Bence kesinlikle yağmurlu, hele bir de hazırlıksız yakalanırsam yok böyle bir güzellik, yok saçım bozulur yok makyajım bozulur falan öyle bir derdim yok, kafama takmam 🙈 Sizce hangisi?
İkisininde yeri şimdi ayrıdır Allah var :D Yağmurlu günde o kapalı havayı çok severim , kapalı hava olsun canımı yesin o derece :D Birde sevdiğin insanla kapşonları geçirip gezmeyi o yağmurda kafana su damlası deymesede kapşonun ıslanması yeter durumu var :D :D güneş havanında yeri ayrı tabi d vitamini alıyoruz sonuçta yakıyoruz vücudumuzu esmerleşelim diye ama işte beyaz olunca insan anca kızaryo benim gibi :D :D
Valla güneş sevmem, zaten esmerim daha nereye esmerleşcem 😄😄 Ama yağmur diyince akan sular durur bende 😄😄 Valla yağsın istediği kadar ne şemsiye ne kapşon ararım, sadece o anın tadını çıkarırım o kadar 😊
hasta olcan üşütcen kzıım yaaa geçir kapşonunu aaaa :D :D :D doğru esmer bir insan güneşi sevmez :D Benim gibi beyaz bir insan ise güneşte parlamayı sever :D Burda yazar kendini övmüyor sadece mübalağa sanatı yapıyor :D :D
denizdeyken yağmuru herkes ister dicem şimdi genelleme yapma dicek yaaa :D ben isterim en azından gerçekten çok güzel oluyo vallaha billaha huzurrrr yaaa o yağmur sesiyle denizde sırtı üstü yatmış yağmur damlarına gözünü açmış içine girmesini seyrediyosun wuhaaaaaa :D :D
biz öyle şeyleri videolarda görüyoz ırmak başımıza gelmedi bilemiycimmmm :D başlarına gelenler artık ne musibet işledilerseeeee başlarına daş yerine dolu yağmuşşşş :D :D :D :D :D
Ohaaa kız ne kadar ince düşünmüş yaaa :D :D nasılda kendine yormuş yaaa :D :D vay anamm vayyy bende sevinyodum beni düşünyo bakk sevap kazancan bir hayra gircen diyeee :D sinsi planın altında kendisi başrolde oynuyomuş len :D :D
ahahahahaha :D :D :D o değilde şaka maka yağmurlu günleri özledim ya... daha 1 hafta öncesine kadar her gün yağmur yağardı artık şikayet etmeye başlamıştım şimdide her gün bunaltıcı hararetli havadan bıktım :D insanoğlu sütün en çiğ yerinden içmiş hakkaten :D çiğ süt içilirmi beee :D
En İyi Cevaplar