çok zor. hepimiz toplumda bize yuklenen belirli rollere göre davranmak zorunda kalıyoruz. das experiment filmi ve stanford deneyi buna örnektir. eger gercekten kendini bulmak istiyorsan toplumdan biraz uzaklaşmalı ve yalnız kalmalısın. basit seyler yapıp zihnini serbest bırakmalısın. dogada yuruyus gibi her turlu sey olur. kim oldugunu kendine sormak kendini zorlamak yerine nelerden hoşlandıgını bul düşünerek. ve gelecekte neler yapmak istediğini. gerisi zaten gelir. kendini o kişiliklerin arasından bulup çıkarırsın ve tamamlamaya baslarsın boşluklarını zamanla. o zaman nerede olursan ol kimse seni etkileyemez çünkü sen kim oldugunu bilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi ben de 4-6 aydır dusunuyorum psikiyatrim öyle değil dedi lakin ben öyle olduğunu düşünmeye devam edicem. içimdeki şahıs yönetiyor resmen. İki-üç kişi var diye dusunuyorum çünkü bazen diyorum ki kalksam mi, kalkma ya otur, kalksan ne olacak mal misin felan gidiyor baya baya
129 Yorumla
Soran+1 yılAynıları ya
Cevap sahibi+1 yılBazen diyorum ki sen kimsin ya yeni misin felan kendi kendine gülüp konuşmalar sürüyor baya
Soran+1 yılİçimden konuşma oluyor bende tuhaf ya baya
Cevap sahibi+1 yılOrtamda kendi kendime konusmazsam ağzının içinde konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılAgzimin 🙈
Soran+1 yıl😀 konuşmayınca patlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet bazen elimi ağzıma tutup konuşuyorum geçen kendi kendime gülerken bir kız gördü çok utandım 😂
Soran+1 yılHaha bende bazen rezil oluyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılAma egleneli ya 😂😂
Soran+1 yılBazen 😂
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır var sende
Soran+1 yılAslında epeydir vardı yeni farketmeye başladım. Çünkü yoruluyorum artık
Cevap sahibi+1 yılBirkaç düşünce birden fazladan düşünüyoruz çünkü baş ağrısı çok oluyor bende o yüzden
Soran+1 yılBende baş ağrısı pek yok çok şükür. Ben sürekli yazıyorum sende dene yazmayı
Cevap sahibi+1 yılAnnemler okuyo 😐
Soran+1 yılOoo işin zor. Telefona yaz. Benimde bir defterim vardı bir gün bir geldim eve hepsini okumuşlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi önemsemiyor bizim evde 😄 telefondan da okuyorlar iki dk telefonu bırakmaya gelmiyor bugün farkettim hatta okuduklarını hayır sen taslakları nerden buldun dimi 😂
Soran+1 yılOooo bir rahat yok sana 😀 ama bir yolunu bulman lazım yazmak güzel şey.
Cevap sahibi+1 yılArada yazıp sabunla yikayip atıyorum 😂😂😂
Soran+1 yılHahaha çok ilginç benden daha manyaksın😂😂
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorum okuyacaklar diye bu evdeki sinirlandirmalardan mucit oldum kızım 😂😂
Soran+1 yıl😂😂 bravo valla
Cevap sahibi+1 yıl😂 ünv naptin sinavda
Soran+1 yıl😂 bitiriyorum bile 2. Sınıf muhasebe bölümü yarın finallerim çalıştım ama kafa gitti benim yine 😂 senin
Cevap sahibi+1 yılBen liseyim 😒😐
Soran+1 yılOlsun olsun hangi bölüm
Cevap sahibi+1 yılSayısal seçtim lise 2 yim lise 3 e gecicem ışte 😂
Soran+1 yılOoo zeki kız 😀
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
- Diğer konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılBende ilk farkettiğimde garipsemiştim
İnsanın içinde birden fazla yönlendirici var
Sen sadece bunun farkına varmışsın fakat
Bir anlam veremiyorsun
Sanki ben diyince işin içine birkaç kişi giriyor muş gibi oluyor
Sıkıntı oluşturuyorsa iyi bir psikoloji
Doktoruna git anlat
Sana durumu açıklar
Sıradan psikoloğa gidersen ilaç verip gönderir11 Yorumla
Soran+1 yılOt gibi beynim sanki
Bana Düşlerini Anlat - Sidney
Bu kitap geldi aklıma bir anında.
Ciddi misin bu arada?14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılOlabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yıleger gerçekten birden fazla kişiliğin oldugunu düşünüyorsan. doktora gir. yasında müsait
şizofren olma olasılıgın var.17 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmeye zamanım yok
- +1 yıl
gitmen gerekiyor. yoksa tüm hayatını etkileyecek
Soran+1 yılHaklısın daha kendimi ne kadar kontrol altında tutabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
şizofreni tedavisi olan bir hastalık. eğer gerçekten sende varsa bunu bilip önlem almak daha dogru değil mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu durumda napoıyoruz. vakit bulup doktora gidiyoruz. hiçbirşey senden daha öncelikli değil
mutlaka vakit bulunur
Soran+1 yılSınavlarım var bitsin hepsi. Dün o kadar çalıştım bugün beynim ot gibi tuhafım yine
+1 yılKendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmazzzzzzz
Matematik biziiii kandırıyoooorrrr hocaaaaaaaaa nayda nayda ninayda20 Yorumla
+1 yılSekonder Kişilikli Olabilirsiniz Ya da Disosiyatif Kimlik Bozukluğu.. Bunu Farketmeniz Güzel Bir Uzmanla İletişime Geçmenizde Fayda Var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhah çift kişilik taşıyorsun bence
11 Yorumla
Soran+1 yılDurum onu gösteriyor
+1 yılAlter ego, onu döv evlat
21 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın hanımefendi?
12 Yorumla
Soran+1 yıl19.
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsiniz, kişiliğiniz oturmamıştır büyük ihtimal, daha fazla çaba ve özveri harcamanız lazım hanımefendi
Psikyatrist soyler sana😊
029 Yorumla
Soran+1 yılİmkan yok gidemiyorum
Soran+1 yılOnlar bence yardımcı olmaz
Soran+1 yılSana şöyle diyeyim şeytan ve melek kapışması misali
Soran+1 yılYoo hayal değil bu. Yani bir kişilik. Tam öğrenmek için uzmana gitmek gerek haklısın..
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılPekala çok teşekkürler :)
Soran+1 yılGüçlü müyüm bilmiyorum ama hassas olduğum doğrudur :)
Soran+1 yılBunu duymak mutlu etti hemde oldukça fazla :)
Soran+1 yılBöyle düşünmüyordum aslında:)
Soran+1 yılBelki bende öyleyimdir ama belki size rol yapıyorum kötüyüm ben
Soran+1 yılBilemiyorum..
Soran+1 yılKötüyüm.
Soran+1 yılSöylemek istemiyorum
+1 yılSal gitsin. ikisini birden yaşa. Hatta 3 lü yap
10 YorumlaHamgisini seciyorsan o ol
013 Yorumla
Soran+1 yılDiğeride susmuyor
Soran+1 yılBen ya çok iyiyim ya çok acımasızım ortası yok
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılO taraflara gelebilirim şu an kötü hissediyorum zaten tarifsiz öfke var içimde
Soran+1 yılYok okuyorum
Soran+1 yılBeylikdüzü avcılar arnavutkoy
+1 yılNe içtin sen bakayım 😉
016 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok komik.
- +1 yıl
Bu nasıl bir ruh hali
Soran+1 yılRuh halim yok benim kanka ne söylersem yalan olur
- +1 yıl
Haha ölmüşüz biz desene 😠😒
Soran+1 yılAcılardan kaçmam için beynim yeni bir kişilik oluşturmuş sürekli gülüyor 😂😂😂
- +1 yıl
A evet o bende de varda meret yalnız kaldığımda oda terk ediyor beni yalnız olmadığımda geliyor çıkatcı güzel kardeşim ☺
Soran+1 yılBen bilmiyorum
- +1 yıl
Neyi bilmiyin 😀
Soran+1 yılBilmem 😀
- +1 yıl
Haha ne güzel kafan varmış sevdim ☺😊
Soran+1 yıl😀 millet çok arıyor bu kafayı içmeden sarhoş oluyorum
- +1 yıl
Evet güzelmiş sevdim valla benden iyi kafaya sahip olanda varmış 😯 nerden aldın 😠☺
Soran+1 yılAcı çektim kanka acı enjekte ettiler vücuduma 😀😀
- +1 yıl
E o bendede var dünyaya başlı başına acı olarak gelmişim nasıl biber olamamışım anlamadım 😒
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
😀😀😀
Lanet olası şizolar :DDD
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşhisi nasıl koydun hemen?
+1 yılSeni daha mutlu eden hangi sensen o sensin işte
10 Yorumla
+1 yılCiddi psikolojik rahatsizlik bu?
07 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kontrol etmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Beyninin sol lobu işlevini yerine getiremiyo oyüzden òyle hissediyosun. Yabancilaşma varmi?
Soran+1 yılAynen var
- +1 yıl
Derelizasyon olabilir? Uzaktan kontrol ediliyosun gibi oluyo mu? ya da dişardan izliyomuşun kendini gibi? ya da hayatin film şeridi gibi gelip geçicek gıbi oluyo mu?
Soran+1 yılDissosiyatif kimlik bozukluğu uyuyor belirtileri ama o mu bilmiyorum uzaktan kontrol oluyor yani bir hareket yapıyorum içimden nie öyle yaptın ki şimdi falan kendine gel diyorum
- +1 yıl
Uzmana başvur bence?
Soran+1 yılİmkanım ve zamanım yok
google.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok aradığımı bulamıyorum.
iyi bir psikoloğa git
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanım yok
Zıt mı bu kişiler
13 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede zıtlar. Karar veremiyorum hiç ben. Karar verdiğimde tam tersini yapıyorum bazen.
Soran+1 yılBazen olmuyor işte yoruldum gerçekten
İkizler burcu musun?
046 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim bir arkadaşım demişti ama ikizler burcu özelliklerini taşıyorsun
Soran+1 yılDoğru o
Soran+1 yıl😀😀
Soran+1 yılKarakteri doğru çıkıyor genelde
Soran+1 yılKişiliğim bir sürü benim şu an sana bu şekilde yazıyorum fakat içim saçmalıyorsun diyor yalan söylüyorsun sen kötüsün aslında kimseyi sevmiyorsun duyguların yok sen bir hiçsin kötü davran onlara ez kır dök canını yaktılar onlar diyor. Ot gibiyim şu an beynim durdu sanki anlama problemi yaşıyorum konsantre olamıyorum. Hafızam biraz kayboldu. Yabancı gibiyim etrafa birine yanlış bir şey söylemekten korkuyorum.
Soran+1 yılAyrı değiller problemleri var evet
Soran+1 yılAnnem bazen kötü bazen iyi babam bazen kötü bazen iyi 😀
Soran+1 yılDeğişiyor yani ikisininde beni anlamıyorlar
Soran+1 yılAnnem yapıyor bunları
Soran+1 yılHastayım bide ben böyle yapınca çok daha üzülüyorum :(
Soran+1 yılSağol güzel olan bir şey yok ve ben kim olduğumu bilmiyorum
Soran+1 yılEvet derinlere inmek lazım.
Soran+1 yılNeden hayır
Soran+1 yılKapatabiliyorum evet
Soran+1 yılO da oldu ama sadece yıkan o değildi
Soran+1 yılBasak burcuyum ben düzelmiştim kişiliklerimi tekrar o böldü ve o ikizler burcu
Soran+1 yılBen sinirlendirdim her şeyi ben yaptım ben kötüyüm ama o beni anlamadı bilmiyorumki noldu bende
Soran+1 yılİyi böyle ayrıyız şu an işte neyse ya
- +1 yıl
bak kısaca bız erkjekler basıtız sızın durumlarınızı 90 yasınada gelsek anlamayız siz kadınlar cok degısıksınız ve bır erkegı gercekten sevdıgınızı hıssettırsenız ve sureklı onun uzerıne tıtresenız ılgılensenız ve erkek gıbı davranmakdan vazgecıp kadın gıbı davransanız tek 1 sozunuze dunyayı yakarız bız bu kadar sevdıgıne baglıyızdır. dunyalar nasıl bır erkegın olur bılıyomusun bu dedıgımı yapan kızı seven bır erkek o kızdan cocugu oldugunda dunyalar o erkegın olur. Senın kısılık sorununu vs herkez anlamaz ve sevgılıler hıc anlamaz. Kımse psıkolog degıl sonucda. O kadın erkegın arkasında dursa her zaman o erkek varya o kadını basında tasır basında herzaman destekcısı olur. Butun bu dedıklerı yapan kız ıcın seven erkek olumden korkar cunku olum onun ıcın bu mutlulukdan cok daha kotu bırseydır ve erkek o kadının kendısınden once ölmesinden korkar cunku onsuzluga asla dayanamaz sen demek ıstedıgımı anladın mı?
Soran+1 yılEvet anladım ben çabayı yeterince gösterdiğime inanıyorum fakat aynı çabayı ondan göremedim ve bu hale geldim beni de anlıyor musun? Üstüme titremedi benim.
Soran+1 yılBaşta davrandığı gibi davransaydı dünya benim cennetim olurdu.
Soran+1 yılEn azından bu kadar umursamaz değiller
Soran+1 yılO bıraktı umursamadı çeksin şimdi o beni kırdı üzdü hasta yaptı beni
Kimlige bak yaziyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKişilik diyorum ben kişilik.
Soran+1 yılBir an çok öfkelendim kusura bakmayın
GBT'ne baktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor o
psikitra git
00 Yorumla
Detaylı bilgi