr :)
00 Yorumlavar da yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBar var olmaz mi
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım