Arkadaşlar Ben hamileyim ama çok İçki içiyorum Tekila felan sizce bebeğe birşey yapar mı?
Evet Zarar verir Bebeğe.
Hayır zarar vermez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne zararı yaa. Kim çıkarıyo bunları. İç abam iç sefan olsun. Umarım bebek dünyaya gelince de kahrından içmezsin. O bebek bile kafayı bulmuştur içerde. Çıkar çıkmaz ebesine saydırırsa şaşırma 🤔
Bilinçsiz bir anne adayı daha 😒 Zararı olur tabi içme! bebeğinin sağlığını düşünü geliştir kendini biraz.
Ne kadar saçma gereksiz aşşağılık bir soru bu ya. Kök iç. Zıkkımın Kökü
Cevap
18Cevap
Kesinlikle bir zararı olmaz tekila besleyici bir içkidir kemikleri güçlenir zihni daima açık olur tekila içerken hard rock müzikler dinlersen tam kıvamında bir şeye sahip olursun
icme iyi degil ve Allah korusun bisey oldumu diyelim doguma gitdin ickili oldugun belli oluyo ve isterse bebegin babasi seni dava ede biliyo bebege kasten zarar verdigin icin...
Yok canim zaten ne kadar erken baslasa o kadar iyi 👏👏👏👏
yediğin çıkolatayı hisseden bebek bunu hissetmez mi ne kadar cahilsin
tüm tıp alemi zarar veriri diyor hadi kendini düşünöüyorsun karnındaki bebeğidemi düşünmüyorsun Allah size bebek veriri isteyip kıymetini bilene vermez buda adalet işte
Alkol bireyin bunyesine bile zarar verirken bebege zarar vermeyecegini dusunme
Neyin kafasını yaşıyorsun hamileyken içki içmek nedir :D
Hamilesin içmemen gerekli dostum, saçmalamayın bu kadar
Vermez tabikide. Ama surekli icki faydasini gorsun. Sonra agizi kicina doner omur boyu seversin
Alkol ve sigaranın bebeğe zarar verdiğini biliyorum.
Ben kola bile içmiyorum sen neden bahsediyosun ya içme bidaha bak bir anne adayı olarak çok kızdım sana 😠😠😠
Senin korkutmak îstemem ama bunun hastalığı bile var. Acilen bırak içki içmeyi. Bebekle ilgili hastalık ismi yani annesi alkol alanlarda.
Tabiki yapar, hamileyken alkol alınır mı?
Alkol sigara ortamda bile durmam zararlı bebeğe
Sen gerçek olamazsın.
Bebegin ayyaş dogacak
Bir alkolik daha doğuyor.
o çocuğa nasıl bakıcan acaba
Verir tabiki.. içme ölmezsin
Nasıl manyaklar var burda ya
Heeeeh Afferim Sizeee
Tek kadeh bile zararlı diyor doktorlar
Evet Zarar verir Bebeğe.
Çocuğun ajdar gibi olabilir
Var tabiki bebek sakat doğar.