Kişilik & Karakter Yağmurlu havalar mı güneşli havalar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu havalar mı güneşli havalar mı? Güncellemeler+1 yıl Bana göre yağmur 🌧 Yağmurlu havalar mı güneşli havalar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yağmur, kar, soğuk varsa daha iyi hissettiriyor 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nedense yağmurlu havaları daha çok seviyorum ama bir sebebi yok. 1 0 Yorumla
Relaksss Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Her havanın güzelliği ayrıdır her ikisinide çok severim yağmurlu havada yürümeyi sırılsıklam iç camaşırıma kadar ıslansam bütün elektiriği mi stresimi alsa tertemiz hissetsem ne güzel olur 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güneşli havaları severim 🌞 yağmurlu havalarda içeri hapsolmak zorunda kalıyoruz 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Yağmurlu toprak kokusu iyidir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yağmurlu havalarda daha bi enerjik oluyorum Yorumla Canselllqx +1 yıl İveeet kahveni alacaksın geçeceksin balkona mis birde kitap varsa tamamız Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha hepsi var ama balkon yokkk 😄 Yorumla Canselllqx +1 yıl Pencerede olur ben öyle yapıyorum 🥹 Yorumla
Bayyalt Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle kasvetli gri ve yağmurlu çok severim çünkü 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güneşli havalar.~☆ 0 0 Yorumla
elif6273 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Yağmuru işlemeyi severim 1 2 Yorumla elif6273 +1 yıl İzlemeyi severim Yorumla Soran +1 yıl Bendeeee Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Güneşli havalar 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ikisinin de tadi baska yav 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yağmurun altında sevişmek çok güzel oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne tür bi sapıksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç denedin mi ki Yorumla Soran +1 yıl Defol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızma ya barışalım gel Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yagmurlu 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güneşli 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güneşli havalar 🌞 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Güneşli havalar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yağmur, kar, soğuk varsa daha iyi hissettiriyor
Nedense yağmurlu havaları daha çok seviyorum ama bir sebebi yok.
Her havanın güzelliği ayrıdır her ikisinide çok severim yağmurlu havada yürümeyi sırılsıklam iç camaşırıma kadar ıslansam bütün elektiriği mi stresimi alsa tertemiz hissetsem ne güzel olur
Güneşli havaları severim 🌞 yağmurlu havalarda içeri hapsolmak zorunda kalıyoruz
Yağmurlu toprak kokusu iyidir
Yağmurlu havalarda daha bi enerjik oluyorum
İveeet kahveni alacaksın geçeceksin balkona mis birde kitap varsa tamamız
Ahahaha hepsi var ama balkon yokkk 😄
Pencerede olur ben öyle yapıyorum 🥹
Kesinlikle kasvetli gri ve yağmurlu çok severim çünkü
Güneşli havalar.~☆
Yağmuru işlemeyi severim
İzlemeyi severim
Bendeeee
Yağmurlu havalar