iyi geceler arkadaşlar, günlük iş ilanı bakarken el ve ayak mankenliği diye bir şey gördüm. 3 saat çalışıp 100 lira alıyormuşsun. Yapan veya duyan var mı?
Cevabın nedir?
bana mantiksiz geliyor yani neden komple calisan bir kadinin el fotolarinida cekmiyolarki aklima yatmiyor pek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. El ve ayakla başlar o iş , gider bence . Sözleşmelerde geçiriverirler.
00 Yorumla
- +1 yıl
Vaybe iyi para elim ayağımda çirkin sayılmaz bende yapsam mı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Ben amatör ayak modelleri ile çalışıyorum. Ilgilenirseniz ve uygun ayaklara sahipseniz teklifte bulunabilirim
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Vay be enteresanmış. İş ne acaba :D Çok merak ettim ya, ilgiliyim ele ayağa zaten.
00 Yorumla - +1 yıl
internet te fetişlere malze me verisin hiç tanımadını adamlar senin ayaklra bakarak boşalır
00 Yorumla - 1 yıl
ayakkabı çekımı yapıyoruz istersenız ıletişime gecebılırsınız
00 Yorumla Serisayfa'da ayak mankenliği ilanında daha iyi bir ücret ile modellik ilanı var
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaaa bırak bu işleri hangi şehirdesin
08 Yorumla- Soran+1 yıl
İstanbul
- Cevap sahibi+1 yıl
Bir sürü iş bulursun koca şehirde
- Soran+1 yıl
neden önermediniz bu işi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendini teşhir etmek hoşuna gidiyormu
- Soran+1 yıl
hayır öyle yorumlamamıştım ama insanların da yorumlarından sonra sıcak bakmamaya başladım. teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
Aklına bişi takılırsa ya da yönlendirmek istesen konuşuruz dert etme ne Zaman istersen bana ulaşabilirsin
- Soran+1 yıl
teşekkürler insanlığınız için, önerebileceğiniz güvenilir ajanslar varsa bilginizi beklerim
- Cevap sahibi+1 yıl
Tabiki var buyurun bir kaç öneride bulanayım
- +1 yıl
Bosver bnce
00 Yorumla - +1 yıl
O ne ya tam olarak?
00 Yorumla Hiç duymadım
00 Yorumla- +1 yıl
evet var öyle bişi
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında