Telefonlarında yakışıklı erkek fotoğrafları olur, sürekli erkeklerin tipleri hakkında konuşurlar ve bununla ilgili paylaşım yaparlar, güzel kızlarsa tam tersi erkeklerin kişiliğine karakterine önem verirler. Bir de çirkin kızların; o tiple değil yakışıklı erkeklerle sevgili olmaya, muhabbetini yapmaya bile hakları yok bence, bir de hep güzel kızları kıskanıp çekiştirirler hiçbir zaman anlam veremiyorum. :D
Cevabın nedir?
+1 yılGüzel kız hayalindeki guzellik olgusunu kendisiyle giderebilir. Çirkin kız da kendini sevdiğiyle tatmin edebilir bu konuda. Ama göze hoş gelen gönle de hoş gelir her zaman. Hiçbir erkek inkar edemez ki şu klibin bu kadar yüksek bir oranda izlenmesinin sebebi barındırdığı sesler, şarkısı müzik kalitesi falan değildir. Çünkü bu şarkıyı gömecek birçok şarkı hedef organı uyandıracak öğeler barındırmayan kliplerinden ötürü harcanıyor.
https://m.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey erkekler için de geçerli zaten, tamam herkes hem dış görünüşe hem karaktere bakar fakat kendi tipinden çok daha üstün erkek veya kız isteyen insanlar genelde çirkinlerden çıkıyor
En İyi Cevaplar
Bir insanın hak ettiği şeyler ne zamandan beri tipine göre belirleniyor?
Ayrıca bir insanın tipine veya karakterine önem vermenin dış görünüşle alakası yok tamamen şahsiyetle alakalı.036 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyleyse çirkin kızlar şahsiyetsiz oluyor öyleyse, herşey dengi denginedir ben burada durum tespiti yapıyorum ve genelliyorum %90 ı böyle.
Soran+1 yılEvet istatistik tuttum o yüzden diyebiliyorum.
Soran+1 yılBen gözlemlerimle yanılmadığımı gördüm, eğer yanıldığımı düşünüyorsan bana mantıklı bir açıklama yap bende yanlış düşünüyormuşum diyip hatamı kabul edeyim
Soran+1 yılTürkiye'de reyting makinası da sadece 2200 evde var ama 80 milyondan fazla insanın istatistliklerini ölçülüyor zaten istatistik azınlıkla yapılabilir ve bu yüzden tüm kızların nasıl olduğu hakkında bize bilgi veriyor. Aziz Nesin de Türkler'in %60 a. ptaldır derken herkesle tek tek konuşup değerlendirmiyor.
Soran+1 yıl22200 değil 2200 reyting makinası ile 80 milyonu değerlendiriyor ben de bu zamana kadar 1000 den fazla kız tanıdım demek ki 40 milyonu değerlendirebilirim, yaşlı ve çocuk nüfusu cıkartırsak 20 milyona düşer, demek ki eleştirebilirmişim.
Soran+1 yılEvet gerçek kişilikleri ile tanıdım
Soran+1 yılDansla, sporla, müzikle uğraşıyorum okulum da birçok arkadaşım var şaşıracak bir durum yok. Ayrıca bu söylediğim Türk kızları için değil dünyada ki tüm kızlar için geçerli. Aynı zamanda çok çirkin erkeklerin çok güzel kızlarla ilişki yaşamaya kendilerini layik görmesini de eleştiriyorum. Adamın mağara ayısı gibi tipi var yok Türk kızları çirkindir Rus kızlarına layik birisiyim diye havalara girmesi de aynı şey :D
- +1 yıl
Bak tartışma çok farklı yerlere çekildi. Benim ilk başta beğenmediğim yer senin çirkin olanların çirkin olmayanlarla muhabbet etmeye hakları bile yok demen. Sonrasında ise o genellemen. Tamam senin çevrendekiler senin tabir ettiğin gibi olabilir ama sen gidip onların haklarını belirleyemezsin
Soran+1 yılBenim sadece benim çevrem değil çirkinlerin geneli böyle onların haklarını belirlemiyorum zaten, bence hakları yok diyorum ama onlar kendilerinde bu hakkı görüyorlar ve hüsrana uğruyorlar
Soran+1 yılÇirkin kızların yakışıklı erkek abazası olduğu bir gerçek, bu dediğime içerlediğine göre demek ki sende o gruptansın bahsettiğim herşeyi yapmışsın yoksa böyle savunmaya geçmezdin.
Soran+1 yılSende gerçeği göremeyecek kadar cahilsin, suçluluk psikolojisinin bile ne anlama geldiğini bilmiyorsun ve bunu psikoloji bölümü öğrencisine söylüyorsun. Telefonunda ve bilgisayarında yakışıklı erkek fotoğrafları bulundurup abazalık yapan çirkin bir kız olduğun belli o yüzden böyle savunmaya geçiyorsun, ergenliklerine devam et zavallı yaratık.
- +1 yıl
Bak ben yanlış olduğum yerde gerekirse pardon diyebiliyorum eve o kelimeyi başka bir şeyle karıştırmışım ama suçumu da üstlenip illa ki benim dediğim değerli demedim. Gerçeği görmeyip inatla ısrar edenin kim olduğu ortada. Ayrıca sen kim oluyorsunda hakkımda atıp tutuyorsun ve kendinde bu haddi nereden buluyorsun?
Soran+1 yılDavranışların seni ele veriyor psikoloji bölümünde olan birisi olarak bu hakkı kendimde buluyorum. Çünkü sen bana mantıklı bir şekilde izah etmeye çalışmak yerine savunmaya geçiyorsun objektif olarak değerlendirmiyorsun bu da aynı davranışları senin de yaptığını gösteriyor.
Soran+1 yılSen yakışıklı erkek abazalığı yapmaya devam et çirkin arkadaşım söylediğim şeyleri kanıtlaylardan birtanesi de sensin.
Soran+1 yılBen başkalarını anlamdırmaya çalışmıyorum durum tespiti yapıyorum, sende yazdığım yazıya anlamsız eleştiriler yapıyorsun beni empati yoksunu kötü niyetli bir insan olarak görüyorsun
Soran+1 yılPsikolojide ve sosyolojide genelleme her zaman vardır istisnalar kaideyi bozmaz. Örneğin: Seri katillerin bile birbirlerine benzer çok davranışı vardır. Hitler'in diktatörlüğünde Almanlar'ın çoğunluğu faşistti dediğimde her Alman'ı tek tek inceledin mi nereden biliyorsun diye bir savunmayla gelemezsin bana bu söylediğinde en az onun kadar saçma. Çirkin olan kızların çoğunda da böyle bir davranış oluyor bu yüzden yanlış bir düşünce değil.
- +1 yıl
Mantıklı genellemeleri kabul ederim evet mesela sen çevremde ki tanıyabileceğim bütün kızlarla ilgili bir genelleme yapıyorum ve çoğu yakışıklı erkek meraklısı deseydin kabul edebilirdim çoğunluk zaten karaktere değil tipe bakıyor derdim. Ama sen insanların elinde olmayan bir şey ile kendi tercihlerini bir bütün olarak görüp genelleme yapıyorsun zaten benimde karşı çıktığım taraf burası. Sonuçta karakter ile tip aynı şeyler değil ve bunları aynı kefeye koyarak genelleme yapamazsın.
Senin verdiğin örneklerde zaten insanın elinde olmayan bir şeyden dolayı genelleme yapılmıyor.
Soran+1 yılNasıl karakterle tipin bir bağlantısı yok, mesela dış görünüşü iyi olan insanların genel olarak özgüvenleri de daha iyi oluyor. Ayrıca elinde olmayan durumları için demişsin fakat fakirlik de insanın elinde olmayan bir şey ama fakirlerin de farklı psikolojileri var, mesela sen hiç kapkaç yapan zengin gördün mü? Bu yüzden insanları maddiyatı ve dış görünüşleri ile ilgili genelleyebilirsin.
- +1 yıl
Hiç kapkaç yapan zengin gördün mü diyorsun. İnsanın kişiliği kötü ise ister zengin veya fakir olsun hiç fark etmez o her türlü farklı bir yöntemle kendi emeği olmayan bir parayı kazanma yoluna gidecektir. Yani insanın özünde öyle bir şey varsa her türlü yapacaktır ama sadece yöntemleri değişecektir. Dediğin gibi kapkaç yapan bir fakir var ama kendi iş yerindeki çalışanların maaşlarından gereksiz yere kesinti alıp onların haklarını çalan bir kişide hırsızlık yapmış oluyor.
Ayrıca özgüvenin tiple alakası yok. Özgüven kişinin tecrübesi ve yetiştirilme tarzıyla akalı bir şeydir.
Soran+1 yılİnsanların işledikleri suçlar maddi durumlarına göre değişiyor bu da adamın kişiliğine yansıyor yaşam tarzına yansıyor. Hayır dış görünüşün özgüvenle çok alakası var, sen şu an istisnalardan bahsediyorsun, vücut geliştirmenin veya yüz güzelliğinin insanların kendilerine olan güvenini arttırdığı kanıtlanmış bir gerçek.
- +1 yıl
Evet insanların işledikleri suçlar maddi durumlarına göre uygulanış sırasında farklılık gösterebiliyor ama amaçlar hep aynı çoğu açgözlülük. Kötü olan zengin veya fakir içinde bu geçerli. Maddi durumlarına göre işledikleri suçlar kişiliğine yansıyor demişsin adamın kişiliği zaten kötü tekrar yansıma gibi bir şey söz konusu olamaz.
Vücut geliştirmeyi tecrübe arasına alabiliriz. Bu sayede vücut hakimiyetini, denge ve konsantrasyonunu arttırabilir. Herhangi bir spor dalında kendine daha çok güvenebilir çünkü önceden az da olsa bir tecrübesi var.
Ama güzelliğe gelince kuru güzelliğin özgüvene katkısı nedir? Sadece güzelliği olunca iyi olmadığı konularda bile başarılı olabileceğini mi düşünür? Sence tek güzellik ile özgüven olursa egodan farkı nedir?
Soran+1 yılSuç işleme oranları fakir kesimlerde ve fakir ülkelerde çok daha fazla görülür, eğitimli bir insan doğuştan psikopat veya sadist değilse ağır suçlar işlemez. Dış görünüş ise kişiler arası ilişkilerde özgüveni arttırır karşı cinse çok daha rahat yaklaşır, yakışıklı veya zengin olup da çegingen insanlar var ama istisnadırlar genelinin özgüveni yüksek olur.
- +1 yıl
Hayır işleyebilir sadece suçunu ve duygularını biraz bastırıyordur. Çünkü kişiliği bozuk ne yapsan değiştiremezsin doğuştan böyledir.
Dış görünüş ise kişiler arası ilişkilerde özgüveni arttırmaz, sadece dış görünüme önem veren basit insanlarla daha kolay iletişim kurmanı sağlar. Bunun da insana bir getirisi yoktur, gerçek anlamda bir özgüvenden bahsedemeyiz tamamen boştur.
Soran+1 yılKişilik değil mizaç doğuştan gelir kişiliği; çevresel faktörler, dış görünüşün, maddi durumun, ailen gibi olgular etkiler. Dış görünüş karşı cinse yaklaşımında özgüvenini arttırır, özgüven karşı cinse adım atabilme cesareti değil adım attığında alacağın cevabın çok yüksek ihtimalle olumlu olacağını düşünmektir.
Benim gibi yakisikli erkek dururken neden sizinle olsunlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
4Cevap
+1 yıl150 kızların 190 dan aşağısına erkek dememesi gibi.. Kendindeki eksikliğini karşıdakiyle giderecek kişiyi istiyor. Çirkinse ordaki yarasını gidermek için özellikle güzel/yakışıklı isteyecek. Güzel kızlarda böyle bir kompleks yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Güzelligin boyla ne ilgisi var peki?
+1 yılGörünüşleri iyi diye de kendilerine yakışıklı kişileri layık görmemelerini beklemek sence de saçma değil mi? Neticede her insan ister dış görünüşü de kişiliğide güzel olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dış görünüşü iyi olanı istiyorsa görünüşü kötü olan kız kendini kimseye layik görmemeli çünkü kimse onu istemez o zaman. Çirkin erkekler bile onu beğenmezken kendini yakışıklı erkeklere layik görmesi komik bir ego sadece bunu anlatıyorum
- +1 yıl
Bu düşüncen sadece ve sadece onların kendini kötü hissetmesine neden olarak sürekli bir mutsuzluk halinde olmasını sağlar. Bazı kızların bu tür davranışları komık evet ama genelleme yapmamalısın. Çok çirkin, yakışıklı kişilere layık değil dediğiniz kişilerin çoğu bile size sadık kalacak, sevecek bir kişilikleri var, göremiyorsunuz.
Soran+1 yılBen mesela sevgili seçimimi tamamen dış görünüşüne göre yapmıyorum, önemli olan uyuşabilmemiz ve ortak noktalarımızın olması aynı zamanda sadık olması. Fakat çoğu insan böyle değil sadece bunu eleştiriyorum
- +1 yıl
Bazıları sadece dış görünüşe bakıyor, dış görünüşü iyi değilse direk bir aşağılama. Onlar da baya ego var haklısın ama deme biçimin yanlıştı, yanlış anlasılıyorsun.
Tipe bakmayan insan kaldı mı ki? Erkekler içinde aynısı geçerli. Şimdi burada romantizm kasmaya gerek yok inandırıcı olmuyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılBen de oyleyom galiba benziyorm çirkin 9ldufumu düşünmüyorum kimse çirkin değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleysen çirkinsindir, nasıl kimse çirkin değil bu kendini kandırmaktır sadece
- +1 yıl
Doğru yaa çirkinlikör haklısın ama ben sade tipe bakmam o ayri
+1 yılBen normal istiyorum ya çok yakışıklı olunca senden iyisini bulup bırakır. Bir de yakışıklı erkekler çok dikkat çekiyor yanındaki kız güzelde olsa bir şeyini buluyorlar kıskanırım sevgilimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence o biraz karakterle ilgili
Cırkın kızlaerda guzel kızlarda yakısıklı erkek ıster aynı cırkın ve yakısıklı erkeklerın güzel kız ıstedıgı gıbı
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim etrafımda güzel kız arkadaşlarım var ve etraflarında sürekli yakışıklı erkek olmalarına rağmen kişiliğini sevdikleri erkeklerle birlikte oluyorlar, çirkin kız arkadaşlarım ise yakışıklı erkek muhabbeti yapıp onların peşinde koşuyorlar. Genele baktığımızda da bu böyle.
Soran+1 yılSadece istiyorlar ama elde edemiyorlar çünkü o tipiyle hiçbir yakışıklı erkek bakmıyor ona, yaptığı yanlışın da bedelini çekiyor
+1 yılÇirkin erkekler güzel kızlarin pesinde. Goruyorsun ki her sey karsilikli. Guzel olmayan kizi zaten bocekle esdeger tutuyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk kriterim güzellik değil, çok yakışıklı erkek abazalığı yapan çirkin kızlar gözümde böcek sadece
+1 yılneden çirkin erkeklerin hepsi güzel kız meraklısıysa ondan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum aynı şey erkekler için de geçerli
+1 yılHele cırkın erkekler orta hallı fılan guzel ıster eve ılk etapta tıpe bakılır ama tandıkca severım sahsen ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes biraz tipe bakar fakat çirkin kızların telefonlarında Tom Welling, Christian Grey gibi adamların fotoğraflarını barındırıp böyle erkek çıkmaz ki karşımıza diye triplere girmesinden bahsediyorum :D Aynısını mağara ayısı gibi tipi olan erkeklerin de güzel kız istemesi için geçerli.
- +1 yıl
guzel guzelı bulsun cırkın cırkını :))
Soran+1 yılKatılıyorum :)
- +1 yıl
😊 😊
+1 yılGüzel kızlar çirkin erkek meraklısı mi yani. Bende
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır çirkin erkek meraklısı değil, sadece yakışıklı erkek abazası değiller öncelikleri tip değil
- +1 yıl
Bence biraz ön yargılı olmuş. Kimine çirkin görünen bir başkasına dünyanın en güzel kadını gibi gözükür.
Soran+1 yılBu klişe bir laf gerçeği hepimiz biliyoruz kimse birbirini kandırmasın.
- +1 yıl
İnanmıyorum ben klişe olduğuna çünki ben eşimi dünyanın en yakışıklı adamı olarak görüyorum. Hayalimin erkeği. Esmer çekik gözlü kaslı bembeyaz dümdüz dişleri dolgun dudaklı gülüşü hepsinden güzel. Fakat bağzı arkadaşlarım eşimi hiç yakışıklı bulmuyor. Esmer sevmedikleri için. Anlata bildim mi.
Soran+1 yılDünyada hiçbir insanın yakışıklı ve güzel bulmayacağı birçok insan var, birçok fiziksel özürlü de var o yüzden her insan güzeldir diye bir olay yok. Esmerlerin çoğu Kürtler Çingeneler Araplar gibi doğulu insanlardan oluşuyor o yüzden sevilmiyor, ben daha bir tane beyaz tenli inşaat amelesi görmedim, hepsi esmer. Sen kocanı Burak Özçivit gibi anlatmışsın, emin ol dediğin kadar yakışıklı olsa herkes beğenirdi. Ben dahil esmer sevmiyorum fakat Burak Özçivit esmer onu yakışıklı buluyorum mesela.
- +1 yıl
Diyorum işte senin düşüncen başka benim düşüncem başka. Bu kadar zormuş bunu anlamak. Yemin ederim bence eşim en yakışıklı erkek şimdiye kadar gördüğüm. Burak ozcivit te yakışıklı ama eşim kadar değil. Eşimi Özbekli sanan çok. Fakat sivasli
Soran+1 yılBen sana diyorum ki çirkinlik güzellik diye bir şey vardır herkes eşit derecede güzel değildir, bu herkese eşit derecede zengin demek kadar saçma kendinizi kandırmayın. Sen aşık olduğun için eşin sana oxytocin hormonundan dolayı her erkekten yakışıklı geliyor olabilir ama dünyanın en yakışıklı erkeği değildir. Güzellik göreceli değildir o zaman defilelere kafasına göre herkes çıkabilirdi. Sen bile kaç defa içinden insanlara çirkin demişsindir, sanki herkesi çok güzel yüzlü buluyormuşsun gibi yorum yapma lütfen :D
Ne yapalım ölelim biz o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin kendini çirkine layik görsün güzel de yakışılıya o zaman sorun kalmaz
+1 yılDogru tespit haklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHerkes en iyisini arzular
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin kızlar kişilik karakter olarak değil sadece tip olarak en iyisini arzuluyor, önce bir aynaya bak o adam senin yanına yakışır mı. Benim bir sürü güzel kız arkadaşım var etraflarında yakışıklı erkekler dolanmasına rağmen kişiliğine önem verdikleriyle birlikte oluyorlar ama çirkin kız arkadaşlarımsa hep yakışıklı erkek muhabbeti yapıyor bu sitede bile böyle.
- +1 yıl
Sizin eleştirdiğiniz asıl nokta insanların fazla metaryalist olması. Eşini, partnerini seçerken dış görünüşe oldukça önem verip, huyları kaale almaması. Haklısınız
içi çirkin kizlardir onlar içi içi
00 YorumlaNe kadar ego dolu bir detay yazısı olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılEgonun anlamını öğrenin lütfen yanlış kullanıyorsunuz, psikoloji bölümü öğrencisi olarak söylüyorum bunu. Ayrıca sitede herkesin ağzında egoizm ve faşizm kelimeleri geçiyor ama kimse anlamlarını bilmiyor.
Soran+1 yılNeden kibirli olduğumu düşünüyorsun, bence doğru bir tespit yaptım.
+1 yılçünkü çirkin şansı en çok onlarda ;) :D
00 Yorumla
+1 yılŞu zamanda herkes tipe bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTipi varsa baksın :D
Ben öyle değilim bu işte bir terslik var o. o
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil ama çoğunluğu öyle
+1 yılHayatları olmuş vıcık vıcık
00 Yorumla
+1 yılhiç kimse bakmazsaa artık bakınıp avunacak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılBoşver ben ABD başkanı olunca düzelicek hepsi
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmada aslında ego var ondan öyle
00 Yorumla
+1 yılcirkin erkekler de güzel kız meraklısı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe sonra hepsi paralı erkekte buluşur :D
00 Yorumla
+1 yılöyle merakım yok
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi