Ya herkesin konuştuğu şeyleri konuşuyorum işte ama akıcı olamıyorum demekki sıkıcıyım diye düşünüyorum çünkü hiç bir arkadaşım benimle görüşmüyor :( :(
çok üzgünüm :( :( napıcam ben? :(
çok üzgünüm :( :( napıcam ben? :(
Yav ben de sen gibiyim ama çözdüm varya insanlara mal mal deger verdim dusuncelerimj ne soyliyecegimi surekli kontrol etmek yoruyo beni hani soylesemmisoylemesemmi bunu acaba yanlis mi olur rezil mi olurum dusuncesi... bos seyler öncelikle kendine güven ve emin bir sekilde soyleyeceklerini soyle. Insanlar seni heran dinlemek zorunda degil ki bazen ben de onların sozunu kesip dinlemiyorum ya da takmiyorum yani insanin doğasında var bu hemen küsüp darilmaca yapma millete rahat ol. Senlafini soyle millete icten guleryuzlu davran zaten onlar gelir. Hal hatir sor ben seni cok iyi anlıyorum kanki. Ve bir de konusmak icin milletin davet etmesini bekleme bu cok sacma degil mi sence de. Git konuş ortama gir kimse sana niye geldi bu gözüyle bakmaz sen guleryuzlu olursan seni severler sayarlar dostum. Hadi hayirli ramazanlar allaha emanet ol :)
sağol :( :(
Rica ama mutlu ol kız
zannetmiyorum ölmek istiyorum çok şanssızım bıktım artık yaşamaktan :(
Yaa ama böyle konuşma.. ölmek okadwr basit mi zannediyorsun sen? Haha ben zamanında düşündüm de sonra kendime güldüm dedim her sikintiybir gün geçecek ben nesine canımı sıkıyorum gülüp eğlenmeye bakarım evet sosyal konularda sıkıntılarim cok oldu ama hayata pozitif baktım hep mesela saglikliyim dedim kendime herseyim yerinde aklım sağlam düşünebiliyorum. Bu arada sen kac yasindasin bir yerde calisiyor musun yoksa egitim hayatı devam mi
Ben de cok sanssizim yazi derim hep tura gelir hehhee :D
22 yaşındayım ve açıktan okuyorum.. bence ölmek için biçok sebep var :(
offfffff
Inancli biri misin?
evet..
Inandigina yonel o zaman ic huzuru dengeyi saglayacaksin.. Bunu daha once cok denedim hep de yararıni gördüm. mutluluk ibadetten geçiyor.
Rahat takilan kisilerle takil once ise kuzenlerle baslamalisin :S
şansıma tüküriyim hiç öyle bir kuzenim yok :(
Aynı senin gibi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım var. Arkadasım erkek. Yok denecek kadar az arkadaşı var. Yani merhaba merhaba misali. Konuşurken sıktığının farkında değil. Aynı konuyu çok uzatıyor. Ama ben konuşabileceği sınırlı insanlardan birisiyim çünkü arkadaşımın bu durumuna üzülüyorum. Çoğu Zaman severek dinliyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :)
beni ilgilendirmez
Amaaan salla gitsin.. Arkadaş denen şey gereksiz zaten.. Hepsi biribirinin kuyusunu kazar.. Hepsi biribirini işi düşünce arar..
aynen ama içime patlıyor bazen söylemek istediklerim hoş açık açık söyleyemiyorum da zaten babam yaptı bunu bana açık sözlü olduğumda tersleyip duruyodu neyse of :(
evet en çok etken o tabii :( ama çok arkadaşım olmadı hiç öyle, birazda ondan :(
olsun ama çok sıkılıyorum :( ben de yalandan da olsa arkadaşlarımla güleyim sohbete dalayım bir yerlere gideyim gezeyim istiyorum :(
22..
Hımm evet halen rahatça gezip tozmak için birkaç yılın var.. Arkadaş istemekte haklısın.. :/
30 falan olsaydın gerek yok derdim.. Çünkü zaten hepsi evli olacak ve kendi hayatlarıyla ilgilenecekler.. aynı şekilde belki sen de evli olacaksın o yaşlarda..
Normal arkadaş yerine flört falan bulsan daha iyi değil mi?
Yine aynı şekilde gezip tozarsınız, vakit geçirirsiniz..
Beni niye istesin ki biri? normal arkadaşlarım bile istemezken :D :D
ya çok trajikomik bir durumdayım :D mesela bir arkadaşım var nerdeyse 5 kere ben mesaj atmışımdır ona buluşalım diye. hep bir sorun çıkar ya onun ya benim. görüyorum onu işte feysbukunda ohoo geziyor tozuyor. sıra bana gelince çok yoğun.
ağlanıcak halime gülüyorum bazen :D
Kendine haksızlık etme.. Bir sürü talibi olan birçok kişiden daha iyisindir belki..
Akıcı konuşamamak bir kusur değil ki.. Önemli olan karakterinin güzel olması..
Ben akıcı konuşan (hatta sohbetiyle insanı çok güzel kafalayan) kız tanıdım, ama karakter sıfır..
Yani önemli olan konuşma değil, dürüstlük ve iyi niyet.. :)
:) çok iyisin ama reel hayatta insanlar böyle düşünmüyor ki.
sağol :( offff yazarken iyi de, konuşurken işte dediğim gibi başta yazdığım problem.. eskiden çok açık sözlüydüm :(
Konuştukça açılırsın merak etme.. :)
Bak ben mesela 18'e kadar çok çekingen biriydim.. Vitrinde bir şey görsem içeri girip fiyatını soramazdım..
Sonra tesadüfen bir radyo istasyonunda programcılık yapmaya başladım ve canlı yayında konuşmaya mecbur kalınca açılıverdim.. :)
Sen de konuştukça açılacaksın buna eminim.. Hiç sıkma tatlı canını.. :)
iyi olmuş ya.. inşallah :( sağol...
Cevap
28Cevap
Boşver ya herkes gidiyor zaten arkadaşın olsa kaç yazar
benim muhabbetim çok iyidir. insanları direk güldürebilen biriyim. ne farkeder ki bende yalnızım. bu biraz tavır meselesi sanırım
aman s.. tir et bosver hepsi iki yuzlu sahte kopikler, annenle takil
Akıcılık için bol kitap okumalısın... benlede görüşen kimse yok üzülme hiç 10 tane 10 kuruş 1 TL yapıyor 2 tane 50 kuruşta 1 TL yapıyor..2 kişi çıkar tam çıkar yani sıkıntı yok :)
sıkıcı bir yaşamın vardır belki ama bu bir suç ya da eksiklik değil öyle algılama bence
evet çoook sıkıcı ve ben konuşcak bişey bulamıyorum çoğu zaman :( :(
benim de çok enteresan tek bir hatıramı bile paylaşsam kimisine çok uçuk geliyor ve uydurukçu konumuna düşüyorum
Ayni ben ☺ takma kafana bosver
seni de ailen baskıladı mı öyle açık sözlü olduğunda filan? :(
Hayir
ok.
@Benkimimkiiii @snowww biri sohbet mi dedi :D
Sıkıcı olmayı acilen bırakmalısın
Belki de güzel değilsin bu da büyük bir etken
offf ne saçma bir insan ne saçma bir bakış açısı bu ya
Yok ben çok ciddiyim bana istan etme ben insanları iyi tanıyorum ayrıca öfkeli dışa vurum haksızlığı gösterir dikkat et
öfkeli dışa vurum haksızlığı mı gösterir? ne alaka şimdi?
24 yaşındasın sadece ne insanı ne tanıması geçççç
neyse sağol iyi akşamlar hadi inan kimseyle uğraşıcak mecalim yok
27 yasındayım rakamlar sadece rakamdır. Bidi bidi yapıyorsun anlaşılan insanlar çenenden çekmis bu yüzden olabilir hem yalnız olan sensin ben değilim
hahahah böyle yazacağını biliyordum :D klasik standart beyin işte :D
Alaycı tavırlar :) dediğim gibi insanlar senden sikiliyor sana zeka kanıtlamak zorunda değilim laf soktuğunu zannederek Mutlu olmuşumdur umarım çünkü buna çok ihtiyacın var su depresif yalnız hayatında temennim Mutlu olman ama kimsenin kötülüğünü istemem bunuda bil
alaycı değil, herkes öyle laf sokmaya çalışıyor. bir gerçeği söyledim ben alay etmedim.
hee eminim istemezsin alttan alttan laf sokmaya çalışıyosun sinsice :)
''depresif yalnız hayatında'' haha nasıl bir yılansın ya :)
Direk söyledim alttan söylediğim bisi yok. Bu bir zeka seviyesi ölçme sitesi değil. Bana bulasan sensin sana tek dediğim bir sebep sonuç iliskisine bağlı öngörü. Laf soktuğum falan yoktu ama sen azcik saplantısın iste daha ne diyim sana yasasın asıl yalnızlığın falan mı 😌
direk söyledin ha? :D hiçte öyle gözükmüyor :D
saplantılı filan değilim sen bana böyle diyerek beni saplantılı hissettirmeye çabalıyorsun işte açık açık söylüyorsun ama bir yandan öylesin (yalnızsın, saplantılısın) diye kabullendirmeye çalışıyosun işte :) hani insana kırk kere deli denirse olurmuş misali. ama boşuna :)
çocuk kandırıcak sanki ya hahah :D
Sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsun iste :) saplantılı olduğunu anlarsın umarım :)
hahah noldu kaçtın hemen :D ben her zaman açıklama yaparım hoşuma gider :) yazarken böyleyim. konuşurken de olsam çok iyi olacak. kendini bilge zannetme de rezil olma bari başka yerde :D
Hala aynısın düzelirsin dedim ama yok ifla olmazsın. Beni tanımadan yorum yapma kimse bilge değil bildiklerimiz bir okyanusta su damlasından fazla değil. Gençliğine veriyorum tartışasim yok. Kaçmak değil büyüklük gösteriyorum gene boş boş cümleler yazma temiz bir veda yeter
len samimiyetsiz cümleler kurma bana :D boş boş yazan sensin deminden beri bakarsan eğer gayet mantıklı yazdım :D
benim düzelicek bir tarafım yokta senin düzelmesi gereken bir egon var :D hiç kimsesin hakkaten.
hadi kötü geceler o zaman
İnan sus diye bisi demiyorum. İyi geceler
tabi tabi :D
Senın karakterı uygun bırı mutlaka cıkar üzülme
sıkma kenidni düzelir her şey :)
inşallah :(
e inşallahı maşallahı yok :) kendini geliştir birazcık entelektüel ol olmaz mı?
alakası yok ben o dedikouduculardan çok şeyler daha biliyorum :(
mesela dedikoduculardan çok daha şeyler ne biliyorsun :)
benle dalga geçmeye çalışıyosun di mi? çok bilmişlik yapıcaksın ama yemezler. neyse sağol iyi akşamlar sana :(
Elindeki bilgisayarı yavaşça yere bırak :P
Şansın döner ilerde belki kurslara falan katıl
sıkıcı degilsin kim dedi onu
sağol ya :(
yaz bana ben senden daha çok sıkılıyom
internetten yazmak kolay tabi :(
kanka adres ver karpuz alıp geleyim :D
nerdensin kanka :D
k. maraş sen :D
fiyuuuuuuuvv çok uzak. bursa :D
bana pişmaniye göndersene canım istedi :D
o kocaeli'de olur :D :D
bursada ne var :D
kestane şekeri :D
o da olur gönder hadi :D
yokk ya :D
dondurma gönderirim bende :D
yok kanka eyvallah :D
Gel wp ye biraz ders veriym sna 😅😑
üzülme şekercik. her şey düzelir
Çalışıyor musun veya okuyor musun
ikisi de yok şu an açıktan okuyorum
Okumak pek düzeltmez ama çalışmak yeni bir ortama girmek kesinlikle değiştirir bunu kendimden biliyorum 6 aydır çalışıyorum 6 ay önceki halimden eser yok şu an
Çok sosyal ortamın olmadı mı zamanında
evet olmadı
yapıcak birşey yok boşver böyle devma et
olmalı ya olmalı ben böyle sıkıcı bir tip olmak istemiyorum of ya :( :(
arkdaşların az demekki takılıcak pek arkadaşın yoktur belkiii yaşadıgın yer ufaksa seçenekte azalır
zaten arkadaşım yok okumadın mı detayı :( hiç biri aramıyo şu an :(
köhne kuytu bir yerde yaşıyorum zaten offff ya şansıma tüküriyim :(
anladımm muhtemelen aynı şehirde degilizz o yüzden sana sadece mesajla destek olabilirmm
Gel biraz sohbet edelim bakalım
Zamanla açılırsın bence
Ne gibi sıkıcı
sıkıcı işte bildiğin sıkıcı dinlemiyolar beni
kendim oluyorum zaten :(
ama hep mi karşı tarafta olur sorun :( bazen olmuyor aslında haklısın :(
tamam , sağol :(
yok ya sağol, internetten yazışmak çok kolay :(
özgüven eksikliği değil yaa. açık sözlü olmaktan korkuyorum :( babam hep terslerdi açık sözlü olduğumda nefret ediyorum ondan. artık kolay olamıyorum
bazen öyle olurr her turşuda tutmaz mesalaa
kitap oku
bir fikrim yok..
yazmasaydın keşke cevap geldi diye heves ettim çünkü :(
bak doğru yerden girdin haklısın o var :( bunu aşmam lazım :(
yok yook değerden veya yalnız kalma korkusundan değil :(
babam yaptı bana bunu, açık sözlü olduğumda tersliyo hep. nasıl düzelicem bilmiyorum :( :( inşallah :(
off bilmiyorum napacağımı :( sana nolduki? :(
ha tamam.. iyi yapmışsın :(
ya yok yapamam zaten ben kim ayrı eve çıkmak kim param yok pulum yok
Kitap oku
S. ktr et
Bol bol. kitap oku
Yazık
Takma boşverrrr
Bende öyleyim mesela iki arkadaşım var beni anlayan fazlasına gerek yok takma seni anlamayan arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi
deneyelim mi?
salla
Acariz seni
Deneyelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar