ben önceden daha çok brgeniyordum birde kaslarını filan boyanmış yeni hali böyle.

Artık kızın adını duymak bile sinir ediyor beni. Bu kadar abartmak olmaz.
abartmıyorum yahu fikir soruyorum adını görsen olacak kız ne tapıyor ki saba çok sorulunca?
Abartılacak bur yani yok yani sıradışı onda gemfukur çoğu kişide kimi nirmal kız iste kimi çok güzel diyir baya görece yani millet de çok tartışıyor
Yetmedi mi hande erçel sorusu bence yetti tadında bırakın
yaş 15 filan herhalde soru sordum sadece ne var bunda yahu
Yaş 15 değil de cevabımı yaşa bağlaman evet işte o kafa yapısı 15 olabilir bu sitede son zamanlarda bilmem kaçıncı kez bu soru soruluyor bıktık
pek dikkat etmedim.
evet yasa bağladım çünkü sorunun cevabına alakasız cevap veriyorsun. kız guzel mi çok guzel mi normal mi filan diye bir soru yöneltilmiş. gelmiş edebiyat yapmışsın.
Yaparım görüşleri kabullenemiyeceksen sorma burda herkes on numara cevap verecek değil bekleme
Aramızda poğaça suratlı dediğimiz kız tipi. Seveni vardır ama ben sevmem
potada ne alaka o ne alaka ki
Hiç beğenmiyorum, millet niye bu kadar ölüp bitiyor anlamıyorum
gorece
Cevap
8Cevap
Vallah önceden de beğenmiyordum halaa da beğenmiyorum :)
girece ışte begenmeyincecabes karşılıyorlar hep
goreceee
bundan daha güzeli tonlarca var cok sıradan. ayrıca aşırı sımarıklık akıyor surattan
kimisi de tescilli çok güzel diyor. ha sıradışı değil onda hemfikirizde kimi çok güzel diyor kimi normal
erkekler çok güzel diyorsa çoğusu abaza olan her kıza yürüyen her kıza güzel diyen tiplerdir kesin. normal diyenler daha olgun kadına doymuş felandır. bu tespitimi unutma. çünkü biz kadınlar hangi kadına normal ya da çirkin desek karşımızda ki erkek "hayır çok güzel off" dese o abazandır. :D
kuzenim abazan filan degil daha guzelleriyle çıktı. sadece çirkin değil guzel ama ortalama tatlı kız dedi. yani gorecede olabilir bu kızı kızların begenmesinin sebebi çoğu turk kızına benzer sade tatlı olması kadınsı veya zarif hatlı kadınları da sevebilir erkeklrr.
ama senin dediğin tespiti eva geçende yaptım. dünyanın en güzel kadını off taş diyir bütün erkekler bütün dizilerinde memeleri açık geziyor ışte. ağzı burnu bir tyav tespitin bir nebze doğru yani :)
öncekki dizide hoş gözüküyordu ama şimdi pllff tuhaf olmuş tipi.
tanımıyordum ama şu an resimlerine baktım ve beğenmedim ;)
Bence bütün ovguleri hak ediyor guzellik konusunda
bende erkek k uzenime gösterdim bunun neresi çok güzel normal kız iste disko sürat koyu ten kara kas goz burton var diyor.
gebelde kızlar beğeniyor bende beğeniyorum çünkü çok tatlı. tstlilikta onemli
zerre kadar beğenmiyorum
baya goreceliymis
çok olmasada güzel yani beğeniyorum
Güzel kız ama dizi kötü
Hayır çirkinin önde gideni
abartma yahu iyoe olsa su sitede daha güzelleri olurdu kiz
@RuHalimPert daha cok guzel.
bence böyle çok çok daha güzel.
Güzel kız, beğeniyorum ben.
Baya guzel bence
göreceli ya kuzenim gösterdim normal kız iste kara kas hız koyu buğday ten kilolu sürat tstli sadece diyir. ama bende begendim.
kuzenim erkek bu arada ya biraz tatlı olunca kızlar daha çok begeniyir bu kızı
Bence cart
Enfes bir kadın
Hiç beğenmiyorum ki
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar